Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Za mene baš jako loš derbi iz košarkaškog ugla, pogotovo od strane Partizana. Razlika u indexu 65-86. Pravo je čudo da su uopće bili u poziciji da dobiju ovu utakmicu, ogromna količina brainfartova u kojima su prednjačili njihovi glavni igrači. Zvezda ništa posebno nije odigrala (u napadu), puno je tu još prostora za napredak. 

• Like 13

I da, pohvale Janisu da je za svoje standarde dosta skratio rotaciju. Ne znam baš zašto to i inače nije praksa, ali u EL utakmicama kad nije velika razlika nema što igrati više od 9-10 igrača. O petorkama i minutama pojedinih igrača možemo diskutirati, ali one minijature sa svih 12 igrača u jednom poluvremenu nadam se da više nećemo gledati. 

• Like 15

9 minutes ago, Sharp said:

Za mene baš jako loš derbi iz košarkaškog ugla, pogotovo od strane Partizana. Razlika u indexu 65-86. Pravo je čudo da su uopće bili u poziciji da dobiju ovu utakmicu, ogromna količina brainfartova u kojima su prednjačili njihovi glavni igrači. Zvezda ništa posebno nije odigrala (u napadu), puno je tu još prostora za napredak. 

Lose smo sutirali. Ovo je bukvalno prva utakmica da Yago onako odtvorene poglede 3 puta ne kazni.

4 minutes ago, Knipex said:

Ne može da se osloni na koleno još uvek pa koristi pomagalo.

Ovako nešto nisam video do sad od profesionalnog sportiste. Zar nije veća opasnost da se padom još više povredi? Kako li tek Grci gledaju na ovo

Mislim i Bolomboj je imao poverđeno koleno, i Daum takođe ali ne verujem da su se vozikali trotinetom.

• Like 1

Bravo Ostoyah leđendo, dva saopštenja nakon kojih su ubacivani predmeti na teren, pogođen trener protivničke ekipe (makar papirićem), pušteni likovi u halu sa pištaljkama (koje su i mene izludele pored laptopa, kamoli igrače) i laserima... Odlična organizacija derbija.

Atmosfera je isto bila nikakva, kao neko ko je išao na utakmice obe ekipe mogu reći da nema značajne razlike.

• Like 4

Gadna utakmica, nervoza, izgubljene lopte, faulovi, tehnicke... Ali i to je na neki nacin draz derbija. Velika borba, dobre odbrane, blokade. Ne bi bilo nezasluzeno da je Partizan dobio, ali je Zvezda ipak veci deo utakmice vodila (negde sam procitao da je vodila 20+ minuta, a Partizan samo 7-8 min), a i cini mi se imala smisleniji plan kako da igra utakmicu. Kao i u Barsi ponovo sa onim visokim petorkama utakmica se uvodi u "hrkljus" u kojem se ponovo Zvezda bolje snalazi. 

• Like 1

Just now, JPM said:

Nisam primetio ovako agresivno ponasanje Partizanovih navijaca iza kosa, do sada ove sezone. Moguce da su i sa njihove strane tu ubaceni lojalisti veceras, a ta stoka ne ume da se uzdrzi.

Ne znam da li mislis na ovaj finis utakmice ili na nesto drugo, ali ako je finis ne treba praviti od muve magarca. Jasno je bilo da utakmica staje u ta bacanja, pokusali su da urade sta je bilo do njih da se izvodjenje oduzi i oteza se posao Nedovicu i to je to. 

Ali recimo agresivno ponasanje Tajrika mi je bas neverovatno. Ispasce Lesor mala maca u odnosu na njega. Kako se zaleteo ka Zeljku mislio sam da ce ga udariti. Prilikom onog lupanja u grudi i urlikanja udara Gedraitisa i bas ga briga. Bas jeziv lik.

• Like 17

1 minute ago, СтелаРоса said:

Ne znam da li mislis na ovaj finis utakmice ili na nesto drugo, ali ako je finis ne treba praviti od muve magarca. Jasno je bilo da utakmica staje u ta bacanja, pokusali su da urade sta je bilo do njih da se izvodjenje oduzi i oteza se posao Nedovicu i to je to. 

Ali recimo agresivno ponasanje Tajrika mi je bas neverovatno. Ispasce Lesor mala maca u odnosu na njega. Kako se zaleteo ka Zeljku mislio sam da ce ga udariti. Prilikom onog lupanja u grudi i urlikanja udara Gedraitisa i bas ga briga. Bas jeziv lik.

Da na to mislim.

Pazi, ja sam bas suprotnog misljenja od tebe, ali ok i to je za ljude.

Meni je ponasanje publike skandalozno a ponasanje Tajrika Dzounsa samo previse emotivno. Ali nije nista strasno ako je neko nalozen, cak mislim da su sudije prenaglile sa tehnickom, gledao sam reakciju, on je tehnicku dobio bukvalno zadnjim gestom koji je bio prilicno miran.

• Like 1

5 hours ago, СтелаРоса said:

Pretpostavljam da ce ovo danas biti na tribinama. Koji je razlog ovakvog odnosa prema Nedovicu? 

Pa dao je onu najnebitniju trojku u najnebitnijem derbiju. Njiove reči, ne moje

Edit : Da ne dođe do zabune mislim na tviteraše, instagramere i slično. Ne na ljude sa foruma.

Edited by Урош19
  • Like 4

1 hour ago, JPM said:

Da na to mislim.

Meni je ponasanje publike skandalozno a ponasanje Tajrika Dzounsa samo previse emotivno. Ali nije nista strasno ako je neko nalozen, cak mislim da su sudije prenaglile sa tehnickom, gledao sam reakciju, on je tehnicku dobio bukvalno zadnjim gestom koji je bio prilicno miran.

Taj nivo agresije se jednostavno ne toleriše...

samo su ga čekali da ih još jednom pogleda...verovatno je i dobacio nešto jer nije stao sa pričom.

Bukvalno je prodao derbi i omogućio rivalu 15 ofanzivnih skokova a to flexovanje mu je najgrdje koje sam ikad video u EL. Kao nezreli adolescent. 

Edited by Wingwalker
  • Like 6

7 minutes ago, JPM said:

Da na to mislim.

Tehnička kao kuća Tajriku Jonesu. To što je on neartikulisan, pa ni Želimir koji ga obgrlio ne može da ga smiri, je njegov problem. Labilan tip, ekstremno. Koštao je Partizan utakmice. Davidovac je za mnogo manje dobio tehničku. 

Moja jedina zamerka sudijama je onaj izmišljeni faul na Mekintajeru, sviran Dwizu u poslednjoj sekundi. Ovo ostalo, sve može da prođe pod sudijsko uverenje/regularne greške. 

Zvezda zasluženo, manje više kontrolisala utakmicu sve vreme. Želimir podbacio sa pripremom igrača na psihološkom planu, ali mu imputirati da huška i odobrava neke reakcije igrača je glupost.

• Like 14

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Moja jedina zamerka sudijama je onaj izmišljeni faul na Mekintajeru, sviran Dwizu u poslednjoj sekundi.

Vraćali su snimak nekoliko puta jer su gledali da li je bio faul pre isteka napada pa se lepo videlo. Udario ga je po rukama odozgo i pitanje je da li je i pipnuo loptu.

Suđenje je bilo odlično. 

• Like 6

Just now, Knipex said:

Vraćali su snimak nekoliko puta jer su gledali da li je bio faul pre isteka napada pa se lepo videlo. Udario ga je po rukama odozgo i pitanje je da li je i pipnuo loptu.

Suđenje je bilo odlično. 

Voleo bih da vidim taj momenat gde ga je udario po rukama, ja videh po lopti. Ali, ajde, u tom momentu verovatno niko nije trezven, pa se gleda subjektivno; zato bih voleo da pogledam snimak situacije još jednom. Ali da, suđenje je u globalu bilo odlično. 

• Thanks 1

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Voleo bih da vidim taj momenat gde ga je udario po rukama, ja videh po lopti. Ali, ajde, u tom momentu verovatno niko nije trezven, pa se gleda subjektivno; zato bih voleo da pogledam snimak situacije još jednom. Ali da, suđenje je u globalu bilo odlično. 

Jel si gledao na TV-u ili si bio u hali?

4 minutes ago, Knipex said:

Jel si gledao na TV-u ili si bio u hali?

Na SK sam gledao, video sam da su gledali da li je isteklo vreme, pa je zatim išla situacija usporeno. Elem, bio sam besan zbog faula, pa sam samo jednom pogledao dok sam vileneo po kući, i delovalo mi je da je udario po lopti, dok se Mekintajer dizao na šut. Kažem, trebao bih da vidim još jednom, na miru, iako mi se ne gleda košarka baš. Sve u svemu deplasirano je komentarisati suđenje, osim ako ga nećeš pohvaliti. Sumnjam da u derbiju može bolje. 

• Like 2