СтелаРоса Posted September 27 Share Posted September 27 3 hours ago, Brat od Korneta said: https://www.eurohoops.net/en/trademarks/1719270/the-top-10-euroleague-salaries-of-2024-25/ Opa Baskonija 2 miliona za Howarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 27 Share Posted September 27 2 hours ago, СтелаРоса said: Opa Baskonija 2 miliona za Howarda Pisao sam vec da su znacajno povecali budzet. I to Hauard na 4 sezone i Sedekerskis na 5 sezona sto je ozbiljan dugorocni projekat. Za Hola su platili visoko obestecenje i pretpostavljam da ima veliku platu. Trent je proslo sezone imao preko 1m u Nba, odigrao 38 utakmica za Atlantu prosle sezone i on nije jeftin sigurno. Laso ispod 1m tesko da je kao ni Luvavu koji je prosle sezone odigrao 28 utakmica po 25min prosecno uz 13ppg 51% za 2, 37% za 3 i 83% sa linije penala, 3.4 skoka, 2.3 asistencije i 1 ukradenu, plus je odlican defanzivac i brani od 1 do 3 a i u napadu je igrao od 1 do 3 s tim da je on neki 3/2 prirodno ali je korektan i da prenese loptu. Plus Moneke plus Baldwin, Rogavopulos, Ndiaye, Diop, Jaramaz, Raieste nakupi se i tu para sveukupno. Tu su oni sa Virtusom 10. ili 11. budzet na plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted September 28 Share Posted September 28 10 hours ago, realno *w said: Milano uglavnom nije uspeo da spoji sezonu u kojoj su imali neki normalan broj povreda, a opet sam mišljenja da kad bi se sačuvali od istih, bili u recimo top8. Nibo je naravno bio baš penal, dok će Nenad morati da se prilagodi ovom nivou igre, što sudeći po duelu sa Virtusom, možda i neće biti toliki problem. Bolmaro mi je isto odličan potpis, baš kvalitetna radilica, imaće prostora i verujem da će značajno uvećati brojke iz Bajerna. Na sve to Šilds i Mirota, Ledej sa klupe + taj Bruks kao neki x faktor koji može da klikne i ne. Meni je nerealno da su Bruks, Mekormak i Kozer bili van 12 dok su Karuso, Bortolani i Diop bili u 12 u mecu protiv Virtusa(jedino ako je ograničen broj stranaca), Mekormak mi opasno miriše na Kamagatea, sto bi gotovo sigurno značilo korišcenje Zeka na 5 kad Nibo nije u igri. Neno bas top izgleda i Neno je ključ Niba i koriscenja njegovog potencijala, isla je ranije prica da zele jednog pleja dovesti, ali msm da bi to opasno poljuljalo Bolmara i Nenu... 10 hours ago, realno *w said: Milano uglavnom nije uspeo da spoji sezonu u kojoj su imali neki normalan broj povreda, a opet sam mišljenja da kad bi se sačuvali od istih, bili u recimo top8. Nibo je naravno bio baš penal, dok će Nenad morati da se prilagodi ovom nivou igre, što sudeći po duelu sa Virtusom, možda i neće biti toliki problem. Bolmaro mi je isto odličan potpis, baš kvalitetna radilica, imaće prostora i verujem da će značajno uvećati brojke iz Bajerna. Na sve to Šilds i Mirota, Ledej sa klupe + taj Bruks kao neki x faktor koji može da klikne i ne. Meni je nerealno da su Bruks, Mekormak i Kozer bili van 12 dok su Karuso, Bortolani i Diop bili u 12 u mecu protiv Virtusa(jedino ako je ograničen broj stranaca), Mekormak mi opasno miriše na Kamagatea, sto bi gotovo sigurno značilo korišcenje Zeka na 5 kad Nibo nije u igri. Neno bas top izgleda i Neno je ključ Niba i koriscenja njegovog potencijala, isla je ranije prica da zele jednog pleja dovesti, ali msm da bi to opasno poljuljalo Bolmara i Nenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 29 Share Posted September 29 Razmisljam da uplatim celu sezonu na Euroleague tv. Interesuje me da li mogu utakmice da se vracaju unazad, jer mnoge necu moci uzivo da gledam zbog posla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 29 Share Posted September 29 2 hours ago, Leonard said: Razmisljam da uplatim celu sezonu na Euroleague tv. Interesuje me da li mogu utakmice da se vracaju unazad, jer mnoge necu moci uzivo da gledam zbog posla? Mogu da se vracaju unazad, sa kodom 6.75 ti je nekih 3700 ako se ne varam. Ja sam uplatio pre neki dan, mana je sto ne mozes da pratis na vise od jednog uredjaja istovremeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 29 Share Posted September 29 6 minutes ago, Nenadd said: Mogu da se vracaju unazad, sa kodom 6.75 ti je nekih 3700 ako se ne varam. 