Bad Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 45 minutes ago, wrach said: Najjaci su mi ovi upisi - nama je super dok je Zeljko to, neka ga sto duze. A realno im je najveca pretnja za uspesnost sezone upravo gospodin Zeljko Obradovic. Željko je nesvesno podigao i nama plafon, tako da neka ga tu gde jeste sa rezultatima kakvi jesu. Preživećemo so i kiseli kupus sa konferencija. Edited 10 hours ago by Bad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 12 minutes ago, СтелаРоса said: Ja mislim da navijaci Partizana grese jer su popili pricu kako nista od ovoga ne bi bilo da nema Zeljka. Ok, mozda ne bi bilo do pre tri godine, ali nakon tri sezone konstantno pune Arene, rekordnih prodaja sezonskih, prihoda od istih, velikih utakmica u Bg, stvarno sam misljenja da Partizan i njegovi navijaci vise ne zavise od Zeljka. Da se Partizan uspeo kojim slucajem plasirati u EL za vreme Trinkija npr, ista bi euforija i energija bila, nije uopste do Zeljka. Pricamo o navijacima koji su znali da imaju pun Pionir na utakmicama Aba lige dok je Dzikic vodio ekipu sa Vrabcem, Djokom, Cvetkovicem i ostalima, ne pricamo o publici koja se pojavila na tribinama jer je napravljen instant projekat poput Pariza ili Dubaija. Obradovic je naravno i dalje veliki trener, ali su prethodne tri i po godine pokazale da nije svemocan. Ne uspeva da sakrije mane njegovih ekipa, izgubio je gotovo sve utakmice koje su mogle doneti neki trofej, izgleda da mu je u jednom momentu pukla svlacionica uprkos njegovom autoritetu i imenu, a pored svega toga je imao presmesne konferencije, opravdanja i izgovore posle poraza. Popili priču... od koga? Apsolutna je istina da ništa od ovoga ne bi bilo da nema Željka, to je valjda svima ovde jasno već duže vreme. Partizan je gradio sezonu i po nešto posebno sa Trinkijem, koji je skoro rekao da je to bila ekipa gde je svaki igrač igrao za pola ili ceo nivo iznad svojih objektivnih kvaliteta. Tajming smrdljive korone je sprečio da vidimo šta bi se od svega toga dogodilo, ali sam potpuno siguran da ne bismo bili safe bet za bilo kakve wildcard-ove, odnosno da bismo i u slučaju EL uprkos brojčanosti imali mnogo manji hype, budžet i verovatno bili nešto poput tradicionalnih Trinkijevih ekipa - zajebani mid/bottom tier klub sa potencijalom da šutnemo iznad objektivnih kapaciteta. I to sve u teoriji gde Trinki ostaje i nadograđuje šta je počeo, gde smo obrisali COVID a nismo izbacivanje ruskih ekipa. Partizan je sa Željkom preskočio ne samo organizacione i takmičarske nivoe, već je preduslov za njegov dolazak bio i iskorak kluba na svakom mogućem nivou, a samim tim i ogromno interesovanje raznih ljudi i kompanija koje su postale deo uprave tog leta 2021. Dolazak Željka je istovremeno omogućio i drugom rivalskom klubu da finansijski zakorači daleko dalje nego što je ranije sanjao, prosto danas je nezamislivo da Partizan u fudbalu ili košarci na bilo koji način uživa blagostanje dok se Zvezda zadovoljava manjim. Željkovo bivstvovanje u Srbiji je od ogromnog benefita za oba kluba, pomalo paradoksalno ali to je testament njegove veličine i onoga što vuče za sobom. Da ode na kraju ove sezone ili sledeće sa jednom ABA titulom, sa celim svojim vagonom je omogućio da Partizan sa 7. mesta u ABA, dugovanjima i četiri različita trenera u 12 meseci dođe do EL statusa sa mnogo toga izgrađenog na košarkaškoj sceni. Kako stvari teku, verovatno i sa nekim dugoročnim EL statusom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Čočo said: Iz kog kalupa? Ja sam od onih koji ima mišljenje da je Željko jedan od najvećih i najtrofejnih evropskih trenera. I nemam problem da to kažem. Ali isto tako nemam problem da kažem da vam rezultatski i nije doneo proporcionalno uspeh svome imenu i iskustvu. Nemam problem ni da kažem da je salty trener koji je za četiri godine osvojio samo jedan trofej i bio jednom nadomak F4 Evrolige. Dok sa druge strane je za njegovog mandata Zvezda osvojila sve trofeje osim te jedne ABA lige a ove godine ima šansu da dođe i nadomak tog čuvenog F4 Evrolige. Sve je to u redu, a da li nemaš problem da kažeš da je mržnja koja isijava kod navijača Zvezde (čast izuzecima) prikrivena nekim racionalizacijama, kako bi se prikrio lični animozitet prema Želimiru? 