Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Fizicki su toliko inferiorni u odnosu na ove, ne znam kojom magijom su dobili u Areni. Jeste igrao Klajburn, al opet, baš velika razlika.

Posted
4 minutes ago, Thor said:

Fizicki su toliko inferiorni u odnosu na ove, ne znam kojom magijom su dobili u Areni. Jeste igrao Klajburn, al opet, baš velika razlika.

Taj meč je Klajburn završio sa 27 poena. Plus tu je bio i Zizić .

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Sutra ce mu opet iskrsnuti neke stvari...

Možda i bolje da ne gleda, tako pobeđujemo :classic_rolleyes:

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Issey said:

Arealno je glup ovaj Virtus... 

Nisu glupi samo su bas skapani.

Partizan da je isao ovaj mec sa sutevima blizu kos (post, flouteri, layups, i neki meksi sutevi) natrpao bi ih 30+ razlike samo na OR.
Muceni Virtus ne moze da porodi defanzivni skok, osim ako se ne odbije jako i daleko od reketa.

Posted

Meni se tokom 3/4 učinilo da Partizan rutinski dobija pa sam prebacio na Pariz-Oli i vratio na 71:75 taman da svedočim rutinskoj pobedi koju sam prognozirao :classic_smile:

Oli takođe rutinirao Pariz. Malo su se otimali početkom 4/4, ali ih vrlo brzo pirejci spustili na zemlju.

Sad vidim i da je Barsa samlela Makabi. Večeras su favoriti rešili kako je i očekivano.

• Like 2
Posted
1 minute ago, SuperTraktorko said:

Mene sramota navijača Partizana koji pljuju Lakića

Gde su ti ljudi? Lakić je fenomenalan već neko vreme.

• Like 1
Posted
32 minutes ago, Volter said:

Ne želim da uzvratim na ove provokacije, trenutno sam koncentrisan na seksi igru Partizana.

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

• Love 1
Posted
Just now, SuperTraktorko said:

Ima ih i na lajvu Partizana

Ukupno jedan komentar koji ne bih nazvao pljuvanjem. Generalno je utisak da svi misle da dečko odrađuje sjajan posao.