JPM Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 17 hours ago, Miki28 Teoljub said: TJ i Hayes ko jedan Yago. A do Nedovića možeš da ubaciš i Hifija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 13 minutes ago, JPM said: A do Nedovića možeš da ubaciš i Hifija. Ceo Pariz da se uklopi za vuka😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 15 hours ago, Djirona said: Outara, višegodišnji rotacijski igrač Monaka, uvek uz poštene procente, da igra za manje od 250k? Knjigovodstveno 250k, realno 1 250k. Ništa me ne bi čudilo, mislim da je Dubljević ovako nešto imao u Valensiji. Na neki kvazi minimalac dobijao je na ruke pare plus neke nekretnine. Što je objasnilo kako je jedan od najboljih centara evrope jedno vreme nekim čudom igrao toliko godina u jednoj prosečnoj Valensiji. 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ceo Pariz da se uklopi za vuka😀 Da se malo uozbiljim, sumnjivo mi je to stvarno, evo Djirona napisao za Ouattaru, malo je Sci-Fi da se poveruje u to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Share Posted 14 hours ago Kakav Outara, crni Branko Lazić. Lik je potpuno sakat u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ne znam, ima i do tih poreza u Nemačkoj i Francuskoj, koji mnogo sakate klubove da naprave ozbiljnije rostere. Ali opet su mi te cifre nerealne spram onoga što daju drugi klubovi. Čak i ako izbacimo ovo novokomponovano pijano milionerstvo naša dva kluba, opet i ovi ostali daju značajno više. Nikako mi ta računica ne deluje tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) 9 hours ago, Igor_ said: Ne bi me zacudilo da pokupe i drugog Hernangomeza , kad ga je vec Barsa otpisala. Ne bi mogao da igra EL, taj rok je prosao Edited 14 hours ago by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Izgleda da će Devonte Graham u Virtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 9 minutes ago, Marvin said: Ne bi mogao da igra EL, taj rok je prosao A i valjda može samo jedan igrač iz el kluba, doveli su Gabriela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Da li može samo jedan igrač iz EL kluba part 72 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ako se sad ne vrati @elmulinho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Share Posted 13 hours ago Bogami zajebana situacija za PAO ali nije toliko kataklizmično. Imaju onog klinca Samoturova i neGiannisa, mogu i oni svakako da pokrpe neke minute uz Gabriela i Mitoglua. Ove verovatno znači i više Papapetrua na PF kao back up za Juancha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Baš treba da budeš baksuzan da ti dva igrača i to glavne opcije na istoj poziciji dožive teške povrede praktično u isto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 59 minutes ago, Howie Roseman said: Izgleda da će Devonte Graham u Virtus. Uuu sto ce on da kida kod Duskiste, samo ako je i 50% onog igraca iz Sarlota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Moguce da su ovo neto plate u Parizu, 450k bruto za Hejsa je premalo za Fr uslove, to je neto 230-250k maks. Ali onda bi ispalo da Splinter ima 650k bruto sto mi nije realno bas, on nigde nikoga nije trenirao do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Zajebana situacija ali imaju raspored kao da ga je Ataman krojio. Kući Žalgiris, pa u gostima Armani bez Mirotića i Ledaya, pa kući Fener i raspali Efes, Asvel u gostima, Real kući, sve do derbija sa Olijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: Uuu sto ce on da kida kod Duskiste, samo ako je i 50% onog igraca iz Sarlota U G ligi ove sezone tanko igra, morao bi tamo imati 20+ poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 4 hours ago, Howie Roseman said: Izgleda da će Devonte Graham u Virtus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Justus Hollatz iz Efesa navodno blizu prelaska u Bajern, a klub iz Minhena bi navodno platio izlaz iz ugovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Jak bezveznjak tajj Hollatz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts