Dzep Posted January 16 Posted January 16 Just now, bicman said: Verovatno onaj kup kada je sa vaše tribine bio gađan umotanim papirima 40 minuta... Stvarno se ne sećam, memory damage, ne znam gde sam bio tada A čini mi se da sam samo jedan Niš propustio, nemoguće da je taj. Ali ima logike, ili je čekao tekmu posle naše, ili je gledao sledećeg protivnika, tako da makes sense da su ga Grobari dokačili
Volter Posted January 16 Posted January 16 Šta bi ovo? Nisam pažljivo gledao, je l' ova novinarka misli da je Željko trener Milana?
Smrtokapa Posted January 16 Posted January 16 Otprilike mu je tražila da pogađa šta će Mesina da uradi. 2
SuperTraktorko Posted January 16 Posted January 16 Što je meni ovaj Milano antipatičan, sve sa Mesinom na čelu. Baš drve kurac sudije na Pokumonu ove sezone.
Урош19 Posted January 16 Posted January 16 Komšije sa ovakvom ekipom i suđenjem će biti sramota ako ne dobacite bar do 6. mesta na kraju 3 2
Урош19 Posted January 16 Posted January 16 Just now, JPM said: Ne kapiram kako smo ispred komsija na tabeli. Igramo bolje kad se pogleda sezona u EL kao celina a ne jedno kolo. Inače, Tajrik Džouns ozbiljna krindžoteka od lika 4 1
Issey Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, JPM said: Ne kapiram kako smo ispred komsija na tabeli. Nećemo još dugo...
JPM Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, Урош19 said: Igramo bolje kad se pogleda sezona u EL kao celina a ne jedno kolo. Inače, Tajrik Džouns ozbiljna krindžoteka od lika Jasno, brojke ne lazu ali ja to ne vidim.
Smrtokapa Posted January 16 Posted January 16 6 minutes ago, Урош19 said: Inače, Tajrik Džouns ozbiljna krindžoteka od lika Najgore je kad te takav zatrpa, frustracija na 1000. Odgovara nam ovakav rezultat kažem. 3
Smrtokapa Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, Bad said: Jebo mater ovi će u 6 ako ovako nastave Kao Zvezda do prošlog kola, sad se opet kuka, priroda se obnavlja. 11 1
Recommended Posts