13 minutes ago, Cavani said: Na KKP temi isti likovi sto ga prozivaju ga ovde brane za iste stvari i uzdizu u nebesa kao nekog ultimativnog trenera kojeg se mi zvezdasi navodno plasimo. To sa Zeljkom dodje kao neka fora da samo partizanovci smeju da ga kritikuju, nesto kao samo crnci smeju medjusobno da se prozivaju crnje a da nije rasizam. Oh, čekao sam jednog koji će provući nešto ovako, i nisi razočarao. Pazi sad paralelu - kritikuju : pljuju/vređaju/omalovažavaju; a šta reći, vrhunska analogija o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Kako se zapalio topik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Kako se zapalio topik Da, poslednji put je ovako gorelo tokom Partizanove plej of serije sa Realom. Tada su pojedini boksovali pravo da navijaju za Real kao što to čine celog života. Izgleda da su prestali da svraćaju ili prešli sa realoljublja na neka druga ljubovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Popili priču... od koga? Apsolutna je istina da ništa od ovoga ne bi bilo da nema Željka, to je valjda svima ovde jasno već duže vreme. Partizan je gradio sezonu i po nešto posebno sa Trinkijem, koji je skoro rekao da je to bila ekipa gde je svaki igrač igrao za pola ili ceo nivo iznad svojih objektivnih kvaliteta. Tajming smrdljive korone je sprečio da vidimo šta bi se od svega toga dogodilo, ali sam potpuno siguran da ne bismo bili safe bet za bilo kakve wildcard-ove, odnosno da bismo i u slučaju EL uprkos brojčanosti imali mnogo manji hype, budžet i verovatno bili nešto poput tradicionalnih Trinkijevih ekipa - zajebani mid/bottom tier klub sa potencijalom da šutnemo iznad objektivnih kapaciteta. I to sve u teoriji gde Trinki ostaje i nadograđuje šta je počeo, gde smo obrisali COVID a nismo izbacivanje ruskih ekipa. Partizan je sa Željkom preskočio ne samo organizacione i takmičarske nivoe, već je preduslov za njegov dolazak bio i iskorak kluba na svakom mogućem nivou, a samim tim i ogromno interesovanje raznih ljudi i kompanija koje su postale deo uprave tog leta 2021. Dolazak Željka je istovremeno omogućio i drugom rivalskom klubu da finansijski zakorači daleko dalje nego što je ranije sanjao, prosto danas je nezamislivo da Partizan u fudbalu ili košarci na bilo koji način uživa blagostanje dok se Zvezda zadovoljava manjim. Željkovo bivstvovanje u Srbiji je od ogromnog benefita za oba kluba, pomalo paradoksalno ali to je testament njegove veličine i onoga što vuče za sobom. Da ode na kraju ove sezone ili sledeće sa jednom ABA titulom, sa celim svojim vagonom je omogućio da Partizan sa 7. mesta u ABA, dugovanjima i četiri različita trenera u 12 meseci dođe do EL statusa sa mnogo toga izgrađenog na košarkaškoj sceni. Kako stvari teku, verovatno i sa nekim dugoročnim EL statusom. Popili pricu sami od sebe. Kazem, drugo je vreme bilo pre dolaska Zeljka, i apsolutno se slazem sa svim sto si naveo da je on doneo klubu, cak uticao i na budzet rivalskog kluba, ali smatram da Partizan u godinama koje slede ima isti potencijal i sa njim i bez njega. Pre svega ne treba zaboraviti da je Zeljku drzava obezbedila sve na pocetku, ostatak je posledica toga. I dalje ce se Partizan finansirati dok god drzava to zeli, kada se jednog dana zavrne slavina nece pomoci ni tri Zoca. Temelji su postavljeni zahvaljujuci Zeljku, ali ne mislim da ce se kuca srusiti ako je on napusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: Sve je to u redu, a da li nemaš problem da kažeš da je mržnja koja isijava kod navijača Zvezde (čast izuzecima) prikrivena nekim racionalizacijama, kako bi se prikrio lični animozitet prema Želimiru? Oh, čekao sam jednog koji će provući nešto ovako, i nisi razočarao. Pazi sad paralelu - kritikuju : pljuju/vređaju/omalovažavaju; a šta reći, vrhunska analogija o/ Ko sam ja da pričam o drugim navijačima Zvezde? Svako ima svoj stav