Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
Just now, Problem sa licnim greskama said:

Jebiga kad smo to napisali je Gudura imao 3-6. Sada 3-11. A uopšte nije poenterski pitanje već sve deluje sa mnogi više strukture. Doduše, sada savršeno divlja kao i ostali.

Pa o tom drugom i pričam, Gudura je i tada imao 1, a ovaj 6 asistencija.

Generalno, ne mislim na tebe, ali rasprostranila se teorija o tome kako će Feneru da odmogne povratak Boldvina. To mi je baš ozbiljno ludilo.

Neverovatno potcenjivanje Boldvina, koji je prošle godine bio MVP kandidat i koji je mogao da odvede Makabi i do EL titule da se nije povredio.

• Like 3
Posted

Dobro de Realni Boldwin ubija protok lopte, igra 1 na 1 dosta pa iz toga proilazi asistencije.... Ne kazem da je los igrac no stil mu je drugaciji i ekipa mora malo da se prilagodi tome.

Posted (edited)

Veliki Gurden ❤️ 

A vid ovog basketaša iz Lapova. Kakav ludak...:)

Edited by Dzo23
Posted

Koliko mi je iritantan ovaj Hifi i ovi sutevi i ta frizura i stil igre. Izaziva neku agresiju u meni iz cista mira...

• Ha-ha 3
Posted

Vrlo zabavna utakmica, vrhunski tempo, bude tu i grešaka, ali odlično veče za neutralce. Ovde mi se čini da ljudi jedva čekaju da nekome ispadne lopta ili omaši tricu, mnogo se piše kroz neku pljuvačku prizmu. 

• Like 5
Posted

Vrhunska tekma. Play off nivo bez dileme.

Pariz je nevjerovatna ekipa. Fali im definitivno centimetara i mesa u reketu. Pola ekipe im nije ni eurocup nivo ako gledamo individualni kvalitet ali imaju svoj ritam i svi se fino uklapaju. 

Fener mi je kompletan. Fali tu malo lepršavosti i tečnijeg napada ali su medju glavnim kandidatima da osvoje. Mogu do samog kraja.