Bad Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kakva džukačka tehnička Jasikevičijusa. Ovo je zaslužilo mnogo strožiju kaznu. 3
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Na sta lici Belosevic majko mila. Kako ga nije sramota jbt. Mislim da nikada ovako debeo nije bio. Bukvalno EL treba da ga povuce sa liste sudija iz brige za njegovo zdravlje Pročitah Biberović i ništa mi jasno nije bilo 😆
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago McCollum igra maksimalno šmekerski, kao da je osvojio već 5 evroliga. 1
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ovu tehničku Šarasa na otvorenu trojku bih kaznio sa 8 bacanja. Tkzv Atamanska tehnička. Ja ga prvi ne volim ali se sa pravom bunio, gazio je Ward liniju prije nego je dodao loptu 1
MV91 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Какве су камиказе момци из Париза. Фенер преокренуо без центра. 1
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ja ga prvi ne volim ali se sa pravom bunio, gazio je Ward liniju prije nego je dodao loptu Bez obzira, nesportski potez na kvadrat.
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam što Šaras drži ovog Pjera, ne može okean da pogodi. 1
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, MV91 said: Какве су камиказе момци из Париза. Фенер преокренуо без центра. Zato sto ga nemaju ce na kraju izgubiti,nema ko da uhvati skok
Marvin Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Alo, šta je ovo da vode Pariz i Žalgiris, ne može to tako, nek neko zove goldberga! 3 2
Smrtokapa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Prazni se rezervoar Feneru a Pariz ima još dve kantice u gepeku. 2
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Auuuu kako mozes napraviti korake u ovom trenutku?
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Glupi Boldvin, imaš 2 mala faula, i ne koristiš na Šortsu
Recommended Posts