Kosjan Willavić Posted Saturday at 08:35 PM Posted Saturday at 08:35 PM (edited) Olimpijakos- Real 3:1 PAO-Efes 3:2 Fener- Pariz 3:2 Monako-Barsa 2:3 Finale Oli -PAO, opsti neredi u Grckoj, uzima Oli Edited Saturday at 08:38 PM by Kosjan Willavić
Čvarkov Posted Saturday at 08:38 PM Posted Saturday at 08:38 PM (edited) Olimpijakos- Real 3:1 PAO-Efes 2:3 Fener- Pariz 2:3 Monako-Barsa 3:2 Samo da PAO ispadne i to je već uspešan plej of. Edit. Prognozirao sam plej of kao sliku regularnog dela sa puno neizvesnosti i iznenađenja. Cenim da će bar jedna ekipa da iznenadi (Efes/Pariz). Voleo bih da odu obe na f4. Edited Saturday at 08:59 PM by Čvarkov
Kosjan Willavić Posted Saturday at 08:43 PM Posted Saturday at 08:43 PM Zanimljivo sto svi dadosmo razlicite prognoze, valjalo bi ispratiti ko pogodi na kraju ( ako bude takvih ) 🙂
Čvarkov Posted Saturday at 08:47 PM Posted Saturday at 08:47 PM Just now, Kosjan Willavić said: Zanimljivo sto svi dadosmo razlicite prognoze, valjalo bi ispratiti ko pogodi na kraju ( ako bude takvih ) 🙂 Upravo sam proverio da li je neko prognozirao kao ja - nije. 16 minutes ago, Don Dusko said: 3:1 3:1 3:1 0:3 Duško iskusno bez parova pa ako bude ova kombinacija rezultata serija, uvek može da kaže "zapratite me za više prognoza". 1 2
Volter Posted yesterday at 07:18 AM Posted yesterday at 07:18 AM Utorak: 19:45 Fener - Pariz 20:30 Panatinaikos - Efes Sreda: 19:00 Monako . Barselona 20:30 Olimpijakos - Real Očekivao sam u isti dan utakmice i isti termin, al prevarih se, malo se popravljaju.
Romantik Posted yesterday at 07:28 AM Posted yesterday at 07:28 AM (edited) 10 hours ago, Kosjan Willavić said: Finale Oli -PAO, opsti neredi u Grckoj, uzima Oli Ovo je jedino sto po meni nije moguce da se desi, ako dodje do meca ove dve ekipe i iole neizvesne zavrsnice tu 100% dobijaju zeleni, jer kombinacija Slukas-Nunn je nesto na sta crveni (kao ni bilo ko drugi) nemaju odgovor kad se lomi. Posto svi daju prognoze da udjem i ja na taj brod: Oli-Real, prolaze Grci ali Real uzima bar jednu pobedu, a mozda i dve ako matorci udju u neku seriju trojki. Fener-Pariz, ovde moram navijacki na Pariz u 4 meca, iako je mnogo realnije da Turci prodju u 4, ali em su mi Parizani najsimpaticniji tim lige zbog Kratkog, em mi je Fener najantipaticniji od presotalih 8 timova, plus sto ne mogu da svarim narativ Hejz Dejvisa kao superstara. Panatinaikos-Efes, Grci u 4, kao sto napisah gore, ako dodje do neizvesne zavrsnice, dakle mec na manje od 3 razlike za bilo koga u poslednja dva minuta meca, zeleni to sigurno dobijaju jer imaju najboljeg skorera lige (Nunn) i najveceg m..o.. u ligi, iako ga prezirem zbog izdaje (Slukas), a tesko da Efes moze u vise od jednog meca da razbije zelene i udje u poslednjih 5 minuta sa dvocifrenom prednosti. Monako-Barsa, uz Fener najveci kandidat za 5 meceva, navijacki kazem Monako, ali rezultat moze bit bilo koji od 3:0, preko 3:1 ili 3:2 do 2:3. Edited yesterday at 07:29 AM by Romantik
zemljoradnik Posted yesterday at 07:39 AM Posted yesterday at 07:39 AM Srećan Uskrs svima. Kao ljubitelj košarke voleo bih da gledam potencijalnih 20 tekmi. Na kraju serije kvalitet presudi i bolji prođe u 4. Navijački za Pariz ili Oli.
