Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

15 hours ago, Djirona said:

Outara, višegodišnji rotacijski igrač Monaka, uvek uz poštene procente, da igra za manje od 250k?

Knjigovodstveno 250k, realno 1 250k.

Ništa me ne bi čudilo, mislim da je Dubljević ovako nešto imao u Valensiji. Na neki kvazi minimalac dobijao je na ruke pare plus neke nekretnine. Što je objasnilo kako je jedan od najboljih centara evrope jedno vreme nekim čudom igrao toliko godina u jednoj prosečnoj Valensiji.

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ceo Pariz da se uklopi za vuka😀

Da se malo uozbiljim, sumnjivo mi je to stvarno, evo Djirona napisao za Ouattaru, malo je Sci-Fi da se poveruje u to.

• Like 1

Ne znam, ima i do tih poreza u Nemačkoj i Francuskoj, koji mnogo sakate klubove da naprave ozbiljnije rostere. Ali opet su mi te cifre nerealne spram onoga što daju drugi klubovi. Čak i ako izbacimo ovo novokomponovano pijano milionerstvo naša dva kluba, opet i ovi ostali daju značajno više.

Nikako mi ta računica ne deluje tačno.

On 1/21/2025 at 11:56 AM, Tex_Willer said:

Moguce da su ovo neto plate u Parizu, 450k bruto za Hejsa je premalo za Fr uslove, to je neto 230-250k maks.

Ali onda bi ispalo da Splinter ima 650k bruto sto mi nije realno bas, on nigde nikoga nije trenirao do sad.

Meni i 450 neto za Hejsa izgleda malo, nije neki superstar, ali je igrač koji dokazano ima mjesto u EL, i to centar, sa još 4-5 dobrih godina ispred njega. Kahn voli da muljavalja, ima tu vjerovatno nekih prava na lik i djelo koja se isplaćuju ispod žita kao ASVEL što je radio, samo ove (još) nisu uhvatili. 

• Like 3