Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Eurohoops prenosi da je bivsi clan Darusafake Omari Moore navodno u pregovorima sa Bajernom.

Urbonas prenosi da se ocekuje da centar Bahcesehira Tai Odiase potpise za neki klub u Evroligi ovog leta, on ima ugovor sa klubom iz Turske i za narednu sezonu ali i izlaznu klauzulu u ugovoru i navodno se ocekuje da ce neki od Evroligasa iskoristiti tu opciju da ga dovede. Takodje po njegovim informacijama vise Evroligaskih klubova je zainteresovano.

• Like 1
Posted

Sportando prenosi da je Kipar odbio zahtev Makabija da naredne sezone organizuju "domace" utakmice u Evroligi u toj drzavi.
Bezbednosni razlozi su navedeni kao odlucujuci faktor u odluci. Navode da Makabi nastavlja potragu za novom domacom bazom za Evroligu ali i da ce ubrzo morati da nadju resenje.

Posted

Janakopulos ponudio Milutinovu 9 m za 3 godine hahahaah uvek je bilo odvratnih ekipa ali Pao je daleko najodvratnija ekipa od dolaska Atamana bahatost stalno kmečanje vlasnika i trenera čoveka natera da svim srcem mrzi Pao.

• Like 9
Posted
37 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Janakopulos ponudio Milutinovu 9 m za 3 godine hahahaah uvek je bilo odvratnih ekipa ali Pao je daleko najodvratnija ekipa od dolaska Atamana bahatost stalno kmečanje vlasnika i trenera čoveka natera da svim srcem mrzi Pao.

Bas tako... ruzno za gledati

Posted
7 hours ago, Borca said:

Urbonas prenosi da se ocekuje da centar Bahcesehira Tai Odiase potpise za neki klub u Evroligi ovog leta, on ima ugovor sa klubom iz Turske i za narednu sezonu ali i izlaznu klauzulu u ugovoru i navodno se ocekuje da ce neki od Evroligasa iskoristiti tu opciju da ga dovede. Takodje po njegovim informacijama vise Evroligaskih klubova je zainteresovano.

Ako se dokaže na EL nivou možda uđe u Dozetov tefter, ima li veće motivacije za jednog igrača. 

• Like 3
Posted
2 hours ago, Grobarcina1992 said:

Msm da Nikolica nece preci jer je ovo jos gore rivalstvo sto se tice vanterenskih stvari od Par vs Zvezda.

A da je potez gadan jeste.

Posted
On 6/9/2025 at 6:03 PM, Borca said:

Eurohoops prenosi da Luca Banchi ima ponudu da bude pomocnik u strucnom stabu Messina-e u Armaniju.

Meni bi ovo bilo veliko iznenađenje ako se desi. Banki je dokazan head coach čak i na EL nivou. I dok mi je zimus bilo sasvim ok da Mijatović ponovo prihvati ulogu pomoćnog u Efesu, ne znam zbog čega bi Banki pristajao da bude pomoćnik u bilo kom timu koji nije NBA.

• Like 2
Posted

Nikola Milutinov expected to reach agreement with Olympiacos for the next 2+1 years. More coming on @Eurohoopsnet and @EurohoopsGR

Svaka mu čast nije Nikola Slukas da se proda za pare one budale pobesnele.

• Like 13
  • Love 2
Posted
7 hours ago, Estrella Roja said:

Meni bi ovo bilo veliko iznenađenje ako se desi. Banki je dokazan head coach čak i na EL nivou. I dok mi je zimus bilo sasvim ok da Mijatović ponovo prihvati ulogu pomoćnog u Efesu, ne znam zbog čega bi Banki pristajao da bude pomoćnik u bilo kom timu koji nije NBA.

Jedino sto mi ima smisla je da Mesina planira penziju, pa da ovako izvrse tranziciju i da su to tako i prezentovali Bjankiju.

• Like 8
Posted
9 hours ago, Grobarcina1992 said:

Nikola Milutinov expected to reach agreement with Olympiacos for the next 2+1 years. More coming on @Eurohoopsnet and @EurohoopsGR

Potpuno logično da zadrže Milutinova svim silama sad kad je Fall dugoročno povređen, a Wright na izlaznim vratima. Milutinov je ionako bolji od obojice i ponavljam da je greh što nije imao veću ulogu prethodne sezone kao definitivan nosilac.

• Like 7
Posted
14 hours ago, Grobarcina1992 said:

Taj novi 2+1 ugovor navodno u vrednosti €2.3 miliona po sezoni.

Spanski Encestando prenosi da doskorasnji igrac Manrese Derrick Alston Jr ima ponudu Virtusa ali i da ima jos nekoliko zainteresovanih Evroligaskih klubova.

Bruno Caboclo je na drustvenim mrezama postavio oprastajucu poruku koja je pokrenula spekulacije oko nastvaka karijere ali su se iz Hapoela zvanicno oglasili i potvrdili da je on u planovima kluba za narednu sezonu i da je i dalje pod ugovorom.

Od drugih informacija iz Hapoela oni navodno rade na tome da grad Sofija i Sofia Arena (12,000 mesta) bude sediste kluba za narednu sezonu Evrolige posto je Kipar kao primarna zelja odbio gostoprimstvo klubovima iz Izraela.

Posted
17 minutes ago, Borca said:

Bruno Caboclo je na drustvenim mrezama postavio oprastajucu poruku koja je pokrenula spekulacije oko nastvaka karijere ali su se iz Hapoela zvanicno oglasili i potvrdili da je on u planovima kluba za narednu sezonu i da je i dalje pod ugovorom.

A ovo oglasavanje kluba je prethodnih godina bas puno “pogadjalo” Bruna 

• Ha-ha 3
Posted (edited)
1 hour ago, Klipan said:

A ovo oglasavanje kluba je prethodnih godina bas puno “pogadjalo” Bruna 

Mozda su se oglasili "za svaki slucaj" posto se zna sta je radio u toku sezone dok je igrao za Ulm, a i odmah posle te sezone "saga" sa Venecijom. Uz to ovaj gazda Hapoela ocigledno ima para "na bacanje" i ne izgleda kao neko sa kim je logicno "kaciti se" (imamo i primer Motley-ja iz ove sezone).

Edited by Borca
Posted

@Borca Sve se slazem sa tobom, samo sam hteo da podsetim da je ovaj takva lajsna u glavu da ga bar do sada sva ta oglasavanja nisu mnogo doticala u nameri da se glupira. Mada, sto kazes, ovaj gazda Hapoela deluje kao lik koji bi terao svoje do kraja, gde god taj kraj bio.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Borca said:

:lol_2:

• Ha-ha 1