ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Fener kad ide za 3 mogu da dobiju svakog, al kad stane, negledljivi su daleko precenjena ekipa kojoj ne odgovara pozicija na tabeli
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Jebiga kad smo to napisali je Gudura imao 3-6. Sada 3-11. A uopšte nije poenterski pitanje već sve deluje sa mnogi više strukture. Doduše, sada savršeno divlja kao i ostali. Pa o tom drugom i pričam, Gudura je i tada imao 1, a ovaj 6 asistencija. Generalno, ne mislim na tebe, ali rasprostranila se teorija o tome kako će Feneru da odmogne povratak Boldvina. To mi je baš ozbiljno ludilo. Neverovatno potcenjivanje Boldvina, koji je prošle godine bio MVP kandidat i koji je mogao da odvede Makabi i do EL titule da se nije povredio. 3
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma strašan igrač, ludilo je to i pomisliti. Da nije najbistriji isto nije tajna. Ali i ne mora biti.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Fener neverovatnih 27 skokova u napadu za sad. Rekord drži CSKA sa 30. 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro de Realni Boldwin ubija protok lopte, igra 1 na 1 dosta pa iz toga proilazi asistencije.... Ne kazem da je los igrac no stil mu je drugaciji i ekipa mora malo da se prilagodi tome.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Šta mislite o Žagarsu i njegovim dometima? Kao neki poor man's Jokubaitis mi deluje. Energy bunny upitnih fizikalija, šut i pregled prosek.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovaj H i F i aka W i f i je u stanju da uzima svakakve suteve sa samopouzdanjem 1 tacke jacine. :D
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Veliki Gurden ❤️ A vid ovog basketaša iz Lapova. Kakav ludak...:) Edited 6 hours ago by Dzo23
Sharp Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gudura obradovao navijače blizanaca s ovih 2+1 kao nitko dosad. 1
Grobarcina1992 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Drug Crni said: Gde im je McCollum? Kad se trebao ovaj mec igrati Mekalum nije bio igrač Fenera zato ne igra 1
fedor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko mi je iritantan ovaj Hifi i ovi sutevi i ta frizura i stil igre. Izaziva neku agresiju u meni iz cista mira... 3
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko je lud Hifi. Izgubiće zbog skoka na kraju, fener će vjerovatno oboriti neki rekord u ofanzivnim.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Sjajna utakmica. Kasno Hifi stiže sa ovim bombama. 29 off skokova ipak presudno.
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vrlo zabavna utakmica, vrhunski tempo, bude tu i grešaka, ali odlično veče za neutralce. Ovde mi se čini da ljudi jedva čekaju da nekome ispadne lopta ili omaši tricu, mnogo se piše kroz neku pljuvačku prizmu. 5
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vrhunska tekma. Play off nivo bez dileme. Pariz je nevjerovatna ekipa. Fali im definitivno centimetara i mesa u reketu. Pola ekipe im nije ni eurocup nivo ako gledamo individualni kvalitet ali imaju svoj ritam i svi se fino uklapaju. Fener mi je kompletan. Fali tu malo lepršavosti i tečnijeg napada ali su medju glavnim kandidatima da osvoje. Mogu do samog kraja.
Recommended Posts