3770 je cena bez popusta, bar meni tako kaže, a na Leskovčane dobijaš popust 15%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted September 29 Share Posted September 29 4 hours ago, Smrtokapa said: 3770 je cena bez popusta, bar meni tako kaže, a na Leskovčane dobijaš popust 15%. Pojačali su cenu ove godine na 4311.99 RSD, dakle 3665 je sa nišlijskim popustom, danas skinuto pa znam 😅 7 hours ago, Leonard said: Razmisljam da uplatim celu sezonu na Euroleague tv. Interesuje me da li mogu utakmice da se vracaju unazad, jer mnoge necu moci uzivo da gledam zbog posla? I to cele sezone možeš pogledaš bilo koju tekmu + kratke ili duže hajlajtse + EC (ko voli) Meni lično vrhunski deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 29 Share Posted September 29 43 minutes ago, Shikamaru said: Pojačali su cenu ove godine na 4311.99 RSD, dakle 3665 je sa nišlijskim popustom, danas skinuto pa znam 😅 Hm, onda izgleda da meni i dalje pokazuje prošlogodišnju cenu i kaže da ću na nju dobiti 15% popust, a kada za koji dan bude bila naplata, skinuće mi ažurirani iznos. Ajd videćemo. (Majku li im prevarantsku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted September 29 Share Posted September 29 @Smrtokapa Zapravo je na sajtu i meni stajala stara cena, ali pre jedno mesec dva su mi poslali mejl da obaveste o promeni cene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Tačno, sad vidim da sam propustio mejl od pre malo više od mesec i po, koji kaže kontinuirane promene u tržišnim uslovima i unapređenja platforme zahtevaju promenu bla bla... Izvinjavam se forumašima zbog prethodne dezinformacije Edited September 30 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 30 Share Posted September 30 Nađite turski VPN, pa preko njega uplatite, ja prošle godine platio 300, ove 600 lira, to je i dalje 15e, a gledam u Nemačkoj na tabletu/telefonu/tv-u (ne istovremeno). Čak su mi ove godine automatski produžili pretplatu u lirama, iako piše da sam iz Nemačke. Amaterska organizacija 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 30 Share Posted September 30 11 minutes ago, Eddard said: Nađite turski VPN, pa preko njega uplatite, ja prošle godine platio 300, ove 600 lira, to je i dalje 15e, a gledam u Nemačkoj na tabletu/telefonu/tv-u (ne istovremeno). Čak su mi ove godine automatski produžili pretplatu u lirama, iako piše da sam iz Nemačke. Amaterska organizacija 😁 A jel moras onda da se kacis na turski vpn svaki put kad gledas utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted September 30 Share Posted September 30 Ma jok. Bitno je samo kod uplatiš da te registruje da si u toj zemlji odakle se vrši uplata. Posle ih ne zanima na kojoj si lokaciji. Dok ne krenu kao Netfliks da proveravaju gde ti je "domaćinstvo" 🙂 Ja sam tako uplatio ovde u Srbiji mojom karticom za ortaka koji živi preko jer je kod nas dosta jeftinije. Jednom sam se logovao da proverim da li radi i posle toga nikad više. Sva naknadna logovanja su bila iz inostranstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 30 Author Share Posted September 30 Izgleda da je dosta dobrih igrača povređeno pred ovo prvo kolo, a možda se samo iskusno kriju karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted September 30 Share Posted September 30 16 hours ago, Nenadd said: Mogu da se vracaju unazad, sa kodom 6.75 ti je nekih 3700 ako se ne varam. Ja sam uplatio pre neki dan, mana je sto ne mozes da pratis na vise od jednog uredjaja istovremeno. JA sam sada testirao malo. I pustio jedno 5,6 minuta i preko racunara i telefona u isto vreme. I radilo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 30 Share Posted September 30 Prosle sezone nije moglo u isto vreme, sad ne znam. Uglavnom za te pare preko Turske (<25 evra) je sega-mega povoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 30 Share Posted September 30 4 hours ago, СтелаРоса said: A jel moras onda da se kacis na turski vpn svaki put kad gledas utakmicu? Ne, fercera i ovako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 1 Share Posted October 1 Žalgirisov budžet za sezonu 17.700.000 evra Quote Kako je otkrio Paulis Jankunas, predsednik Žalgirisa, budžet njegovog kluba biće dosta manji nego Partizanov i Zvezdin. Zeleni će u novoj sezoni raspolagati sa 17.700.000 evra, od čega će 11.700.000 ići na plate igrača i stručnog štaba Not a jab on Goldberg, ali ovo mi se baš i ne uklapa sa onim leakovanim platama Žalgiria, gde je Smajli najplaćeniji sa 850k. Lično još jedna potvrda da dok ne bude najavljenog seleri kepa i transparentnosti na nivou lige, priče o platama igrača i budžeta za igrače valja uzimati sa dosta rezerve. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 1 Share Posted October 1 Ma ko zna koje cifre oni izbacuju. Kad vidim Monako ili Makabi sa nekim smesnim platama igraca ne znam sta bih rekao. Ja sumnjam na to da davaju velike bonuse igracima sto ne ulazi u taj fiksni deo koji objave, ali ko ce ih znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted October 1 Share Posted October 1 Velika je razlika EU i Srbija... Zato Real ima 40m ali to bas i ne izgleda tako, bruto i neto je nebo i zemlja u odnosu na nas... 23m u Srbiji je mnogo vise od 23m u EU. EU i ulazak u nju zbog poreza i nemogućnosti državnog finansiranja su i unistili Hr klubove pa i repku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 1 Author Share Posted October 1 Ajmo malo predikcije za 1. kolo, posle kad se otegne sezona neće biti toliko zanimljivo: - PAO ne bi smeo da ima problema u Berlinu i sve osim ubedljive pobede gostiju bi bila senzacija (iako je PAO odradio bedno pripremne utakmice). Najviše me zanima da vidim šta može Williams iz Albe. - Monako vs Milano po meni 50-50 meč. Monako je verovatno bez Jamesa i sigurno bez Calathesa. Zanima me Dimitirjević dok od Neba očekujem da igra kao da je tu već duže vreme. Monako mi nije nešto inspirativna ekipa ali nisu previše menjali i ako James bude igrao domaćin obično dobija ove egal mečeve. - U Kaunasu se ne bih začudio da vidimo prvo iznenađenje sezone, Barsa je svakako favorit ali pred punom dvoranom napaljenih zelenih neće im biti lako. Očekujem da jedan od tandema Francisco/Wallace opasno izdivlja sa 20+ poena. - U Vitoriji takođe egal meč u najavi, Baskonija i Partizan obično međusobno igraju utakmice za infarkt. Ako ne igra Hall šanse domaćih baš padaju. Vrlo nezavidna utakmica za prognozu. - Bajern vs Real je realno na strani gostiju mada je meni ova ekipa Bavaraca simpatična. Hezonja i Ibaka su neizvesni. Real mora i da se vadi nakon ružnog poraza u Endesi protiv La Korunje. Nema ovde iznenađenja osim ako Shabazz ne izvede neko vintage ludilo a znamo da neće. - Makabi ne bi smeo da ima problema sa Asvelom (ne znam da li će imati bar neku publiku u Beogradu) ali Gabriel je out a on je po meni najvažniji igrač Makabija uz Loyda. Asvel ako negde može da napadne u gostima to je ovde, mada teško. - derbi kola se svakako igra u Pireju i očekujem pobedu domaćih protiv Fenera uprkos kadrovskim problemima na centarskoj poziciji. Must see utakmica. - Efes je u Bolonji lagani favorit međutim igraju bez Larkina i biće čupavo. Virtus je ekipa koju svi nešto potcenjuju ali ja mislim da su dosta jači nego prošle godine tako da će i ovo bit baš zanimljivo. - Zvezda ima idealno gostovanje za vrednu pobedu na strani ali neće se dobro provesti sa nivoom igre kao iz ABA lige. TJ Shorts će biti kandidat za mvp-a kola, a Zvezda nema Tea kao plan B. Egal meč u najavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted October 1 Share Posted October 1 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Žalgirisov budžet za sezonu 17.700.000 evra Not a jab on Goldberg, ali ovo mi se baš i ne uklapa sa onim leakovanim platama Žalgiria, gde je Smajli najplaćeniji sa 850k. Lično još jedna potvrda da dok ne bude najavljenog seleri kepa i transparentnosti na nivou lige, priče o platama igrača i budžeta za igrače valja uzimati sa dosta rezerve. Likovane plate igrača su bile u neto vrednostima, mislim da je to bilo i naznačeno tada (da su plate posle poreza). Kako sam našao, zbir za sve igrače je bio nešto ispod 6 miliona evra (https://flouter.net/zalgiris-objavio-plate-igraca/). Po nekom kalkulatoru na netu bruto iznosi u Litvaniji su nekih 50% viši u odnosu na neto te bi u ovom slučaju to bilo nešto ispod 9 miliona evra. Dodaj tu Trinkijerija i njegov stručni štab (jer se i oni verovatno računaju u taj trošak, a nisu naznačeni u onom prvom spisku) plus neku rezervu za doselekciju i nategnuto možeš da dođeš do tih projektovanih 11,7 m 🙂 mada naravno da uvek sve treba uzimati sa rezervom. Budžeti koje su objavili KKP i KKCZ od oko 15m za tim su takođe bruto iznosi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 1 Share Posted October 1 'Bem ti ovaj moj životni raspored, mislim da neću stići da ispratim ništa od prvog kola EL. Ali sam sigurna da će forum goreti 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 1 Share Posted October 1 Odlican, sa najvecim trenerom u glavnoj ulozi ❤️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 1 Share Posted October 1 Do jaja što su Bogija uglavili, a nije loša ni forica sa Džejmsom. Voleo bih da su uključili još neke anegdote i poznate momente igrača i trenera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts