NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Real prestigao prednost Armanija. Kakvo kolo jbt edit...auuuu MIROTAAA hahahha Edited 14 hours ago by NMX
Del Piero Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Verujem da je ideja Barse bila da Punter resava, ali deluje da su prilicno okasnili sa ulaskom u akciju, a imali su preko 15 sekundi za napad.
Giorgio II Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Uh, kakvo kolo.... Igraće se sve utakmice u 34-om u isto vreme vidim 😁 2
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Marvin said: E jepte se dva bivša kapitena Partizana Kaze ludi Zex kaze da bi voleo da dodje Panter sa Barsom u Arenu, da dobije pohovanje koje zasluzuje. Samo protiv Partizana pogadja, nadam se da ce ostati dovoljno jaja za pohovanje Pantera, za one tri sezone sto je lomio Partizan preko kolena 15
kojihit Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 minute ago, NMX said: Kaze ludi Zex kaze da bi voleo da dodje Panter sa Barsom u Arenu, da dobije pohovanje koje zasluzuje. Samo protiv Partizana pogadja, nadam se da ce ostati dovoljno jaja za pohovanje Pantera, za one tri sezone sto je lomio Partizan preko kolena Koliko je lud ko konj jbt Edited 14 hours ago by kojihit 1 2
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 22 minutes ago, Giorgio II said: Igraće se sve utakmice u 34-om u isto vreme vidim 😁 Ovo kažeš kao da se inače igra u različitim terminima. 4
kojihit Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Ovo kažeš kao da se inače igra u različitim terminima. Pa igra se, 34 kolo stoji da se igra 10.04. I 11.04 na Euroleague game center *osim kao nisu to promenili u poslednjih 5.min,a onda sam ja ispala glupa
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) @kojihit Ma skontao sam šta je kolega hteo reći. EL nikad zanimljivija, mnogo toga će se odlučivati u 34. kolu pa da budu sve tekme u isto vreme. Fora je što su im i inače tekme u isto vreme, eventualno na po pola sata. To je jedna od stvari koju im stalno zameramo. Edited 13 hours ago by Čvarkov 2
kojihit Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: @kojihit Ma skontao sam šta je kolega hteo reći. EL nikad zanimljivija, mnogo toga će se odlučivati u 34. kolu pa da budu sve tekme u isto vreme. Fora je što su im i inače tekme u isto vreme, eventualno na po pola sata. To je jedna od stvari koju im stalno zameramo. Aaaaa ok, ok jasno 😄 Pa da i to smara zestoko, propusti se svašta zanimljivo, posebno sto ipak najviše pratimo BG blizance, čast izuzecima. 1
dzakala Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko mi se cini vrlo verovatno je da i dve ekipe budu sa 18 pobeda i ispod 10-og mesta 1
Igor_ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Gledam tabelu i potencijalno se moze desiti da Barsa Zvezda Partizan i Pariz ostanu na 18 pobeda i da odlucuje medjusobni koje ce dve ekipe u top 10.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Opet sam gledao NHD trojku protiv pacera iz Pariza. Prelepo. Put it in the Louvre. 2 1
Miki28 Teoljub Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, JPM said: Opet sam gledao NHD trojku protiv pacera iz Pariza. Prelepo. Put it in the Louvre. Prelepotica od trojke 6 1 1
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Prelepotica od trojke Gde je Hifi krenuo desno da mi je znati 1 2
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, СтелаРоса said: Gde je Hifi krenuo desno da mi je znati Tek sad to vidim. Pogubio se covek.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Prelepotica od trojke Fino odrađen aut. McCollum lepo odvlači Jantunena i Hifija. Hifi muva bez glave ostaje na višem igraču i ispada kao iz voza na prvu fintu.
pendulum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovde je lagano bilo vremena i da NHD uputi pas ka Biberoviću koji bi imao otvorenu trojku.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Svako ko pravi bilo kakve kalkulacije promašio je planetu, toliko je nepredvidivo. Evo Asvel dobi Olimpijakos, može Fener da pojuri i prvo mesto i tako izbegne grčke blizance do finala eventualno. Barsa se teško sjebala, Metu im je ultra važan igrač. Kad se uopšte vraća Vesely? 3
Grobarcina1992 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Errick McCollum Stats: 11 games | 18 MIN | 13.8 PTS | %70 2PT (35/50) | %45 3PT (18/40) | %100 FT (28/28) | 2.1 REB | 1.9 AST | 0.8 TO | 15 EFF 13.8 PTS with a %70/%45/%100 in only 18 MIN is just crazy. He's the EuroLeague leader in PPP (points per possession) with 1.369 per Synergy. Fenerbahçe won 8 of the 11 games he played. Doktor za mene najbolje pojacanje jedne ekipe u toku sezone 1
Recommended Posts