Milko Miller Posted Monday at 12:25 PM Share Posted Monday at 12:25 PM 23 minutes ago, quentin said: Ko zna kako bi i on izgledao u jačem klubu. Sjećamo se svi zvjezdanih trenutaka Plavšića, Simonovića, ranije Zagorca i nekih drugih u Megi. A znamo gdje su sada (da li uopšte znamo gdje su?). Videcemo sledece sezone kako ce da igra za Dubai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 12:32 PM Share Posted Monday at 12:32 PM Dvejnu nikako ne uspeva da zakuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted Monday at 12:33 PM Share Posted Monday at 12:33 PM Koliko sudije navlače 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 12:43 PM Share Posted Monday at 12:43 PM Poslušao me kamerman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 12:58 PM Share Posted Monday at 12:58 PM Imao je sreće Dvejn, ovo hvatanje za glavu protivnika je mogla biti nesportska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Monday at 01:01 PM Share Posted Monday at 01:01 PM Utisak mi je da sam ove sezone bar pet puta video da Partizan nakon time outa ne moze da izvede aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 01:02 PM Share Posted Monday at 01:02 PM Just now, СтелаРоса said: Utisak mi je da sam ove sezone bar pet puta video da Partizan nakon time outa ne moze da izvede aut Da je toliko bili bi presrećni navijači Partizana, mnogo više. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted Monday at 01:27 PM Share Posted Monday at 01:27 PM Dobra utakmica. Ozbiljna partija Jelavica. Radanov dobro pojacanje za Megu. Za Partizan sad vec uobijaceno povukli Carlik i Washington, koji je imao dosta problema sa Malovecom u prvom poluvremenu. Iznenadjenje Poku i sjajan doprinos u napadu, sa dosta samopouzdanja je uzimao suteve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted Monday at 01:37 PM Share Posted Monday at 01:37 PM Inace Vlade Jo dobio novi ugovor od Spartaka do 2030. godine Ne znam da li sam se vise iznenadio da je dobio ugovor za narednih 5 godina ili zbog cinjenice da Spartak toliko planira unapred. Vise sam ih zamisljao kako idu sezonu po sezonu dok vlasnik ne odluci da batali tolika ulaganja. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 02:08 PM Share Posted Monday at 02:08 PM Pa tako ce i da bude. Taj ugovor mu nista ne znaci ako se raspadnu dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 02:13 PM Share Posted Monday at 02:13 PM 1 hour ago, alokin said: Koliko sudije navlače Izdrži, legendo pt. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 02:53 PM Share Posted Monday at 02:53 PM (edited) Ma nije bilo navlačenja, na kraju su pre produžetka napravili grešku jer je Dvejn zaslužio nesportsku. Pisao sam već o njemu da neke navike iz NBA ne može još uvek odstraniti. Već je dva ili tri puta bezveze pravio namerne. Inače večeras uz Pokuševskog odličan. Edited Monday at 02:58 PM by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 02:58 PM Share Posted Monday at 02:58 PM 4 minutes ago, Volter said: Inače večeras uz Pokuševskog odličan. Tebi se već bilo smrklo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 03:02 PM Share Posted Monday at 03:02 PM 1 minute ago, DameTime said: Tebi se već bilo smrklo Iskreno ne razumem šta sam loše napisao. Odlični su bili obojica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 03:11 PM Share Posted Monday at 03:11 PM (edited) Auuu Dajm, meni se izgleda stvarno smrklo. Tek sad sam provalio da sam napisao VEČERAS. Ja vidim ti i dalje se smeješ i pitam se je l' s Dajm nešto nije u redu ili sa mnom. Edited Monday at 03:12 PM by Volter 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 03:17 PM Share Posted Monday at 03:17 PM 5 minutes ago, Volter said: Auuu Dajm, meni se izgleda stvarno smrklo. Tek sad sam provalio da sam napisao VEČERAS. Ja vidim ti i dalje se smeješ i pitam se je l' s Dajm nešto nije u redu ili sa mnom. Hahah, ja čitam, pa pomislim da si namerno iskulirao omašku, kao fora. Odatle i reakcija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 03:17 PM Share Posted Monday at 03:17 PM Sad znamo da je Volter Japanac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 03:22 PM Share Posted Monday at 03:22 PM 1 minute ago, DameTime said: Hahah, ja čitam, pa pomislim da si namerno iskulirao omašku, kao fora. Odatle i reakcija Sad kad razmilsim bolje da sam ćutao, ispala bi fora i da sam se pravio lud. Izblamirah se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted Monday at 03:27 PM Share Posted Monday at 03:27 PM (edited) Kakva ce Poku da bude igracina Samo da ne jede govna sa NBA-om jos jedno 3 godine minimum Edited Monday at 03:29 PM by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 03:33 PM Share Posted Monday at 03:33 PM 11 minutes ago, Volter said: Sad kad razmilsim bolje da sam ćutao, ispala bi fora i da sam se pravio lud. Izblamirah se. Ma kakvi izblamirao, mi smo naši 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Monday at 03:38 PM Share Posted