Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Jel se i sad Oly samoubio, kao i protiv nas? Ili ipak ima nesto do oba nasa tima...

Ovde je Zvezda vodila 95% utakmice za razliku od vase pa ipak nije i ne stoji poredjenje.

Ali da 2 grcka kluba ne briljiraju iako je ulozeno boga para u njih.

• Like 2

6 minutes ago, Don Dusko said:

Ovde je Zvezda vodila 95% utakmice za razliku od vase pa ipak nije i ne stoji poredjenje.

Ali da 2 grcka kluba ne briljiraju iako je ulozeno boga para u njih.

Zanimljivo. Moze se onda reci da se kod vas ubijao skoro svih 40 min jer nije mogao da zaigra kako zna sa visestruko jacim timom, bez da su im greske bile bas uvek izmudjene... a kod nas se ubio za krace vreme.

A moze se reci da ste ih vi rutinirali i da su generalno igrali slabo. A da smo mi preokrenuli i samleli ih tempom u 4/4 a da su tada igrali malo bolje nego sada. I da zapravo nije bilo samoubijanja, vec cistog ubijanja. I tada i sada.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2
  • Ha-ha 1

Just now, MC Thunder 2 said:

Zanimljivo. Moze se onda reci da se kod vas ubijao skoro svih 40 min jer nije mogao da zaigra kako zna sa visestruko jacim timom, a kod nas se ubio za krace vreme.

A moze se reci da ste ih vi rutinirali i da su generalno igrali slabo. A da smo mi preokrenuli i samleli ih tempom u 4/4 a da su tada igrali malo bolje nego sada. I da zapravo nije bilo samoubijanja, vec cistog ubijanja.

Da ne igraju onako kako se očekuje, to je tačno. Ipak, vidimo svi da u ovakvoj Evroligi bilo kome (osim Pariza) je teško da uhvati odličnu formu, menja se iz kolo u kolo. Ni vi ni mi u većem delu nismo im dali da dišu, samleli smo ih. Mi smo još igrali bez Petruševa, ni vi tada niste bili u formi, dobili ste nas ali još uvek je bilo sumnje. I jedni i drugi su svojom igrom naterali Oli da izgleda loše. To je to, nema tu mrsomuđenja. :smiley53: :classic_biggrin:

• Like 3