Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Markoss said:

Radojevic: Zeljko seo u drugi red.

Loncar: KAKO?

Sad posle Nakicevog kosa: "UF". Pre toga kad je Nakic iz prodora dao: "Bravo mali".

Brat, kao da gleda tekmu sa ortakom gajbi. 

Loncar bas neprijatan za slusanje. 

• Like 6
Posted
4 minutes ago, Papanikolesku said:

Partizanu je presudio Želimir, a ne Francisko 🙃

Dobro al trojka pa i onda flouter sa dosta osecaja jbg.U ovakvoj utakmici gde se poradjaju kosevi jbg.

Posted

Užasna utakmica, pogotovo drugo poluvreme. Francisko dao ključne poene ali nije se ni on proslavio, nemaš ni nekog igrača posebno da pohvališ. Braun pomraćenje, Ife na kraju ni faul ne pravi.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Don Dusko said:

Jbg steta.

Vidim jako si se potresa. Ti želiš nama prolaz ili šta? 

Edited by bodo
Posted (edited)

Kakva je olupina od igraca Dejvis, bukvalno duplo gori od Kaminskog. Ne samo sto je mekan, vec je nekako i minus aura. Tacno vidis po njemu da ce uvek da promasi kad treba da ubaci. A na sve to, lik veteran. Ocekujes da je bar malo namazan, a on doslovno nivo ispod Frenka. 

Elem, sezona ispod ocekivanja za Partizan u EL, bez obzira na nov tim. Bez ispaljenog metka nekako ispadose. 

Karlik i Sterling su super igraci, isporucili svoje, kao i Bonga i Tajrik, uprkos svim vrlinama i manama. I npr dok se za Dejvisa moglo ocekivati da je u padu, nestvarno koliko je bednu sezonu odigrao Lundberg nakon sto je prosle godine igrao sasvim korektno u Virtusu.

Onaj Lakic igrao dobro metar dana i onda odjednom ni na mapi. Malo je i Zeljko robovao imenima. 

Edited by Markoss
  • Like 5
Posted
1 hour ago, alokin said:

Kako vam se čini Lončar? Meni malo iritantan.

Meni je katastrofalan, kao da su doveli random grobara iz kladionice da radi prenos sa Srđanom. Ok nisi sportski komentator, ali ovaj se nije ni trudio da zvuči tako, samo je navijao i bacao neke doskočice. :lol_2:

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Btw, na osnovu cega se temelji optimizam po pitanju Pokusevskog? Decko odigrao 250 plus utakmica u NBA, ima 24 godine, a bukvalno nijedan kvalitet na EL nivou, osim krakatosti. Ne vidim sta to Zeljko moze da napravi od njega, niti deluje da tu ima prostora da se ista pravi. 

• Like 3
Posted

Trebaće mi neko vreme da se naviknem na Arenu, posebno ako planiraju Lončara na dalje a mogu da mislim koji će magovi prenositi Zvezdu. 

Partizan igrao isto što i cele sezone, dokle ih Carlik dovuče a on ipak nije mašina. Bez njega niko ne zna ništa da iskreira.

Čak su i sudije počastile, urnisaše Smailagića, prvo mu čistu rampu sviraju kao faul, posle ne sviraju čist faul Marinkovića na njemu.

Real - Pariz zabavna košarka prema očekivanjima.

• Like 4
Posted
11 minutes ago, Born Ready said:

Meni je katastrofalan, kao da su doveli random grobara iz kladionice da radi prenos sa Srđanom. Ok nisi sportski komentator, ali ovaj se nije ni trudio da zvuči tako, samo je navijao i bacao neke doskočice. :lol_2:

Pa radio je u Spaniji kao komentator.

Posted

Pored Lončara zaboraviće pravila Radojević. Sudije posle gledanja snimka dosudili mrtvu loptu, nisu mogli da procene da li je Marinković igrao poslednji ili Butkevičius, već da su u istom trenutku imali kontakt pre izlaska lopte u aut. Njih dvojica će naravno i skakati.

Lončar - Burusis je na terenu, on će skakati.

Radoojević - Ne, ipak Smailagić. A ne, ipak na kraju Marinković i Butkevičius.