Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

27:11 serija Partizana. Samo 11 poena Olimpijakosa u drugoj četvrtini. Balša čovek preokreta. :Hail: Nadam se da će Dejvis postati treći centar posle ove utakmice.

Edited by Volter
  • Like 1

Partizan proigrao i vratio utakmicu na egal čim je Želimir zalepio za klupu Dejvisa. Balša odličan večeras, šteta što ima već 3 faula. Vodio bi Partizan ubedljivije da bolje grade skok koliko su dobro odigrali 2/4.

Komentator je baš iritantan sa komentarisanjem suđenja. Previše pažnje posvećuje tome, pride je duđenje sasvim korektno, umesto da potencira neke bitnije detalje. 

• Like 3

7 minutes ago, Djirona said:

Meni je bas krivo sto je Balsa vec 4. godinu onako skrajnut iz rotacije, a mislim da je mogao vec uveliko da postane legitiman clan.

Ne znam sta treba da uradi da dobije neku minutazu...

Lik je bukvalno povredjen svake sezone. Ove krenuo dobro u ABA sad polako kreće sa minutina u EL. Svima bi bilo draže da je igrao prošle i godinu pre toga ali jbg. 

13 minutes ago, Djirona said:

Meni je bas krivo sto je Balsa vec 4. godinu onako skrajnut iz rotacije, a mislim da je mogao vec uveliko da postane legitiman clan.

Ne znam sta treba da uradi da dobije neku minutazu...

Minutaza treba da se zasluzi , ruku na srce ranije je nije ni zasluzio , ono što je igrao prosto nije bilo dovoljno dobro. Obradović nije šablonski trener . Pre će igrati i sa 7 igraca, nego uvoditi svih 12 da se reklo da su igrali. Po meni je to ok, ako imaš kvalitet i to pokažeš igraces, ako ne klupa .

Edited by No name
  • Like 1

Stvarno je zajeban ovaj Olimpijakos. Gledam petorku koja je počela utakmicu odlično, a na klupi Dorsi, Milutinov, Gos, Mekisik, Papanikolau. Nezgodni su, mogu da se povampire, al nadam se da će Partizan izdržati.

Edited by Volter
  • Like 3

1 minute ago, Golijat said:

Da li je realno da su svirali bacanja Furnijeu za ono jebote? I to nakon gledanja snimka, a pitanje je i da li je postojao faul tu...

Horor.

Još su gledali snimak... Faul je bio nogama, ali nije na šutu sigurno. Imali su još par greški, tipa koraci Milutinova, ali je promašio a Partizan uhvatio loptu pa nije ni bitno. I faul Koprivice u bloku je sumnjiv. Onaj Faul gde je rekao da je čista rampa Koprivice je faul. Spustio ruku Balša, udario ga Fala po glavi i rukama...

• Like 2