ScepanScekicSto Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Fener kad ide za 3 mogu da dobiju svakog, al kad stane, negledljivi su daleko precenjena ekipa kojoj ne odgovara pozicija na tabeli
realno *w Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Just now, Problem sa licnim greskama said: Jebiga kad smo to napisali je Gudura imao 3-6. Sada 3-11. A uopšte nije poenterski pitanje već sve deluje sa mnogi više strukture. Doduše, sada savršeno divlja kao i ostali. Pa o tom drugom i pričam, Gudura je i tada imao 1, a ovaj 6 asistencija. Generalno, ne mislim na tebe, ali rasprostranila se teorija o tome kako će Feneru da odmogne povratak Boldvina. To mi je baš ozbiljno ludilo. Neverovatno potcenjivanje Boldvina, koji je prošle godine bio MVP kandidat i koji je mogao da odvede Makabi i do EL titule da se nije povredio. 3
Problem sa licnim greskama Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Ma strašan igrač, ludilo je to i pomisliti. Da nije najbistriji isto nije tajna. Ali i ne mora biti.
Chaos Is Me Posted March 3, 2025 Author Posted March 3, 2025 Fener neverovatnih 27 skokova u napadu za sad. Rekord drži CSKA sa 30. 2 1
Don Dusko Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Dobro de Realni Boldwin ubija protok lopte, igra 1 na 1 dosta pa iz toga proilazi asistencije.... Ne kazem da je los igrac no stil mu je drugaciji i ekipa mora malo da se prilagodi tome.
Problem sa licnim greskama Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Šta mislite o Žagarsu i njegovim dometima? Kao neki poor man's Jokubaitis mi deluje. Energy bunny upitnih fizikalija, šut i pregled prosek.
Don Dusko Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Ovaj H i F i aka W i f i je u stanju da uzima svakakve suteve sa samopouzdanjem 1 tacke jacine. :D
Dzo23 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 (edited) Veliki Gurden ❤️ A vid ovog basketaša iz Lapova. Kakav ludak...:) Edited March 3, 2025 by Dzo23
Sharp Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Gudura obradovao navijače blizanaca s ovih 2+1 kao nitko dosad. 1
Grobarcina1992 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Just now, Drug Crni said: Gde im je McCollum? Kad se trebao ovaj mec igrati Mekalum nije bio igrač Fenera zato ne igra 2
fedor Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Koliko mi je iritantan ovaj Hifi i ovi sutevi i ta frizura i stil igre. Izaziva neku agresiju u meni iz cista mira... 5
Sector Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Koliko je lud Hifi. Izgubiće zbog skoka na kraju, fener će vjerovatno oboriti neki rekord u ofanzivnim.
Chaos Is Me Posted March 3, 2025 Author Posted March 3, 2025 Sjajna utakmica. Kasno Hifi stiže sa ovim bombama. 29 off skokova ipak presudno.
NikadProtivŽelimira Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Vrlo zabavna utakmica, vrhunski tempo, bude tu i grešaka, ali odlično veče za neutralce. Ovde mi se čini da ljudi jedva čekaju da nekome ispadne lopta ili omaši tricu, mnogo se piše kroz neku pljuvačku prizmu. 7
Dzo23 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 Vrhunska tekma. Play off nivo bez dileme. Pariz je nevjerovatna ekipa. Fali im definitivno centimetara i mesa u reketu. Pola ekipe im nije ni eurocup nivo ako gledamo individualni kvalitet ali imaju svoj ritam i svi se fino uklapaju. Fener mi je kompletan. Fali tu malo lepršavosti i tečnijeg napada ali su medju glavnim kandidatima da osvoje. Mogu do samog kraja.
Don Dusko Posted March 4, 2025 Posted March 4, 2025 3 hours ago, JPM said: Izgubio Pariz. Koliko pobeda imaju posle Partizana? :P
JPM Posted March 4, 2025 Posted March 4, 2025 6 minutes ago, Don Dusko said: Koliko pobeda imaju posle Partizana? 😛 Pojma nemam, sad sam srećan, kome je sad do brojanja?
odupri se ludilu Posted March 5, 2025 Posted March 5, 2025 Izjednačen rekord Btw Duletov Partizan četvrti. Skok u napadu,borba bre u svojoj esenciji! Opet usput danas igraju Paris i Monako. Ako Monako izgubi to će biti treći u nizu. 2
Recommended Posts