Smrtokapa Posted Wednesday at 04:00 PM Share Posted Wednesday at 04:00 PM Ja sam popunio četvrtinu možda. Ali je već krenuo da mi se duplira vuk u raznim oblicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Wednesday at 04:09 PM Share Posted Wednesday at 04:09 PM Već pisah i izgleda moraću opet. Sajt www.polydor.rs i naručite album, kesice, cele kutije, šta god da vam je potrebno. Stižu na gajbu za par dana, umesto da gulite đonove tražeći po trafikama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Wednesday at 04:09 PM Share Posted Wednesday at 04:09 PM (edited) Klinac moj skuplja,a ja sam podrška kako mentalna tako i finansijska 😀 Fali nam još 40tak da popunimo,a dobar sajt za menjazu je, logično, menjaza.rs Edit Bila je frka pretprošle nedelje čekalo se da stignu sličice iz Italije,moguće da je opet. Potraznja je premašila očekivanja pa su zato brzo nestale. Inače ovo je prvi album EL sa sličicama plus oba kluba imaju šansu za PO pa je samim tim potražnja rekordna. Mišljenja sam da se nigde toliko ne kupuje kao kod nas,možda Litvanija ukoliko imaju tu kulturu skupljanja sličica. Edited Wednesday at 04:12 PM by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Wednesday at 04:10 PM Share Posted Wednesday at 04:10 PM Ili Terazijska česma vikendom, uvek ima nekog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted Wednesday at 04:10 PM Share Posted Wednesday at 04:10 PM (edited) 57 minutes ago, Nini3112 said: U mom gradu mnogo slabo ih ima,kupio sam na pocetku 10 kesica i od tad retko kad nadjem po 2-3 negde U Sr. Mitrovici ih ima skoro na svakom kisoku. Ali bio je onaj period nestašice skoro dve nedelje. Čini mi se da su prošli petak pokrenuli distribuciju ponovo. Meni fali nešto preko 100 sličica za ceo album, danas uzeo 10 kesica. Od 50 sličica 35 duplikati. Tako da slaba vajda od toga. Verovatno za vikend idem u BG na menjazu. P.S. koliko sam razumeo i subotom i nedeljom menjaza kod hotela Moskve? Edited Wednesday at 04:12 PM by alokin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 04:50 PM Share Posted Wednesday at 04:50 PM 40 minutes ago, Stiletto said: Već pisah i izgleda moraću opet. Sajt www.polydor.rs i naručite album, kesice, cele kutije, šta god da vam je potrebno. Stižu na gajbu za par dana, umesto da gulite đonove tražeći po trafikama. Where's fun in that, čiča? 😁 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Wednesday at 05:28 PM Share Posted Wednesday at 05:28 PM 29 minutes ago, DameTime said: Where's fun in that, čiča? 😁 Znam da je rule of thumb kupovati po trafikama, ali kako je jednom jedna mudra žena rekla: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 08:05 AM Share Posted yesterday at 08:05 AM Ako ima neko da se menjamo, tapke i ostalo napravih profil na menjaza.rs - fali mi 64 kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 08:34 AM Share Posted yesterday at 08:34 AM (edited) 30 minutes ago, drperce said: Ako ima neko da se menjamo, tapke i ostalo napravih profil na menjaza.rs - fali mi 64 kom Ako napravis neki dizajn za nas Grobare da nosimo na utakmicama - ce se dogovorimo. Edited yesterday at 08:36 AM by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 09:08 AM Share Posted yesterday at 09:08 AM 34 minutes ago, Kronostime said: Ako napravis neki dizajn za nas Grobare da nosimo na utakmicama - ce se dogovorimo. Moze samo Bogdan ili Aleksa 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 09:13 AM Share Posted yesterday at 09:13 AM 2 minutes ago, drperce said: Moze samo Bogdan ili Aleksa 😁 Moze i ... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted yesterday at 09:14 AM Share Posted yesterday at 09:14 AM 18 hours ago, DameTime said: Ko skuplja sličice za Euroleague album i dokle ste stigli? Hide contents Ja imam 180 Ali nisam sigurna da li "kaskam", ljudi kupuju po cele kutije sa trafike, ne može da se nađe skoro nigde... Koleginica i ja danas uzele 60 kesica Da, skupljaju klinci, ja samo finansiram. Ovo je prvi album gde sam apsolutno oslobođen menjaže i svega oko albuma. Aspolutno napament znaju šta imaju, šta ne. I ovako su zbog fentazija naučili sve igrače, sad su utvrdili, bukvalno znaju svakog 12. igrača, svake ekipe. Inače, prethodni košarkaški album koji sam skupljao je bio NBA 94/95, moram pokušati naći to kod mojih. Brutalan album, glavni igrači ekipa se lepili sa 4 sličice, gomila statistike, jako dobro urađeno bilo. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 09:17 AM Share Posted yesterday at 09:17 AM 1 minute ago, Kronostime said: Moze i ... Hide contents Mogao bih da napravim sa govorima na konferencijama pa bude lep kolaz , radni naziv "neki drugi faltori su uticali" 2 minutes ago, realno *w said: Inače, prethodni košarkaški album koji sam skupljao je bio NBA 94/95, moram pokušati naći to kod mojih. Brutalan album, glavni igrači ekipa se lepili sa 4 sličice, gomila statistike, jako dobro urađeno bilo. Prelep album, 90ih za nba bio sam on i one kartice americki fazon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted yesterday at 09:26 AM Share Posted yesterday at 09:26 AM 8 minutes ago, drperce said: Prelep album, 90ih za nba bio sam on i one kartice americki fazon Oko 120 kartica sam imao, mislim 93/94 sezona. Iskreno se nadam da ću to naći zajedno sa tim albumom. Obožavao sam te kartice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted yesterday at 10:52 AM Share Posted yesterday at 10:52 AM Kako Mundo Deportivo javlja, Panter i Metu na izlaznoj rampi u Barsi.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Don't come back to KKP bro Edited 23 hours ago by Marvin 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Metu zanimljiv igrac 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Čudi me to od Barse, prerano dižu ruke od sezone. Ako misle da će biti jači bez Pantera i Metua, nek im je sa srećom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 2 hours ago, Kronostime said: Moze i ... Reveal hidden contents A ovako nešto? Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) 7 minutes ago, Sector said: Čudi me to od Barse, prerano dižu ruke od sezone. Ako misle da će biti jači bez Pantera i Metua, nek im je sa srećom. Odnosi se na kraj sezone. Neće produžavati ugovor sa njim. Nemaju para. Tipujem na Monako/Armani/Fener kao jednu od sledećih destinacija. Edited 23 hours ago by pendulum 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 10 minutes ago, Sector said: Čudi me to od Barse, prerano dižu ruke od sezone. Ako misle da će biti jači bez Pantera i Metua, nek im je sa srećom. Na kraj sezone.Problemi sa budzetom . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Metu zanimljiv igrac Dobar igrač, koji nije ni blizu svog maksimuma. Verujem da će imati dosta ponuda iz EL. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Dobar igrač, koji nije ni blizu svog maksimuma. Verujem da će imati dosta ponuda iz EL. Nije los ni napadacki ni u odbrani samo sto Barsa lose igra svakako pa se preterano u odbrani ne cima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ne produže Pantera i Metua. Skrešu budžet. Potpišu Micića i Nigel Hayes-Davisa. 4 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Promaklo mi je da je Walkup završio sezonu. Mada su toliko jaki da ih vjerovatno neće previše poremetiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts