Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Zalgiris od 57:41 do 57 : 57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Pomozimo Howardu da pogodi trojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Pomozimo Howardu da pogodi trojku. Covek je promasio poslednja 24 suta za 3, neverovatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago U ovom trenutku sve gostujuće ekipe vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Bravo Baskijci derite Zalgiris! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Izgubio Žalgiris, još mi sutra da dobijemo i uspešno kolo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Laboral Kutxa, naša kuća. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Kako ih je natrtio Laso. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Vrhunsku odbranu ume Partizan zaigrati. Svaka čast! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, Volter said: Vrhunsku odbranu ume Partizan zaigrati. Svaka čast! Ma daj, nemoj zajebavati. 1 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Balša teroriše Fala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Je l’ sam rekao da smo Partizanu zakurblali sezonu. Kako smo ih opravili, svaka nam čast. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 27:11 serija Partizana. Samo 11 poena Olimpijakosa u drugoj četvrtini. Balša čovek preokreta. Nadam se da će Dejvis postati treći centar posle ove utakmice. Edited 4 hours ago by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Meni je bas krivo sto je Balsa vec 4. godinu onako skrajnut iz rotacije, a mislim da je mogao vec uveliko da postane legitiman clan. Ne znam sta treba da uradi da dobije neku minutazu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Na sta lici Alba...uzas..Mada,ekipa koju Zvezda dobije bez Bolomboja,valjda i mora da izgleda ovako...🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 7 minutes ago, K.Dot said: Je l’ sam rekao da smo Partizanu zakurblali sezonu. Kako smo ih opravili, svaka nam čast. Prvo skoči, pa reci hop. Polako s tim jinxom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Partizan proigrao i vratio utakmicu na egal čim je Želimir zalepio za klupu Dejvisa. Balša odličan večeras, šteta što ima već 3 faula. Vodio bi Partizan ubedljivije da bolje grade skok koliko su dobro odigrali 2/4. Komentator je baš iritantan sa komentarisanjem suđenja. Previše pažnje posvećuje tome, pride je duđenje sasvim korektno, umesto da potencira neke bitnije detalje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Vratite onog prethodnog Partizanovog komentatora, sve mu je oprošteno. Ovaj je kao da Cooper komentariše. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Da li je realno da su svirali bacanja Furnijeu za ono jebote? I to nakon gledanja snimka, a pitanje je i da li je postojao faul tu... Horor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Djirona said: Meni je bas krivo sto je Balsa vec 4. godinu onako skrajnut iz rotacije, a mislim da je mogao vec uveliko da postane legitiman clan. Ne znam sta treba da uradi da dobije neku minutazu... Lik je bukvalno povredjen svake sezone. Ove krenuo dobro u ABA sad polako kreće sa minutina u EL. Svima bi bilo draže da je igrao prošle i godinu pre toga ali jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 13 minutes ago, Djirona said: Meni je bas krivo sto je Balsa vec 4. godinu onako skrajnut iz rotacije, a mislim da je mogao vec uveliko da postane legitiman clan. Ne znam sta treba da uradi da dobije neku minutazu... Minutaza treba da se zasluzi , ruku na srce ranije je nije ni zasluzio , ono što je igrao prosto nije bilo dovoljno dobro. Obradović nije šablonski trener . Pre će igrati i sa 7 igraca, nego uvoditi svih 12 da se reklo da su igrali. Po meni je to ok, ako imaš kvalitet i to pokažeš igraces, ako ne klupa . Edited 3 hours ago by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Haha korektno, važi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Stvarno je zajeban ovaj Olimpijakos. Gledam petorku koja je počela utakmicu odlično, a na klupi Dorsi, Milutinov, Gos, Mekisik, Papanikolau. Nezgodni su, mogu da se povampire, al nadam se da će Partizan izdržati. Edited 4 hours ago by Volter 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, Golijat said: Da li je realno da su svirali bacanja Furnijeu za ono jebote? I to nakon gledanja snimka, a pitanje je i da li je postojao faul tu... Horor. Još su gledali snimak... Faul je bio nogama, ali nije na šutu sigurno. Imali su još par greški, tipa koraci Milutinova, ali je promašio a Partizan uhvatio loptu pa nije ni bitno. I faul Koprivice u bloku je sumnjiv. Onaj Faul gde je rekao da je čista rampa Koprivice je faul. Spustio ruku Balša, udario ga Fala po glavi i rukama... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts