BattleBender Posted February 5 Posted February 5 Da se igra ovo jos 17h ne bi se Virtus vratio u igru.
Thor Posted February 5 Posted February 5 Fizicki su toliko inferiorni u odnosu na ove, ne znam kojom magijom su dobili u Areni. Jeste igrao Klajburn, al opet, baš velika razlika.
No name Posted February 5 Posted February 5 4 minutes ago, Thor said: Fizicki su toliko inferiorni u odnosu na ove, ne znam kojom magijom su dobili u Areni. Jeste igrao Klajburn, al opet, baš velika razlika. Taj meč je Klajburn završio sa 27 poena. Plus tu je bio i Zizić . 1
Knipex Posted February 5 Posted February 5 13 minutes ago, Don Dusko said: Sutra ce mu opet iskrsnuti neke stvari... Možda i bolje da ne gleda, tako pobeđujemo 2
Smrtokapa Posted February 5 Posted February 5 Ovog Sterlinga samo Zvezdina odbrana može da zaustavi. 3
Volter Posted February 5 Posted February 5 Ne želim da uzvratim na ove provokacije, trenutno sam koncentrisan na seksi igru Partizana. 1 1
Smrtokapa Posted February 5 Posted February 5 Srećom po Partizan Brendon je izašao iz igre, nehumano šta radi u pojedinim momentima. 3
BattleBender Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, Issey said: Arealno je glup ovaj Virtus... Nisu glupi samo su bas skapani. Partizan da je isao ovaj mec sa sutevima blizu kos (post, flouteri, layups, i neki meksi sutevi) natrpao bi ih 30+ razlike samo na OR. Muceni Virtus ne moze da porodi defanzivni skok, osim ako se ne odbije jako i daleko od reketa.
Knipex Posted February 5 Posted February 5 Meni se tokom 3/4 učinilo da Partizan rutinski dobija pa sam prebacio na Pariz-Oli i vratio na 71:75 taman da svedočim rutinskoj pobedi koju sam prognozirao Oli takođe rutinirao Pariz. Malo su se otimali početkom 4/4, ali ih vrlo brzo pirejci spustili na zemlju. Sad vidim i da je Barsa samlela Makabi. Večeras su favoriti rešili kako je i očekivano. 2
SuperTraktorko Posted February 5 Posted February 5 (edited) Mene kao Zvezdaša sramota navijača Partizana koji pljuju Lakića Edited February 5 by SuperTraktorko 2 1 2
Thor Posted February 5 Posted February 5 Šef stanice opasno zabagovao sa Morganom i Holidejem koju si igrali celu poslednju četvrtinu.
Eddard Posted February 5 Posted February 5 Just now, SuperTraktorko said: Mene sramota navijača Partizana koji pljuju Lakića A ko ga pljuje? 2 1
Volter Posted February 5 Posted February 5 Čvarkov i kompanija se ponadali, bili spremni za likovanje, al prc, šaljem vam pozdrave. Spoiler 1 4
Nini3112 Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, drperce said: Sengelia i dalje klasa Meni se bas ne svidja kako on igra,msm da je zbog ostatka njegove ekipa
Knipex Posted February 5 Posted February 5 Znači ako Zvezda sutra dobije Albu i Partizan dobije Monako Zvezda je treća na tabeli?
Smrtokapa Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, SuperTraktorko said: Mene sramota navijača Partizana koji pljuju Lakića Gde su ti ljudi? Lakić je fenomenalan već neko vreme. 1
SuperTraktorko Posted February 5 Posted February 5 (edited) 2 minutes ago, Eddard said: A ko ga pljuje? Ima ih i na lajvu Partizana @Smrtokapa Edited February 5 by SuperTraktorko
BattleBender Posted February 5 Posted February 5 Just now, Knipex said: Znači ako Zvezda sutra dobije Albu i Partizan dobije Monako Zvezda je treća na tabeli? A sta se tu desilo sa PAO-om?
DameTime Posted February 5 Posted February 5 32 minutes ago, Volter said: Ne želim da uzvratim na ove provokacije, trenutno sam koncentrisan na seksi igru Partizana. ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 1
Eddard Posted February 5 Posted February 5 Just now, SuperTraktorko said: Ima ih i na lajvu Partizana Ukupno jedan komentar koji ne bih nazvao pljuvanjem. Generalno je utisak da svi misle da dečko odrađuje sjajan posao.
Recommended Posts