Shikamaru Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 ekipa jedino ima smisla uz podelu na konferencije, čak ne mora ni geografski ako neće, nek se vrši neko žrebanje. Mada ona teoretska podela na istok/zapad što je kružila je meni bila sasvim ok. Oni i ovako jedva naprave ovaj raspored i opet je pretrpan duplim kolima (znaju da budu gotivna ali nije ni dobro ni održivo na duže staze) 20 ekipa, 2 konferencije, 28 kola i udri. 2
Marvin Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 28 kola bi bila onda varijanta sa 2+1 (2 tekme u konfi i jedna protiv druge konfe?) Mislim da ce taj sistem biti ali tek sa 22 ili cak 24 ekipe (kad se vrate Rusi i Izraelci)
Estrella Roja Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da, naravno velika je verovatnoća da Valensija osvoji EK ali rekoh čisto da pitam da li su oni sigurni učesnici sledeće godine bez obzira na rezultate. Negde sam pročitao da je i Hapoel spreman da igra EL ako osvoje EK. Za čelnike EL bi verovatno najbolja opcija bila da GC i Valensija igraju finale, tad bi se učesnik EL znao ranije. U svakom slučaju neke stvari će posle večerašnjih polufinala možda biti jasnije. Što se Albe tiče mislim da će oni ostati bez obzira na sve, za njih izgleda važe neka druga pravila.
Nemam_ti_kad Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nisam detaljno ispratio, kolika je cijena za igranje EL, koliki je reket koji traze? Nesto se spominjalo tri miliona za tri godine...vidim da ovaj predsjednik Virusa kaze da je cijena prilično visoka
MrTripleDouble Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pumpaj Ova petorka je idealna ako Bolomboy ispunjava uslov za nagradu(odigrao 18 utakmica), al kontam nesto da ce oni naprave neku nakaradnu petorku bez centra i ubace vrlo verovatno Edwardsa. Jedan Evropljanin, jebem te Evroligo 🫠 1
Marvin Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nan, NHD i Vezenkov su stvarno no-braineri. Uz to verovatno TJ Shorts (mozda Edvards?) i Mirotic. Bio bio Lesor u konkurenciji da je zdrav 1
Papanikolesku Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni lično Gudurić igra vrhunsku drugu polusezonu, mislim da je Fener u ovoj poziciji više zahvaljujući njemu nego Najdželu Hejsu. Možda ne sirovim brojevima, ali uticaj na igru ekipe je veći. 9 1
MrTripleDouble Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Marvin said: Nan, NHD i Vezenkov su stvarno no-braineri. Uz to verovatno TJ Shorts (mozda Edvards?) i Mirotic. Bio bio Lesor u konkurenciji da je zdrav Shorts ti nije no brainer? 😀 Gledajuci ciste brojke ima 4 indeknsa poena vise u odnosu na Nana, za 3 minuta manje na parketu. Uz to predvodi do plejofa tim kojem je pre sezone predjvidjena top 2 pozicija od pozadi. Verovatno ce Vezenkov da bude MVP zbog reputacije, pozicije na tabeli i blage prednosti u PIR, ali za mene je Kratki to bez dileme jer ima enormno veci uticaj na igru svog tima od Vaska Zabatu. 6
Marvin Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pa jeste ali Nan i NHD igraju u top 4 ekipama, za razliku od TJ i Edvardsa.
kendrick duckworth Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pošto je pozišnles... Shorts Edwards Nunn NHD Vezenkov Voleo bih da ima i MIP, ove sezone je Weiler-Babb baš zaslužio. Iako bi i Edwards mogao lagano.
Grobarcina1992 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Izgleda Guduric produzio ugovor sa Fenerom. Edited 22 hours ago by Grobarcina1992 1
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Izgleda Guduric produzio ugovor sa Fenerom. Ocigledno... Zasluzio je odlican ugovor. 1
Guru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Očigledno ih još uvek niko nije obavestio da je već ubačen u Zvezdin depth chart za sledeću sezonutm. 1 1 9
Nini3112 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Guru said: Očigledno ih još uvek niko nije obavestio da je već ubačen u Zvezdin depth chart za sledeću sezonutm. I meni je zao,odlican igrac ali covek je izabrao najbolje za svoju karijeru. Nije sve do novca 1
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Evroliga traži po 5 miliona evra iliti 1.7 milion po sezoni za trogodišnju licencu Zvezdi i Partizanu. Bez bilo kakve mogućnosti da se išta zaradi za te tri godine od marketinga. Pljunuo bih ih u čelo i prešao u Fiba LŠ. 11 1 2
Papanikolesku Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Nini3112 said: I meni je zao,odlican igrac ali covek je izabrao najbolje za svoju karijeru. Nije sve do novca Pa Marko ne igra ispod 1.5M u Feneru, gore dole. Elem, izabrao je i karijeru i novac. Ne bi on loše prošao ni u Zvezdi, slične pare bi dobio, glavni igrač bi bio, a i voli klub, doduše manjih ambicija. Samo što je i toksična sredina za igrati košarku, hteli mi to da priznamo ili ne. 13
Nini3112 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Pa Marko ne igra ispod 1.5M u Feneru, gore dole. Elem, izabrao je i karijeru i novac. Ne bi on loše prošao ni u Zvezdi, slične pare bi dobio, glavni igrač bi bio, a i voli klub, doduše manjih ambicija. Samo što je i toksična sredina za igrati košarku, hteli mi to da priznamo ili ne. Sve se slazem. Zato se mnogi i ne vracaju ali samo da se ne sete da vole klub u 35. godini 2
Valensija Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, Čočo said: Evroliga traži po 5 miliona evra iliti 1.7 milion po sezoni za trogodišnju licencu Zvezdi i Partizanu. Bez bilo kakve mogućnosti da se išta zaradi za te tri godine od marketinga. Pljunuo bih ih u čelo i prešao u Fiba LŠ. Mali smo mi da bi jos i zaradjivali. To je predvidjeno za ove gigante poput Asvela, Albe, Pariza… 3
Giorgio II Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ponoviću još kednom - EL je najsramotnija organizacija ikada! 3
Мџе Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago TSC ima budžet 4 miliona eura. Od UEFA premija ove sezone su zaradili 5 miliona a od transfera 4. Neka im daju sponzorstvo od 4 miliona umesto EL narednih pet godina (da dupliraju budzet) i svake druge godine će igrati LK i zaradjivati u proseku 7-8 miliona godišnje. Nakon pet godina sponzorstvo im neće trebati više. 1
Jelencom Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kod nas u BiH prenos Fener-Barsa na Sport Klubu. Zna li neko sta se desava za podrucje BiH sa prenosima Evrolige u narednom periodu
Knipex Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Naša dva kluba treba da se dogovore i kažu ovima iz evrolige može bez para od marketinga i TV prava, ali onda bez wild card kotizacije od 1.7m po sezoni. Ili može kotizacija od 1m po sezoni kao i do sada, ali uz novac od marketinga ili TV prava. I da budu složni ili oba kluba ili nijedan pa po cenu da se igra LŠ. Verujem da bi se i Virtus pridružio. 7
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Znači KKP i CZ da plate 1,7 mil godišnje + ne dobijaju ništa od tv prava. Sve u svemu, u startu su minusu u odnosu na prosečne EL klubove jedno 4 miliona evra, a u odnosu na one jače verovatno i 5-6 miliona. U prevodu, u startu su u minusu za celu svoju petorku, ili barem 3 igrača iste. I onda dodje neko da ti objašnjava kako je jedini dobar rezultat f4. 1
Recommended Posts