Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Klinac moj skuplja,a ja sam podrška kako mentalna tako i finansijska 😀

Fali nam još 40tak da popunimo,a dobar sajt za menjazu je, logično, menjaza.rs

Edit 

Bila je frka pretprošle nedelje čekalo se da stignu sličice iz Italije,moguće da je opet.  Potraznja je premašila očekivanja pa su zato brzo nestale. Inače ovo je prvi album EL sa sličicama plus oba kluba imaju šansu za PO pa je samim tim potražnja rekordna. Mišljenja sam da se nigde toliko ne kupuje kao kod nas,možda Litvanija ukoliko imaju tu kulturu skupljanja sličica. 

Edited by propolis
  • Thanks 1

57 minutes ago, Nini3112 said:

U mom gradu mnogo slabo ih ima,kupio sam na pocetku 10 kesica i od tad retko kad nadjem po 2-3 negde

U Sr. Mitrovici ih ima skoro na svakom kisoku. Ali bio je onaj period nestašice skoro dve nedelje. Čini mi se da su prošli petak pokrenuli distribuciju ponovo. Meni fali nešto preko 100 sličica za ceo album, danas uzeo 10 kesica. Od 50 sličica 35 duplikati. Tako da slaba vajda od toga. Verovatno za vikend idem u BG na menjazu.

P.S. koliko sam razumeo i subotom i nedeljom menjaza kod hotela Moskve?

Edited by alokin
  • Like 2

18 hours ago, DameTime said:

Ko skuplja sličice za Euroleague album i dokle ste stigli? 

Hide contents

Ja imam 180 :classic_biggrin: Ali nisam sigurna da li "kaskam", ljudi kupuju po cele kutije sa trafike, ne može da se nađe skoro nigde... Koleginica i ja danas uzele 60 kesica :lol_2:

Da, skupljaju klinci, ja samo finansiram. Ovo je prvi album gde sam apsolutno oslobođen menjaže i svega oko albuma. Aspolutno napament znaju šta imaju, šta ne. I ovako su zbog fentazija naučili sve igrače, sad su utvrdili, bukvalno znaju svakog 12. igrača, svake ekipe.

Inače, prethodni košarkaški album koji sam skupljao je bio NBA 94/95, moram pokušati naći to kod mojih. Brutalan album, glavni igrači ekipa se lepili sa 4 sličice, gomila statistike, jako dobro urađeno bilo.

• Like 4
  • Thanks 1

1 minute ago, Kronostime said:

:s_d:

Moze i ...

Hide contents

BJaLVO4.jpg

:s_d:

Mogao bih da napravim sa govorima na konferencijama pa bude lep kolaz , radni naziv "neki drugi faltori su uticali"

2 minutes ago, realno *w said:

Inače, prethodni košarkaški album koji sam skupljao je bio NBA 94/95, moram pokušati naći to kod mojih. Brutalan album, glavni igrači ekipa se lepili sa 4 sličice, gomila statistike, jako dobro urađeno bilo.

Prelep album, 90ih za nba bio sam on i one kartice americki fazon 

• Like 1

7 minutes ago, Sector said:

Čudi me to od Barse, prerano dižu ruke od sezone.

Ako misle da će biti jači bez Pantera i Metua, nek im je sa srećom.

Odnosi se na kraj sezone. Neće produžavati ugovor sa njim. Nemaju para.

Tipujem na Monako/Armani/Fener kao jednu od sledećih destinacija.

Edited by pendulum
  • Like 3
  • Thanks 1

2 minutes ago, realno *w said:

Dobar igrač, koji nije ni blizu svog maksimuma. Verujem da će imati dosta ponuda iz EL.

Nije los ni napadacki ni u odbrani samo sto Barsa lose igra svakako pa se preterano u odbrani ne cima

• Like 1