Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Recommended Posts

Posted

Buducnost sutira 48% penale, 23% za 3 poena, igraju bez najboljeg igraca i jos se samoubili...neko je rođen pod srecnom zvezdom

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

Zakeljev poraz.

Ovo sa Kamenjasem koji prima loptu iz auta :krstipd4:

Uopste mi nije jasno sto nije nekog beka stavio tu.

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Nisam siguran da je ovo tacno, pogotovo ne za Partizan kojem se otvorila lepa prilika da konacno osvoji neki trofej

To sto im se otvorila,ne znaci da ih i interesuje.Igrali prvih 6 minuta trece cetvrtine,ostalo vreme ih je bilo bas briga.Nisam emotivno involviran u vecerasnju utakmicu,navijam za Zvezdu,ali odnos blizanaca prema ovom takmicenju,od momenta kada je postalo jasno da je euroliga izvesna je sramotan.Cak vise Zvezde nego Partizana.Gospodo,ako niste zai nteresovani,napustite ABU.

• Like 1
Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Nema Buducnost ovde vise sanse da se vrati, ne samo ovaj mec nego u celoj seriji. Pobedili sami sebe.

Gotovo je...plus bez Mekinlija i ovog Morgana.

Sledeca ce biti 20

• Like 1
Posted

Dakle izvinjenje Tajrik Dzounsu.

Decko deluje kao mentol ali uopste nije glup igrac. 

Nanizao je nekoliko veoma pametnih hustle poteza u finisu regularnog toka. Doneo pobedu.

Respekt.

• Like 4
Posted

Budućnost je zasluzila ovu pobjedu apsolutno. Bili su bolji al dešavaju se i ovakve utakmice...

Sterling Braun je Dzordan i jedini koji je ovo okrenuo. 

Posted

Presudi na kraju sekirica na Ferelu na plus 5 koju Javor dunu aut Partizanu.

Na to još onaj aut za Kamenjaša.

Završi seriju večeras Partizan. Ovi se neće pojaviti na sledećem meču posle ovakog poraza.

• Ha-ha 1
Posted

Bravo za Partizan i Zeljka. 

Mogli smo i mi da pravimo faul na Kemanjasu, imali smo priliku za to. Ali treba imati mozga i na terenu i na klupi. Sve lepo pripremili, dosla lopta do njega i ne pravimo faul nego pustamo da preda loptu.

Posted

Kad se setim da su nas razguzivali 30 razlike neki Solomoni,Kamenjaši, Flečer megijevi i Tanaskovići.Biće Futura pometlana laganih 3-0 posle ovog večeras.

Žakelj ,kojeg na Cz topocu dizaše u nebesa koje poklonio pobedu i samoubio se.

Posted
30 minutes ago, Čočo said:

Ja kad sam rekao da bi ovo osvojili da smo prošli Budućnost, smejali mi se. Bez Rajta Budućnost rutinirala.

Baš su nas rutinirali. Al' do kurca.

• Ha-ha 2
Posted

Buducnost bukvalno imala pobedu na tacni i to u mecu gde je sutirala tipa 5/20 za 3, promasila 7-8 bacanja i igrala gotovo ceo mec bez Rajta. Da su poveli 1:0 bilo bi bas zajebano za Partizan jer  bi ovi bili puni samopouzdanja, imali bi dosta toga u rezervi i pritisak bi bio na Partizanu. Ali ovako prognoziram 3:0.

• Like 1