Čvarkov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Piše se da će Hapoel igrati kao domaćin u Sofiji. Eto mogu da preuzmu CMM-a za jaku domaću osnovu. 1 10
Brat od Korneta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 hours ago, realno *w said: Kakva glupost. Nije glupost i dobro znam o cemu ti pisem a pokusao sam samo nekim primerima iz javnosti plasticno da objasnim. Jasno sam ti napisao ko jedini (ili gotovo jedini rekoh moguce i Mesina) dovodi sve jednog, nisam sporio da ne ucestvuju aktivno, uglavnom dovodu po nekog stranca (odnosno aminuju), domace imas svuda osim u Baskoniji. Pola klubova i strance dovode na svoju ruku, iako se konsulutju sa trenerom nije ista kada trener sam bira sve igrace. Napisao si i ti koji su tu vise sezona da ucestvuju aktivno, kazem ti nije to bas sve tako. Skariolo je bio vise sezona u Virtusu, nisi ispratio njegovu izjavu oko Dobrica i slicno. Pokusavam samo primerima iz javnosti, naveo sam ti pola klubova. Real i Barselona tu prednjace to nije nikakva tajna.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja bih pre rekao da većina trenera gradi svoj tim, s tim što zavisi kad je preuzeo upravljanje. Ako je na sred sezone, onda on mora da radi sa time što ima, ali već početkom sledeće gradi svoj tim. To sa nametnutim igračima je naša izmišljotina. Tačno je da klubovi imaju prospekte koje forsiraju ali to budu momci u ranim dvadesetim, svakako ne ispušene muštikle i poluproizvodi. Zvezda je unikat po tome. Tako da pre nego što krenemo da morališemo o Obradoviću, mogli bismo malo da se pozabavimo svojim dvorištem.
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Занимљива одлука Барселоне која је у финансијским проблемима да уштеди новац на Паркеру, па се окрене млађим, перспективнијим и јефтинијим решењима - Шенгелији и Клајбурну. 1 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako Janakopulos nastavi i sledeće sezone onako da pizdi, ostaće Pao bez nekoliko pobeda. Danas sam tek video da će Evroliga kažnjavati oduzimanjem bodova za one klubove čiji se predstavnici nedolično ponašanju. Dakle, i Zvezdin Bagzi će morati povesti računa i da se više zbog sudija ne ponaša onako gangsterski. A iskreno kad sam video onakvu figuru da glumi gangstera, zacerekao sam se. Inače, vidim Zvezda i Partizan silovito krenuli sa novim igračima. Lova do plafona. Više nema opravdanja i trt-mrt, sve osim F4 biće golemi neuspeh, a ako se izvisi za plej-of, jedna od većih sramota dva kluba. Nadam se da će sada biti i manje tenzija, a nadamo se da će na to uticati u narednoj sezoni i oslobođenje Srbije.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Barsu raspalu. nadovezah se na post alekse nego mi valter uleti Edited 4 hours ago by Sector 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisu bili takvi sa Paskvalom. U zadnje vreme stvarno dosadna ekipa. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Povređena su im bila 2 najzanimljivija igrača za gledanje - nepredvidivi Lapro i Metu koji je meni bio osveženje u EL. Ali da, generalno smaračka ekipa, posebno od kada je Satoransky naglo ostario. 2
Pero_Cameron Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dvorana Mira i prijateljstva presla u vlasnistvo Olimpijakosa. Pocela je rekonstrukcija arene gde ce kapacitet biti povecan za nekih 5 hiljada a tribine primaknute terenu. Nece vise biti onog prostora od 10 metara izmedju. Takodje postavice se jedan od najmodernijih parketa po uzoru iz NBA. 2
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Vasileios Toliopoulos u PAO da pojača domaću osovinu, imao je ozbiljnu statistiku u Arisu. Tai Odiase ide u Hapoel Tel Aviv.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Andrej Kostić u Partizanu!!! Realni ti bi da iskusis moj warn? :D 1 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Povređena su im bila 2 najzanimljivija igrača za gledanje - nepredvidivi Lapro i Metu koji je meni bio osveženje u EL. Ali da, generalno smaračka ekipa, posebno od kada je Satoransky naglo ostario. Da, Metu je car, ali i on deluje sklon povredama. Imao je u zadnje dve sezone teške povrede, a ove zadnje sezone čak dve. Jednu lakšu i jednu težu. Šteta, čovek je one man army, sve može. I za dva i za tri i do samog kraja.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Realni ti bi da iskusis moj warn? 😄 Jao, pogreših temu, možete da prebacite? 😁
Recommended Posts