Borca Posted Tuesday at 09:01 AM Posted Tuesday at 09:01 AM Eurohoops prenosi da je bivsi clan Darusafake Omari Moore navodno u pregovorima sa Bajernom. Urbonas prenosi da se ocekuje da centar Bahcesehira Tai Odiase potpise za neki klub u Evroligi ovog leta, on ima ugovor sa klubom iz Turske i za narednu sezonu ali i izlaznu klauzulu u ugovoru i navodno se ocekuje da ce neki od Evroligasa iskoristiti tu opciju da ga dovede. Takodje po njegovim informacijama vise Evroligaskih klubova je zainteresovano. 1
Borca Posted Tuesday at 09:40 AM Posted Tuesday at 09:40 AM Sportando prenosi da je Kipar odbio zahtev Makabija da naredne sezone organizuju "domace" utakmice u Evroligi u toj drzavi. Bezbednosni razlozi su navedeni kao odlucujuci faktor u odluci. Navode da Makabi nastavlja potragu za novom domacom bazom za Evroligu ali i da ce ubrzo morati da nadju resenje.
Marvin Posted Tuesday at 11:14 AM Posted Tuesday at 11:14 AM 3/10 KKP! Takvu smo ekipu nasli da kritikujemo :D 3
Dzo23 Posted Tuesday at 12:15 PM Posted Tuesday at 12:15 PM Beograd će biti domaćin f4 EL 2026 godine, javlja uticajni tviter insajder iz Italije Mateo Andreani. 1
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 02:54 PM Posted Tuesday at 02:54 PM Janakopulos ponudio Milutinovu 9 m za 3 godine hahahaah uvek je bilo odvratnih ekipa ali Pao je daleko najodvratnija ekipa od dolaska Atamana bahatost stalno kmečanje vlasnika i trenera čoveka natera da svim srcem mrzi Pao. 9
Nini3112 Posted Tuesday at 03:32 PM Posted Tuesday at 03:32 PM 37 minutes ago, Grobarcina1992 said: Janakopulos ponudio Milutinovu 9 m za 3 godine hahahaah uvek je bilo odvratnih ekipa ali Pao je daleko najodvratnija ekipa od dolaska Atamana bahatost stalno kmečanje vlasnika i trenera čoveka natera da svim srcem mrzi Pao. Bas tako... ruzno za gledati
robespierre Posted Tuesday at 04:42 PM Posted Tuesday at 04:42 PM 7 hours ago, Borca said: Urbonas prenosi da se ocekuje da centar Bahcesehira Tai Odiase potpise za neki klub u Evroligi ovog leta, on ima ugovor sa klubom iz Turske i za narednu sezonu ali i izlaznu klauzulu u ugovoru i navodno se ocekuje da ce neki od Evroligasa iskoristiti tu opciju da ga dovede. Takodje po njegovim informacijama vise Evroligaskih klubova je zainteresovano. Ako se dokaže na EL nivou možda uđe u Dozetov tefter, ima li veće motivacije za jednog igrača. 3
Don Dusko Posted Tuesday at 05:09 PM Posted Tuesday at 05:09 PM 2 hours ago, Grobarcina1992 said: Janakopulos ponudio Milutinovu 9 m za 3 godine hahahaah uvek je bilo odvratnih ekipa ali Pao je daleko najodvratnija ekipa od dolaska Atamana bahatost stalno kmečanje vlasnika i trenera čoveka natera da svim srcem mrzi Pao. Msm da Nikolica nece preci jer je ovo jos gore rivalstvo sto se tice vanterenskih stvari od Par vs Zvezda. A da je potez gadan jeste.