Drug Crni Posted yesterday at 10:38 AM Posted yesterday at 10:38 AM Po meni, Oly - real ide u 5 samo ako Real nekako napravi jedan brejk u Pireju. Inače mislim da Oly rešava u 4
NMX Posted yesterday at 11:26 AM Posted yesterday at 11:26 AM Olimpijakos- Real 3:0 PAO-Efes 3:1 Fener- Pariz 3:1 Monako-Barsa 2:3
Molina23 Posted yesterday at 12:44 PM Posted yesterday at 12:44 PM Oli-Real 3:1 Fener-Pariz 1:3 Pao-Efes 1:3 Monako-Barsa 1-3
drperce Posted yesterday at 12:47 PM Posted yesterday at 12:47 PM Oli-Real 3:1 Fener-Pariz 3:1 Pao-Efes 3:2 Monako-Barsa 2:3
Chaos Is Me Posted yesterday at 02:42 PM Author Posted yesterday at 02:42 PM Oly - Real 3:1 Fener - Pariz 3:1 Pao - Efes 3:2 Monako - Barsa 3:1
Borca Posted yesterday at 04:42 PM Posted yesterday at 04:42 PM Sportando javlja da je Antonio Blakeney iz Hapoel Tel Aviva interesantan Armaniju i Dubaiu.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:37 PM Posted yesterday at 05:37 PM A tips ili ti misko raznatovic da Guduric potpisuje ugovor sa Milanom i postajr jedan od placenijih igraca u EL
Nini3112 Posted yesterday at 05:38 PM Posted yesterday at 05:38 PM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: A tips ili ti misko raznatovic da Guduric potpisuje ugovor sa Milanom i postajr jedan od placenijih igraca u EL Teska prica. Voli ovaj malo da podigne hajp na svom profilu s ovakvim najava... polako
Stefi88 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, Nini3112 said: Teska prica. Voli ovaj malo da podigne hajp na svom profilu s ovakvim najava... polako Mislis da imamo sanse za Marka?
kolanidja Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Oly - Real 3:1 Fener - Pariz 3:0 Pao - Efes 2:3 Monako - Barsa 1:3 Oly kvalitetnija ekipa znatno, jedino na neko iskustvo i ludacku srecu Tavarez, Faku, Hezonja i Ljulj da uzmu dve ili prodju, ali pretesko.Fener ce po meni oduciti Pariz koji nema iskustvo igranja ovih utakmica. Ne znam kad se Lesor vraca ali bez njega blagi favorit mi je Efes koji je bas fizikalna ekipa i na centru bi trebalo da prave znatnu razliku, dok Monako 1/ 2 pobede protiv Barse, jednostavno nisu taj kalibar i f4 ekipa (uvek im malo fali, fiskulturna sala, Mike James kao neko ko resava tekme-minus faktori). Jedva cekam da vidim Pantera nakon Evroliginog izbora prve i druge petorke. (moje skromno misljenje) :)
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Oli-Real 3:1 - lagane 2 pobede Olija kod kuce, zatim Real vraca jednu tesno, i onda lagano Oli dobija sledecu u Madridu. Pao-Efes 3:2 - ovo ce biti na krv i noz cini mi se, ako svi budu zdravi. Mislim da ide do 5. i da Pao ipak dobija. Fener-Paris 3:1 - Pariz ce iznenaditi u Istanbulu i onda ce Fener da se uozbilji i dobije 3 za redom, 2 na strani. Eventualno i ovo vidim da moze u 5. utakmicu ali ostavicu kao 3:1 Monako-Barsa 3:1 - Monako ovo dobija, iako se Barsa malo popravila pred kraj sezone, pa cak i direktno u PO prosla. 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Micic navodno blizu Hapoela. Šuška se o 15 milki za 3 godine. Što se tiče prognoza, mislim identično kao i Kooineeperk.
Čvarkov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 19 minutes ago, Sector said: Micic navodno blizu Hapoela. Šuška se o 15 milki za 3 godine. Nije nam bilo potrebno ono sa Motlijem, probudili smo zver. Ponuda je luđi od šmrkonje.
MilošVB Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Nije nam bilo potrebno ono sa Motlijem, probudili smo zver. Ponuda je luđi od šmrkonje. 😂
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Apsolutno zasluženo. Igra ko lud...Dugo se takav igrač nije pojavio u EL. 3
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Što bi se reklo, ulice će pamtiti sezonu ovog majstora i kouč Splitera. Serem im se u statistike i ono evrovizijsko glasanje. Kratki ❤️ 9
Recommended Posts