Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Каква је логика иза одлуке да на место Мијатовића који је прошле сезоне вратио Ефес из мртвих и ове га држао у плејоф зони упркос повреди Ларкина дође Банки ком се Виртус на пролеће распао, а на јесен личио на аматерски тим који код куће губи од Албе? Још овај остаје као помоћник уместо да им наплати сваки евро и оде где га неће држати за будалу.

• Like 9

A možda Mijativoću ne prija uloga prvog trenera i više mu odgovara da bude pomoćni? Na prvu možda zviči nelogično, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji slučaj kome više odgovara ta neka uloga iz senke. Mislim čovek je već dugo bio pomoćni trener Efesa i sad se vraća na staro mesto, kao da nema želje da bude prvi trener nekog drugog tima.

• Like 1

Banki je dobar trener. Vodio je Sijenu posle Pjaniđanija kad su bili ekipa koja pretenduje na final 4 iako budžetom nisu ni blizu tu pripadali. Sa Letonijom je igrao odličnu košarku. Mrtvi Virtus sa nasleđenom ekipom je uveo u play in, pa čak i dobio Efes u gostima tamo. Ove sezone jeste bilo loše ali ja ne znam trenera da mu uvek ide glatko. Bolji je trener od polovine ovih trenutnih u EL.

• Like 7

Banki je navodno bio idejni tvorac nekadasnje Sijene, dok je bio pomocnik Pjanidjaniju.

Nekako I verujem u to, kad vidim kakav je raspad Pjanidjani svuda nakon bankrota tog kluba.

Edited by Losmi17

11 minutes ago, alokin said:

Ali zašto je onda uopšte i prihvatio pre početka sezone da bude glavni trener? Još gore mi da nakon svega pristane da bude pomoćni.

Ko će ga znati, imao relativno dobar završetak u EL, preuzeo tim na 9-15 završili na kraju 17-17, doduše ispali odmah u plejinu. Možda je mislio da nastavi i ove sezone sa dobrim rezultatima jer ima solidan tim.

Na kraju po njega nije ispalo onako kako treba i vraća se u svoju zonu komfora.

1 hour ago, Grobarcina1992 said:

Mijatovic je u Efesu 15 godina bas su ga ponizili dovodjem ovog dunstera razumeo bi da je neko jako ime bilo u opticaju ali Banki koji je do prošle sezone vodio klubove poput Strazbura.

Nisam znao za ovaj podatak.

Ako je tako onda ne da ga nisu ponizili nego je to prava retkost u evropskoj kosarci, da se neki trener zadrzi 15 godina u klubu.

Banki je ipak mnogo ozbiljniji trener.

1 minute ago, Cavani said:

Nisam znao za ovaj podatak.

Ako je tako onda ne da ga nisu ponizili nego je to prava retkost u evropskoj kosarci, da se neki trener zadrzi 15 godina u klubu.

Banki je ipak mnogo ozbiljniji trener.

Dosao sa Perasovicem 2010 i od tada radi u Efesu kao pomoćnik 

Normalno je da ce posle GOATA da bude potop.

Nikad vise  nece da dosegnu vise kao sa Atamanom. Vratice se na onaj period pre njega kad su ulagali mnogo, a rezultati mucak. 

Odigrace mozda tu i tamo neki play-in ili play-off gde ce da ih ugaze, ali titule nikad vise.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Losmi17 said:

Takoe, trener Ataman je tas na vagi.

Drago mi je da ima Jos ljudi Koji uvidjaju taj grejtnes.

4 titule u 5 godina prijatelju moj(ofc da racunam i onu u prekinutoj sezoni). 

Tada je Efes bio nezaustavljiv i de facto igrao najbolju kosarku ikada vidjenu na evropskim terenima. Leprsavo, efikasno. Otrsili bi bar trecinu nba timova sa onom igrom.

Najveci broj poena u ligi, najbolji sut za 2, najbolji sut za 3, najbolji sut slobodna bacanja. Larkin 6 puta mvp kola, Vasa 2x

Efes koji pre toga imao 500 coveka na tribinama, odjednom 14k prosek. 

G O A T

• Like 1
  • Thanks 1

15 minutes ago, MrTripleDouble said:

Otrsili bi bar trecinu nba timova sa onom igrom.

Pa kako da ti kazem ... ako bilo koji NBA tim ubaci u vecu brzinu, ostadose u prasini i Ataman i svi ostali na gomili. 

Ne voze F1 i F2 istom stazom ... 

Edited by Plant
  • Like 1
  • Ha-ha 1

20 minutes ago, MrTripleDouble said:

4 titule u 5 godina prijatelju moj(ofc da racunam i onu u prekinutoj sezoni). 

Tada je Efes bio nezaustavljiv i de facto igrao najbolju kosarku ikada vidjenu na evropskim terenima. Leprsavo, efikasno. Otrsili bi bar trecinu nba timova sa onom igrom.

Najveci broj poena u ligi, najbolji sut za 2, najbolji sut za 3, najbolji sut slobodna bacanja. Larkin 6 puta mvp kola, Vasa 2x

Efes koji pre toga imao 500 coveka na tribinama, odjednom 14k prosek. 

G O A T

Sve istina. I onda preuzme skroz nov tim, 11 novih igraca I odmah EL.

Trener Ataman I jeste blizi NBA po stilu, al mnogo vise paznje obraca na odbranu ipak u odnosu na NBA, bar kad poredimo sa regularnom fazom.

Mislim da ce on uskoro I preuzeti neku NBA ekipu na moju zalost. Ovako bi pao EL rekord s brojem titula...

• Ha-ha 1

16 minutes ago, Losmi17 said:

Sve istina. I onda preuzme skroz nov tim, 11 novih igraca I odmah EL.

Trener Ataman I jeste blizi NBA po stilu, al mnogo vise paznje obraca na odbranu ipak u odnosu na NBA, bar kad poredimo sa regularnom fazom.

Mislim da ce on uskoro I preuzeti neku NBA ekipu na moju zalost. Ovako bi pao EL rekord s brojem titula...

Nece on u nba zbog jezicke barijere, sto je i bolje jer ce samo da utvrdi svoj status u Evropi.

47 minutes ago, alokin said:

Real igra večeras a Barselona odigrala sinoć. Ne bi me čudilo da obe ekipe izgube u narednom kolu u El.

Moguće, i Pariz je igrao sinoć, a izgubiće sledeće kolo.

Edited by Bruda
  • Like 2
  • Ha-ha 1