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 05:14 PM Posted Tuesday at 05:14 PM Mislim da nema sanse da Milutinov ode u to ludilo. Suvise je on normalan lik. Jos da trpi da mu igra neki Jurtseve pred nosom jer ga forsira Ataman. 1
Estrella Roja Posted Tuesday at 08:15 PM Posted Tuesday at 08:15 PM On 6/9/2025 at 6:03 PM, Borca said: Eurohoops prenosi da Luca Banchi ima ponudu da bude pomocnik u strucnom stabu Messina-e u Armaniju. Meni bi ovo bilo veliko iznenađenje ako se desi. Banki je dokazan head coach čak i na EL nivou. I dok mi je zimus bilo sasvim ok da Mijatović ponovo prihvati ulogu pomoćnog u Efesu, ne znam zbog čega bi Banki pristajao da bude pomoćnik u bilo kom timu koji nije NBA. 2
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 10:25 PM Posted Tuesday at 10:25 PM Nikola Milutinov expected to reach agreement with Olympiacos for the next 2+1 years. More coming on @Eurohoopsnet and @EurohoopsGR Svaka mu čast nije Nikola Slukas da se proda za pare one budale pobesnele. 13 2
BojanaCZV Posted Tuesday at 11:09 PM Posted Tuesday at 11:09 PM Bukvalno! A ako je istina sve ono sto se pisalo danas, jedno obozavanje za Nikolu ❤️ 2
Romantik Posted yesterday at 03:38 AM Posted yesterday at 03:38 AM 7 hours ago, Estrella Roja said: Meni bi ovo bilo veliko iznenađenje ako se desi. Banki je dokazan head coach čak i na EL nivou. I dok mi je zimus bilo sasvim ok da Mijatović ponovo prihvati ulogu pomoćnog u Efesu, ne znam zbog čega bi Banki pristajao da bude pomoćnik u bilo kom timu koji nije NBA. Jedino sto mi ima smisla je da Mesina planira penziju, pa da ovako izvrse tranziciju i da su to tako i prezentovali Bjankiju. 8
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:25 AM Author Posted yesterday at 08:25 AM 9 hours ago, Grobarcina1992 said: Nikola Milutinov expected to reach agreement with Olympiacos for the next 2+1 years. More coming on @Eurohoopsnet and @EurohoopsGR Svaka mu čast nije Nikola Slukas da se proda za pare one budale pobesnele. Potpuno logično da zadrže Milutinova svim silama sad kad je Fall dugoročno povređen, a Wright na izlaznim vratima. Milutinov je ionako bolji od obojice i ponavljam da je greh što nije imao veću ulogu prethodne sezone kao definitivan nosilac. 7
Čvarkov Posted yesterday at 08:34 AM Posted yesterday at 08:34 AM Just now, СтелаРоса said: Gde ce Wright? Kod pijanih milionera iz Kaunasa. 1 10 3
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM Sjajan posao radi Žalgiris. 3
Borca Posted yesterday at 12:35 PM Posted yesterday at 12:35 PM 14 hours ago, Grobarcina1992 said: Nikola Milutinov expected to reach agreement with Olympiacos for the next 2+1 years. More coming on @Eurohoopsnet and @EurohoopsGR Svaka mu čast nije Nikola Slukas da se proda za pare one budale pobesnele. Taj novi 2+1 ugovor navodno u vrednosti €2.3 miliona po sezoni. Spanski Encestando prenosi da doskorasnji igrac Manrese Derrick Alston Jr ima ponudu Virtusa ali i da ima jos nekoliko zainteresovanih Evroligaskih klubova. Bruno Caboclo je na drustvenim mrezama postavio oprastajucu poruku koja je pokrenula spekulacije oko nastvaka karijere ali su se iz Hapoela zvanicno oglasili i potvrdili da je on u planovima kluba za narednu sezonu i da je i dalje pod ugovorom. Od drugih informacija iz Hapoela oni navodno rade na tome da grad Sofija i Sofia Arena (12,000 mesta) bude sediste kluba za narednu sezonu Evrolige posto je Kipar kao primarna zelja odbio gostoprimstvo klubovima iz Izraela.
Klipan Posted yesterday at 12:55 PM Posted yesterday at 12:55 PM 17 minutes ago, Borca said: Bruno Caboclo je na drustvenim mrezama postavio oprastajucu poruku koja je pokrenula spekulacije oko nastvaka karijere ali su se iz Hapoela zvanicno oglasili i potvrdili da je on u planovima kluba za narednu sezonu i da je i dalje pod ugovorom. A ovo oglasavanje kluba je prethodnih godina bas puno “pogadjalo” Bruna 3
Borca Posted yesterday at 02:09 PM Posted yesterday at 02:09 PM (edited) 1 hour ago, Klipan said: A ovo oglasavanje kluba je prethodnih godina bas puno “pogadjalo” Bruna Mozda su se oglasili "za svaki slucaj" posto se zna sta je radio u toku sezone dok je igrao za Ulm, a i odmah posle te sezone "saga" sa Venecijom. Uz to ovaj gazda Hapoela ocigledno ima para "na bacanje" i ne izgleda kao neko sa kim je logicno "kaciti se" (imamo i primer Motley-ja iz ove sezone). Edited yesterday at 02:10 PM by Borca
Klipan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago @Borca Sve se slazem sa tobom, samo sam hteo da podsetim da je ovaj takva lajsna u glavu da ga bar do sada sva ta oglasavanja nisu mnogo doticala u nameri da se glupira. Mada, sto kazes, ovaj gazda Hapoela deluje kao lik koji bi terao svoje do kraja, gde god taj kraj bio. 1
Borca Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Olimpijakos zvanicno objavio da je Nikola Milutinov potpisao novi ugovor za naredne 3 sezone. 2
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 hours ago, Borca said: Bruno Caboclo je na drustvenim mrezama postavio oprastajucu poruku koja je pokrenula spekulacije oko nastvaka karijere ali su se iz Hapoela zvanicno oglasili i potvrdili da je on u planovima kluba za narednu sezonu i da je i dalje pod ugovorom. 1
Recommended Posts