EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters - Page 244 - Košarka - VOX92 Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted (edited)

Real prestigao prednost Armanija.

Kakvo kolo jbt :Hail:

edit...auuuu MIROTAAA hahahha 

Edited by NMX
Posted
5 minutes ago, Marvin said:

E jepte se dva bivša kapitena Partizana

Kaze ludi Zex kaze da bi voleo da dodje Panter sa Barsom u Arenu, da dobije pohovanje koje zasluzuje. Samo protiv Partizana pogadja, nadam se da ce ostati dovoljno jaja za pohovanje Pantera, za one tri sezone sto je lomio Partizan preko kolena :lol_2:

• Ha-ha 15
Posted (edited)
1 minute ago, NMX said:

Kaze ludi Zex kaze da bi voleo da dodje Panter sa Barsom u Arenu, da dobije pohovanje koje zasluzuje. Samo protiv Partizana pogadja, nadam se da ce ostati dovoljno jaja za pohovanje Pantera, za one tri sezone sto je lomio Partizan preko kolena :lol_2:

Koliko je lud ko konj jbt

:lol_2:

Edited by kojihit
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
22 minutes ago, Giorgio II said:

Igraće se sve utakmice u 34-om u isto vreme vidim 😁

Ovo kažeš kao da se inače igra u različitim terminima. :classic_biggrin:

• Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Ovo kažeš kao da se inače igra u različitim terminima. :classic_biggrin:

Pa igra se, 34 kolo stoji da se igra 10.04. I 11.04 na Euroleague game center

*osim kao nisu to promenili u poslednjih 5.min,a onda sam ja ispala glupa :lol_2:

Posted (edited)

@kojihit

Ma skontao sam šta je kolega hteo reći. EL nikad zanimljivija, mnogo toga će se odlučivati u 34. kolu pa da budu sve tekme u isto vreme. Fora je što su im i inače tekme u isto vreme, eventualno na po pola sata. To je jedna od stvari koju im stalno zameramo.

Edited by Čvarkov
  • Like 2
Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

@kojihit

Ma skontao sam šta je kolega hteo reći. EL nikad zanimljivija, mnogo toga će se odlučivati u 34. kolu pa da budu sve tekme u isto vreme. Fora je što su im i inače tekme u isto vreme, eventualno na po pola sata. To je jedna od stvari koju im stalno zameramo.

Aaaaa ok, ok jasno 😄

Pa da i to smara zestoko, propusti se svašta zanimljivo, posebno sto ipak najviše pratimo BG blizance, čast izuzecima.

• Like 1
Posted

Gledam tabelu i potencijalno se moze desiti da Barsa Zvezda Partizan i Pariz ostanu na 18 pobeda i da odlucuje medjusobni koje ce dve ekipe u top 10.

Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Gde je Hifi krenuo desno da mi je znati

Tek sad to vidim. Pogubio se covek.

Posted

41 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Prelepotica od trojke

Fino odrađen aut. McCollum lepo odvlači Jantunena i Hifija. Hifi muva bez glave ostaje na višem igraču i ispada kao iz voza na prvu fintu.

Posted

Svako ko pravi bilo kakve kalkulacije promašio je planetu, toliko je nepredvidivo. Evo Asvel dobi Olimpijakos, može Fener da pojuri i prvo mesto i tako izbegne grčke blizance do finala eventualno. Barsa se teško sjebala, Metu im je ultra važan igrač. Kad se uopšte vraća Vesely?

• Like 3
Posted

Errick McCollum Stats: 11 games | 18 MIN | 13.8 PTS | %70 2PT (35/50) | %45 3PT (18/40) | %100 FT (28/28) | 2.1 REB | 1.9 AST | 0.8 TO | 15 EFF

13.8 PTS with a %70/%45/%100 in only 18 MIN is just crazy. He's the EuroLeague leader in PPP (points per possession) with 1.369 per Synergy. Fenerbahçe won 8 of the 11 games he played.

Doktor za mene najbolje pojacanje jedne ekipe u toku sezone

• Love 1