Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Iskreno govoreći, Zvezda ozbiljno izgleda. Stabilno, nema panike ni kad ne ide najbolje, a kad zaigraju; onda krene berba ušiju. Ko bi rekao, ali Sferopulos lepo posložio ekipu. Peglaju jaku odbranu, sve se preuzima, Bolomboj ne dozvoljava nikakvu prednost beku, bacaju se neke kamena s ramena lopte ka košu preko njega. Fino. 

Možda i najjača odbrana u EL trenutno. 

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 2

Bez jinxa, Zvezda je odradila doselekciju koja bi morala da znaci borbu za top6. Imaju ozbiljan broj iznadprosecnih igraca za EL, plus igrace da ih odmene u ABA. Ono sto najvise moze da ih zezne do kraja godine je krstenica koja bi trebalo da isprati neke serije na prolece.

• Like 2

Realno Zvezda ozbiljnoo izgleda, ali kad uđeš na nihovu temu a nije gameday,kao da su KK Crnokosa

3 minutes ago, Don Dusko said:

Sad vidite kako je Zvezdasima. 😛

Kad ste vi bili on the top. 😛

To kad vas hvalimo pa onda deluje kao jinx. 😛

Malo se i ja zezam. 

Jel tebi beše bio rođendan?

Just now, Don Dusko said:

Haha 31 decembar. Pa pisao sam tada na temi. Najgori dana i tako...

Ja zauzeo gard ko da ces da me napadnes. 😄

Uletela sma ja malo, izvini ali popila sam večeras pa mi mozak luta.

Slavilo se rođenje jedne bebe koja s tobom deli rođendan,možda san se zato i setila:)

SR ❤️

• Like 1
  • Love 1

10 minutes ago, Papanikolesku said:

Ja sve što sam napisao mislim. Bolomboj uz Lesora i Tavaresa najbolji centar EL. Zvezda igra najbolju odbranu u EL. I to čistu odbranu, bez Lazić ili Walkup metoda. 

Od trećeg centra Olimpijakosa do jednog od najboljih u Evroligi. Kakav ubod 😍

• Like 12
  • Love 2

Zvezda mozda i moze do top6 na tabeli zbog trenutnog stanja, ali ne bih rekao da je generalno u top6 ekipa. Na papiru sigurno ne, ima jedno 7-8 sastava koji su kvalitetniji, a druga je stvar sto je trenutno vecina daleko od vrhunca. Ja mislim da ce kako sezona bude odmicala te ekipe izgledati sve bolje, pogotovo bi to trebalo da vazi za Barsu i Real. Jos su tu Oly i Pao koji bi trebalo da su sigurni u top6, uz Monako, Efes, Milano i Fener sa kojima Zvezda moze da igra rame uz rame, ali su i to kvalitetniji rosteri od njenog. Eto vec sam nabrojao osam klubova kojima ambicije sigurno nisu manje od ucesca na F4.

• Like 9

17 minutes ago, СтелаРоса said:

Zvezda mozda i moze do top6 na tabeli zbog trenutnog stanja, ali ne bih rekao da je generalno u top6 ekipa. Na papiru sigurno ne, ima jedno 7-8 sastava koji su kvalitetniji, a druga je stvar sto je trenutno vecina daleko od vrhunca. Ja mislim da ce kako sezona bude odmicala te ekipe izgledati sve bolje, pogotovo bi to trebalo da vazi za Barsu i Real. Jos su tu Oly i Pao koji bi trebalo da su sigurni u top6, uz Monako, Efes, Milano i Fener sa kojima Zvezda moze da igra rame uz rame, ali su i to kvalitetniji rosteri od njenog. Eto vec sam nabrojao osam klubova kojima ambicije sigurno nisu manje od ucesca na F4.

Ovo sto si napisao ima smisla, ako se gledaju imena na papiru samo bez da se gleda kosarka...

Ja iskreno ocekujem da Zalgiris padne jos vise, takodje i za Armani nisam siguran da ce u PO, za Efes jos manje.