o tome. Moj stav je uvek bio da ne upotrebljavam nikad termin,, mrzim", ne mrzim nikoga a pogotovu nemam ni jedan razlog da,, mrzim" Željka. Zbog njegovih profesionalnih a pogotovu ne privatnih poteza i razloga. Ne sviđaju mi se dosta stvari kod njega ali ne sviđaju mi se ni kod mojih najbližih pa se živi sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Papanikolesku said: Oh, čekao sam jednog koji će provući nešto ovako, i nisi razočarao. Pazi sad paralelu - kritikuju : pljuju/vređaju/omalovažavaju; a šta reći, vrhunska analogija o/ Evo sam si se pronasao, izmedju ostalih. Ne pricam o vredjanju nego o kosarkaskoj kritici. Skacete ko opareni kada neko dirne svetu kravu, kada mu se recimo ospori sto je promenio ceo tim, sto je ispustio ekipu, jedan trofej ili 0-7 u derbijima. A na maticnoj temi joj Zeljko sta nam radis, ode jos jedna sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 11 minutes ago, СтелаРоса said: Popili pricu sami od sebe. Kazem, drugo je vreme bilo pre dolaska Zeljka, i apsolutno se slazem sa svim sto si naveo da je on doneo klubu, cak uticao i na budzet rivalskog kluba, ali smatram da Partizan u godinama koje slede ima isti potencijal i sa njim i bez njega. Pre svega ne treba zaboraviti da je Zeljku drzava obezbedila sve na pocetku, ostatak je posledica toga. I dalje ce se Partizan finansirati dok god drzava to zeli, kada se jednog dana zavrne slavina nece pomoci ni tri Zoca. Temelji su postavljeni zahvaljujuci Zeljku, ali ne mislim da ce se kuca srusiti ako je on napusti. Šta je obezbedila država? Država poslednjih godina (neka bude otkako je Željko tu) učestvuje tek trećinom svojim pomaganjem/donacijama u godišnjem budžetu. Ubedljivo najveća kategorija ove sezone su sezonske karte koje dolaze od navijača, ostalo su pomenuta država, upravni odbor (svaki član daje po 100k) i sponzori, gde istina ima par firmi koje su poznate po dobrim odnosima sa vlašću, ali tako je i kod vas već dugi niz godina. Željko je obezbedio sebe na početku, i to je tačka od koje se počinje. Svaki sledeći korak je tu zbog Željka, a ne obrnuto. Ili treba da smatramo da je država omogućila time što nije sprečila firme sa kojima posluju da finansiraju klub ili zabranila Ostoji da finansira Željkov dolazak. I skroz grešiš ovom pričom o slavini. Da se tako nešto dogodi, morao bi da ode Željko, Ostoja sa svim svojim firmama, Mozzart i ostatak uprave, a to je već doom scenario koji nije nemoguć, ali ne ide u korist tezi. Edited 9 hours ago by Charles De Ketelaere 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Kako se zapalio topik you'll thank me later... Da li neko poseduje info koliki je ugovor Želimira i zašto niko ? Edited 8 hours ago by Wingwalker 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Ko sam ja da pričam o drugim navijačima Zvezde? Svako ima svoj stav o tome. Moj stav je uvek bio da ne upotrebljavam nikad termin,, mrzim", ne mrzim nikoga a pogotovu nemam ni jedan razlog da,, mrzim" Željka. Zbog njegovih profesionalnih a pogotovu ne privatnih poteza i razloga. Ne sviđaju mi se dosta stvari kod njega ali ne sviđaju mi se ni kod mojih najbližih pa se živi sa tim. Hm, ne znam kako drugačije da ti formulišem a da mi ne izvrdaš, nije greh utvrditi stanje, konstatovati izvesni model ponašanja. U svakom slučaju, zdrav rezon, ako je zaista tako, +1. 5 minutes ago, Cavani said: Evo sam si se pronasao, izmedju ostalih. Ne pricam o vredjanju nego o kosarkaskoj kritici. Skacete ko opareni kada neko dirne svetu kravu, kada mu se recimo ospori sto je promenio ceo tim, sto je ispustio ekipu, jedan trofej ili 0-7 u derbijima. A na maticnoj temi joj Zeljko sta nam radis, ode jos jedna sezona. Naravno da sam se pronašao, jer sam u principu jedini koji konstantno kritikuje Obradovića na matičnoj. Niko ne skače kao oparen na košarkaške kritike, ne znam gde si to pronašao; istine radi, možeš li mi to citirati? Da se ovde kritika zasniva na košarkaškim stvarima, imao bi poentu, ovako, samo nova zamena teza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago A sve je krenulo od dobronamernog komšije kome ne ide u glavu zašto se Željko ne pozove na odgovornost 🙂 Znamo se dovoljno sa ovog foruma da se ne foliramo 😉 On 1/12/2025 at 1:10 PM, Wingwalker said: Sinoć čujem info da je Žoc na kraju prošle sezone izgubio kontrolu u svlačionici prvenstveno zato što su se domaći igrači ukiselili od konstantnog svaljivanja krivice samo na njih. Dodatni faktor je bio i Naneli koji se ozbiljno uzjogunio i divljao nakon što je po kazni zbog tuče povučen iz rotacije ali koji je i pre toga je imao odvojene konflikte sa Jaretom i Aleksom. Trifu su par puta kolege ućutkivale kada je isfrustriran zbog Žocovog selektivnog ribanja galamio po svlačionici nakon tekme. Trifa i Smajli su imali u takvim trenucima uzrečicu: " Još samo dva meseca...još samo mesec dana...". Većina je i napustila klub bez prisustva na zadnjem sastanku i bez pozdrava kada je menadžerima igrača sa važećim ugovorima javljeno da ih raskidaju, da se ulazi u proces preuzimanja ili isplate a igračima sa isteklim da se na njih ne računa u narednoj sezoni. Ovo je bilo ono u stilu Čovića ili kkczinsajdera - red istine, red poluistine i red laži pa se ti upecaj 🙂 On 1/12/2025 at 2:20 PM, Wingwalker said: Da li je iko video kadar u kojem Žoc napušava Pantera ili iz sezone ranije Lesora i Dantea. Videli smo dosta puta. Strance je ribao i prethodnih sezona, a i ove možeš da vidiš veoma često te situacije. Uostalom, i Lesor i Panter su otišli kao bolji i značajniji igrači iz Partizana nego kad su dolazili upravo jer im je gomilu stvari ispravio. A to domaći vs. stranci - pa Danilu čija se žena žalila je Panter postao kao brat i to stalno ističe tako da je smešno generalizovati tu priču na sve igrače. Problematičnih je bilo i među stranim i među našim prošle sezone. On 1/12/2025 at 3:00 PM, Wingwalker said: Za sada nema...:) Kakvu odgovornost očekuješ? Da dobije otkaz? Dovoljno se kritika prosipalo po mrežama na račn Željka ali ga taj njegov legacy ipak drži i držaće ga dok on sam ne odluči da ode. On 1/12/2025 at 3:27 PM, Wingwalker said: I ako mogu ovde da završim sa konstatacijom da se ja, kao i ti, najiskrenije nadam da će Želimir ostati na toj poziciji do penzije. On 1/12/2025 at 3:39 PM, Wingwalker said: Zaboravio sam i Janisa da dopišem. I on se takodje najiskrenije nada. I ova dva dela da dodam naravno, koja se često ponavljaju a zapravo su neko samoobmanjivanje cigana. Jeste vi biste više strahovali od KKP-a sa Sašom Filipovskim. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Rešio i Elajdža da zakuva toping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Trinki's second coming bi neke od nas zaista zabrinuo. Tačnije i prestravio da mu daju da oko Koprivice formira ceo novi tim. Debelog bi teško narendali baš 7 puta u nizu. Edited 8 hours ago by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Naravno, @Wingwalker nije imao pojma šta će da se desi kad je, bez ikakve zadnje namere, okačio onu kafansku rekla-kazala priču. Nemoj ti @pendulum svašta da insinuiraš 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Kako može biti normalno da trener govori posle poraza u derbijima da kao nije realno da gubi derbije jer ima bolji skor u EL od rivala? Šta to znači? Zvezda ima ove sezone bolji skor u EL pa je skroz normalno da izgubi derbi. To su u najmanju ruku izuzetno diskutabilne ocjene i omalovažavaju pobjede rivala. pitam se pitam na kog forumasa me ove izjave podsecaju... hint: fan je sirotinje iz Kaunasa i mrzitelj sns projekata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ništa grobarijo, vreme je da se učestalije posećuju eminentni lokali, a familiju bivših igrača komšija po brančevima i u Žirafi da pecamo. Uh, kako nedostaju poznanici darepfc-a koje je neretko sretao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Šta je obezbedila država? Država poslednjih godina (neka bude otkako je Željko tu) učestvuje tek trećinom svojim pomaganjem/donacijama u godišnjem budžetu. Ubedljivo najveća kategorija ove sezone su sezonske karte koje dolaze od navijača, ostalo su pomenuta država, upravni odbor (svaki član daje po 100k) i sponzori, gde istina ima par firmi koje su poznate po dobrim odnosima sa vlašću, ali tako je i kod vas već dugi niz godina. Željko je obezbedio sebe na početku, i to je tačka od koje se počinje. Svaki sledeći korak je tu zbog Željka, a ne obrnuto. Ili treba da smatramo da je država omogućila time što nije sprečila firme sa kojima posluju da finansiraju klub ili zabranila Ostoji da finansira Željkov dolazak. I skroz grešiš ovom pričom o slavini. Da se tako nešto dogodi, morao bi da ode Željko, Ostoja sa svim svojim firmama, Mozzart i ostatak uprave, a to je već doom scenario koji nije nemoguć, ali ne ide u korist tezi. Drzava je obezbedila uslove za dolazak Obradovica, posto on sigurno ne bi dosao da trenira ekipu sa prosecnim EC igracima. Naravno, to je dvosmerno, ni drzava nije luda da takve uslove obezbedi nekom Dzikicu. Jedno sa drugim je islo u paketu. Veliki prihodi od ulaznica su posledica toga, niko vam nije branio da imate 10k+ sezonskih pre 5 godina, pa ipak niste imali. Danas imate jer mozete (skoro) svake nedelje da gledate najbolje kosarkaske klubove u Areni i da bodrite svoje kvalitetne igrace. Mislim da je to pre svega razlog tolikog broja prodatih karata, pa tek onda Obradovic na klupi. Ovo o finansiranju je milion puta prezvakana prica. Oba beogradska kosarkaska kluba zavise od drzave, najmanje je bitno kojim tokovima vecina novca dolazi u klub, tj da li su to drzavne ili privatne firme, ili donacije clanova. U drzavi u kojoj onaj manijak mesa svoje prste u sve zivo, zaista je tesko verovati da jedan tako veliki sportski klub kakav je kkp uspeva da funkcionise samostalno i van kontrole drzave, a pogotovo nema smisla ako je ovde na forumu na stotine puta napisano da je drzava unistavala Partizan. Zeljko jeste veliki trener, ali cak ni on ne moze da bude stit protiv drzave, pogotovo ne u klubu koji vodi covek iz partije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Bas ste se raspisali...Ne znam da li da splitujem ili ne. Ako splitujem plasim se da ne krenete u tatisanje jednog tipa iako ste ovde na granici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Možeš dati fajront. Uskoro počinje utakmica i zna se za koga ću navijati. Ja volim crno bele, ponosno kažem svima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Ništa grobarijo, vreme je da se učestalije posećuju eminentni lokali, a familiju bivših igrača komšija po brančevima i u Žirafi da pecamo. Uh, kako nedostaju poznanici darepfc-a koje je neretko sretao. Red bi bio. Stvarno ovaj forum oskudeva sa materijalom, a nije da nema potencijala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 42 minutes ago, Wingwalker said: Da li neko poseduje info koliki je ugovor Želimira i zašto niko ? Pobednički mrk u nemaloj konkurenciji. Za Sferopulosa smo dobili invoice od Čoča na temi prelazni rok. 11 minutes ago, Don Dusko said: Bas ste se raspisali...Ne znam da li da splitujem ili ne. Ako splitujem plasim se da ne krenete u tatisanje jednog tipa iako ste ovde na granici.. Ma gde split, pa da svaki drugi dan neko dođe sa novim žocotkrovenjem ili anegdotom preko brata od Jaramaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) 40 minutes ago, DameTime said: Naravno, @Wingwalker nije imao pojma šta će da se desi kad je, bez ikakve zadnje namere, okačio onu kafansku rekla-kazala priču. ...ali ni na kraj pameti. Edited 8 hours ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: Zamolio bih te da priložiš primer ovoga, pošto nije se desilo. Desilo se. Primer- recimo izjava da mu je titula u Aba najdraza u karijeri jer zna sta je bilo potrebno da bi je osvojio. Ako to nije nipodastavanje protivnikovog truda, onda ne znam sta jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 15 minutes ago, Volter said: Možeš dati fajront. Uskoro počinje utakmica i zna se za koga ću navijati. Ja volim crno bele, ponosno kažem svima... Gde god da igra Partizan sve redom kida! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts