fancy Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 15 hours ago, Selina said: Fancy me je ispravio u vezi roda i rekao da se odnosi i na F i na M, ali meni je spolovilo samo musko Apsolutno me nisi razumela. Prvo sam se zezao na tvoju pogrešno upotrebljenu reč: 18 hours ago, Selina said: ( spolovilo, rod, broj nema veze) ukrcavaju se kod starijih, a iskrcavamo se kod mladjih (Gde je umesto spolovilo očigledno trebalo da stoji pol... ili bar "polni organ". Jer spolovilo opisuje samo pola postojećih polnih organa.) A zatim sam te zezao na lekciju o rodu i polu. 16 hours ago, fancy said: Spolovilo...i muško i žensko uvek izgledaju isto. Ovo iznad je ironija, zezanje na "izjašnjavam se kao..." moderne trendove. Fuck, nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9 Share Posted February 9 Kapiram da može ovde da ide. Jedan od najgorih naslova u Bljucu koji sam videla u poslednje vreme, a bilo ih je onoliko. Problemi društva su eksploatacija i romantizacija ovakvih odnosa + doživljaj da devojčice zavode muškarce sa 13 godina 🥲 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted February 9 Share Posted February 9 25 minutes ago, DameTime said: Kapiram da može ovde da ide. Jedan od najgorih naslova u Bljucu koji sam videla u poslednje vreme, a bilo ih je onoliko. Problemi društva su eksploatacija i romantizacija ovakvih odnosa + doživljaj da devojčice zavode muškarce sa 13 godina 🥲 Hide contents U Skandinaviji bi papak zaglavio u zatvoru. Citao sam objasnjenje da odrasli dobijaju zatvorsku kaznu bez obzira sto mu se maloljetnica nabacivala i dobrovoljno to radila. Bez obzira odrasli je odgovoran, i bice kaznjen. Na zalost u nasim krajevima sve je moguce pa i ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9 Share Posted February 9 2 hours ago, Koca Popovic said: U Skandinaviji bi papak zaglavio u zatvoru. Citao sam objasnjenje da odrasli dobijaju zatvorsku kaznu bez obzira sto mu se maloljetnica nabacivala i dobrovoljno to radila. Bez obzira odrasli je odgovoran, i bice kaznjen. Na zalost u nasim krajevima sve je moguce pa i ovo. Naravno, sve i da je dobrovoljno, šta dete zna u šta se upušta sa odraslim čovekom. U ovom slučaju niko nije reagovao kad je trebalo, a roditelji potpuno podržavaju odnos. Što je najgore, nekom sa strane ko ne zna celu priču, oni izgledaju kao veoma skladan par. Naravno da je tako kad je on nju od 14. godine grumovao i bukvalno "napravio" savršenu ženu za sebe. Mada je ona skoro rekla kako bi bilo bolje da je mlađi, tako da možda jednom shvati šta joj se desilo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts