Angola Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Malo, ali samo malo mi zao Barse. Monako ih bije, udara, provocira, a oni nemo gledaju. Ni zara ni energije. Napade im organizuju bekovi, Punter i Brizuela. Mnogo fali Laprovitola. Pa i onaj muceni skakavac Metu, ako nista, da im borbom donese na polju energije. 1
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Covic gleda sta je postavio zeleni narkos i u fazonu je... 1 3
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 59 minutes ago, Angola said: Malo, ali samo malo mi zao Barse. Monako ih bije, udara, provocira, a oni nemo gledaju. Ni zara ni energije. Napade im organizuju bekovi, Punter i Brizuela. Mnogo fali Laprovitola. Pa i onaj muceni skakavac Metu, ako nista, da im borbom donese na polju energije. I meni glavni utisak odsustvo Lapra. Druga bi to pesma bila.
Borca Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Chema de Lucas javlja da ce David Kramer na leto potisati ugovor sa Realom, a Tenerife ce dobiti 50,000 € za otkup.
Recommended Posts