Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

15 hours ago, Djirona said:

Outara, višegodišnji rotacijski igrač Monaka, uvek uz poštene procente, da igra za manje od 250k?

Knjigovodstveno 250k, realno 1 250k.

Ništa me ne bi čudilo, mislim da je Dubljević ovako nešto imao u Valensiji. Na neki kvazi minimalac dobijao je na ruke pare plus neke nekretnine. Što je objasnilo kako je jedan od najboljih centara evrope jedno vreme nekim čudom igrao toliko godina u jednoj prosečnoj Valensiji.

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ceo Pariz da se uklopi za vuka😀

Da se malo uozbiljim, sumnjivo mi je to stvarno, evo Djirona napisao za Ouattaru, malo je Sci-Fi da se poveruje u to.

• Like 1

Ne znam, ima i do tih poreza u Nemačkoj i Francuskoj, koji mnogo sakate klubove da naprave ozbiljnije rostere. Ali opet su mi te cifre nerealne spram onoga što daju drugi klubovi. Čak i ako izbacimo ovo novokomponovano pijano milionerstvo naša dva kluba, opet i ovi ostali daju značajno više.

Nikako mi ta računica ne deluje tačno.

Bogami zajebana situacija za PAO ali nije toliko kataklizmično. Imaju onog klinca Samoturova i neGiannisa, mogu i oni svakako da pokrpe neke minute uz Gabriela i Mitoglua. Ove verovatno znači i više Papapetrua na PF kao back up za Juancha. 

• Like 1

Zajebana situacija ali imaju raspored kao da ga je Ataman krojio.

Kući Žalgiris, pa u gostima Armani bez Mirotića i Ledaya, pa kući Fener i raspali Efes, Asvel u gostima, Real kući, sve do derbija sa Olijem.