Monday at 03:38 PM Moram priznati da sam baš prijatno iznenađen napretkom Bogoljuba Markovića. Jedna od jačih transformacija tokom leta, naročito kada je telo u pitanju. Bio mi je interesantan još kada se na u17 pojavio, sa basketaškim forama i skilom koje je prodavao Amerima, ali sam vremenom postajao skeptičan, budući da je polako ulazio u seniorske vode, a frejm ostao kao u Pokuševskog, dok trčanje (nesavijanje nogu tokom istog) kao u Pecarskog. Šut pritom slabo... Tokom leta je vidno ojačao, nabacio mišićne mase, a bogami popravio i rad nogu (može lagano i coast to coast da odradi). Takođe, uspeo i da nabaci šut (ili ga barem za sada služi), pa je sad na skoro 40% za tri i 78% bacanja. Za igrača od 213cm i više nego dobro. Šut i jačanje tela su mu doprineli da u ABA ligi može i na 4 i na 5, iako se do nedavno činilo da će mu zarobljenost između pozicija biti najveći problem. Može se to pitanje i dalje postaviti na nekom višem nivou košarke, ali 19 mu je godina tek, i ovde lepo gura. Pre početka sezone sam mislio da će Jović i Jelavić biti nove Miškove zlatne koke i neprikosnoveni u reketu, kada ono međutim, Bogoljub postade glavni igrač Mege... Samo neka nastavi tako. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted Monday at 04:18 PM Share Posted Monday at 04:18 PM Pre ce Filipu Jovicu zarobljenost izmedju pozicija biti problem. Ne vidim ga da igra peticu na nekom visokom nivou, a sut za tri poena je za sada slab da bi igrao na 4. Jos je mlad, pa cemo videti. Srdjan danas u prenosu kaze mogao bi da bude evropska verzija Kyle Hinesa, samo je zaboravio da kaze kakvu je zivotinjsku snagu imao Hines. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Monday at 04:23 PM Share Posted Monday at 04:23 PM :fun fact: Partizan ove sezone ne zna da izvede aut u neizvjesnim završnicama. 🤷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Monday at 04:55 PM Share Posted Monday at 04:55 PM 16 minutes ago, Del Piero said: Pre ce Filipu Jovicu zarobljenost izmedju pozicija biti problem. Ne vidim ga da igra peticu na nekom visokom nivou, a sut za tri poena je za sada slab da bi igrao na 4. Jos je mlad, pa cemo videti. Srdjan danas u prenosu kaze mogao bi da bude evropska verzija Kyle Hinesa, samo je zaboravio da kaze kakvu je zivotinjsku snagu imao Hines. Slažem se, zato i smatram Bogoljuba većim prospektom. Interesantan je i Jović, takve fizikalije ne mogu biti "za baciti", može ozbiljna svič odbrana da se pegla sa njim, ali uspešni undersized centri u Evropi, poput Danstona, Hajnsa, Tajusa, su ipak izuzetak (a i imaju nešto zajedničko...). Potrebna je nerealna kombinacija snage, atletike, koordinacije i kontrole tela, pa i IQ-a da bi se plivalo sa 203cm na poziciji 5 u Evroligi. A Jović četvorku, sa ipak vrlo nepouzdanim šutem i diskutabilnom tehnikom (iako može nekad da napadne i licem, čak i coast to coast, ali više kao produkt slobode Megine košarke), teško da može da igra. Biće ga svakako zanimljivo pratiti, može da izraste u finog igrača uloge, ali za sada ostaje ABAligaški prospekt koji bi pre svega ostalog trebao da radi na ostanku u utakmici bez 3 lične u prvom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consular Posted Monday at 05:18 PM Share Posted Monday at 05:18 PM (edited) 24 minutes ago, Djirona said: Slažem se, zato i smatram Bogoljuba većim prospektom. Interesantan je i Jović, takve fizikalije ne mogu biti "za baciti", može ozbiljna svič odbrana da se pegla sa njim, ali uspešni undersized centri u Evropi, poput Danstona, Hajnsa, Tajusa, su ipak izuzetak (a i imaju nešto zajedničko...). Potrebna je nerealna kombinacija snage, atletike, koordinacije i kontrole tela, pa i IQ-a da bi se plivalo sa 203cm na poziciji 5 u Evroligi. A Jović četvorku, sa ipak vrlo nepouzdanim šutem i diskutabilnom tehnikom (iako može nekad da napadne i licem, čak i coast to coast, ali više kao produkt slobode Megine košarke), teško da može da igra. Biće ga svakako zanimljivo pratiti, može da izraste u finog igrača uloge, ali za sada ostaje ABAligaški prospekt koji bi pre svega ostalog trebao da radi na ostanku u utakmici bez 3 lične u prvom poluvremenu. Odlicno je poredjenje Filipa sa crnim EL legionarima, zaboravio si Sikmu na spisku, ali imamo i nasu, nazalost, preminulu legendu- Miloja...Meni su oni izuzetno slicni, deluje mi da je Dejan imao nize teziste, bilo ga je nemoguce.pomeriti kada se ukopa, ali grajnd, hasl, rudarenje i nemali BBIQ im je podjednak...Nadam se da Misko planira Ili CZ ili KKp sledece sezone, profilisanje i zestok rad... Bogoljub u NBA bez mnogo gubljenja vremena u penzionerskoj Evropi...tamo znaju kako i sta treba.. Inace, da nema Mege ja ne znam o kojim omladincima bismo pricali u Srbiji...licno uzivam da ih gledam... Recimo, u CZ pre Tea na mestu 3. pleja sa 5 minuta u rukama bih gledai i Kondica i Petrovica, a da ne spominjem Miljenovica od prosle god... Edited Monday at 05:20 PM by Mr.Consular Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts