MilošVB Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, СтелаРоса said: Motivacija plus sjajne akcije od kojih mi se najvise svidela spanski horse drip, neka me Srki Radojevic ispravi ako sam pogresno napisao Ali da neko dira jebenog Srkija, pa bukvalno ga Grobari napadaju da je previše "fin"... 1
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, MilošVB said: Ali da neko dira jebenog Srkija, pa bukvalno ga Grobari napadaju da je previše "fin"... Ko ga dira? Ja gledam svaki njegov podcast, sjajan tip.
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 24 minutes ago, СтелаРоса said: Izvinjavamo se, evo sad cemo malo o Zeljkovom plejbuku Samo sam došla da podsetim kako ste ispali u polufinalu. Za slučaj da si zaboravio. 2 2
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Samo sam došla da podsetim kako ste ispali u polufinalu. Za slučaj da si zaboravio. Dobro?
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jedino je zal za time sto Buducnost nije imala Mekinlija. Dobio bi KKP svejedno ali ovako je ruzno kad dodjes do finala i glavni ne igra. Svaka cast Zakelju i ekipi, izgubice od duplo jaceg tima ali su se posteno tukli. Cestitke i Partizanu na cistoj tituli i potpuno zasluzenoj.
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Balsa je zasluzio jedno zakucavanje za kraj Aba sezone, koliko sam ispratio dao je poprilican doprinos da se zavrsi drugi na kraju regularnog dela
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Cestitke Partizanu na tituli. Cestitke i Buducnost na celoj sezoni, u ovom finalu tesko da su mogli vise protiv dosta kvalitetnijeg protivnika i bez najboljeg igraca. Ostaje zal zbog prve utakmice koju su morali da dobiju, moguce da bi serija otisla u game 5 sto bi bilo jako zanimljivo gledati, ali eto. Komsije napljuvase Ifea i Dejvisa, na kraju se ne zna koji je bio bolji veceras. Realno za Dejvisa ne smeju dopustiti da ih prevari i zbog ovoga ostane, ali za Ifea bi valjalo razmisliti jos jednom, dobar je to igrac. Bonga neverovatan, kakva zelja, to je igrac kojeg navijaci lako zavole.
Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da vidimo da li će Arena da prenosi dodelu pehara ili će ko onomad.
kendrick duckworth Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Žakelj veliki gospodin, ispraćen aplauzom nakon presa. 6
MrTwister Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, JPM said: Jedino je zal za time sto Buducnost nije imala Mekinlija. Dobio bi KKP svejedno ali ovako je ruzno kad dodjes do finala i glavni ne igra. Svaka cast Zakelju i ekipi, izgubice od duplo jaceg tima ali su se posteno tukli. Cestitke i Partizanu na cistoj tituli i potpuno zasluzenoj. Jednostavno Partizan je bruteforceovao ovo na dubinu i kvalitet. Imali su luksuz da rotiraju koliko oce dok ne nadju raspolozene pojedince. Buducnost nije imala luksuz da barem neki pritisak na loptu napravi zbog tanke spoljne linije a kamoli sto vise. Buducnosti je trebalo da se neko tu pojavi nakon povreda Wrighta i Morgana ali se to nije desilo, uz par izuzetaka. Zao mi je sto nijesu mogli odigrati seriju zdravi, neke stvari bi sigurno drugacije izgledale nego ovo sto smo vidjeli u ova 4 meca. Bez obzira na sve, visoki su tu najvise nekako zakazali, sto opet ima veze sa Wrightom jer je on srce i dusa ovog tima, ali da su mogli bolje svi - itekako su mogli, pogotovo Kamenjas koji je izgledao da je mislima spreman vec za narednu sezonu. Sramotan pristup, ponasanje i energija od njega kroz citavu seriju, lise mozda 1/4. Za citavu seriju da jednom ne proba da kad se switcha nizi igrac na njega (sto je bio slucaj vecinu serije) da se ponudi da primi tu loptu no ceka da se neki centarsut baci njemu od ovako tanke spoljne linije, u tom dodje pomoc i kraj napada pa se vruc krompir nekom uvali ili napad istekne. Tako je to nazalost izgledalo. Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli, al opet nekako ostaje zal™ za ovoliko povreda jer bi imali sigurno jos bolju seriju od ovog sto se moglo vidjeti. Dosta bi neke stvari drugacije izgledale. 1 1
borisbakic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/zeljko-obradovic-izjava-posle-utakmice/
Kooineeperk Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 8 minutes ago, borisbakic said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/zeljko-obradovic-izjava-posle-utakmice/ Sta je poenta ovog tvog posta? Mislim, jasno je valjda, nego bilo bi skroz ok da se autujes pa da ne bude posle nekih zalopojki na PDF.
borisbakic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Sta je poenta ovog tvog posta? Mislim, jasno je valjda, nego bilo bi skroz ok da se autujes pa da ne bude posle nekih zalopojki na PDF. Mišljenje o aba ligi ove sezone ,trenera kome nocas predstavlja zadovoljstvo što je osvojio istu. Valjda je to ok?
Kooineeperk Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Just now, borisbakic said: Mišljenje o aba ligi ove sezone ,trenera kome nocas predstavlja zadovoljstvo što je osvojio istu. Valjda je to ok? Ono sto je rekao tada i sto je rekao veceras ne potire jedno drugo. A uostalom, samo budala ne menja misljenje. OK, ajde, Zeljko licemer, sujeta i te neke price, moze se diskutovati o tome, ali preporuka kad postavljas ovakve postove je i da malo obrazlozis sta time hoces da kazes, da izneses misljenje, da obrazlozis, argumentujes, a ne samo ovako da bacis. Inace, moze se protumaciti kao tatisanje (ako si upoznat sa tim terminom ovde), sto naravno, nije prihvatljiv vid ponasanja... 1
borisbakic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Kooineeperk said: Ono sto je rekao tada i sto je rekao veceras ne potire jedno drugo. A uostalom, samo budala ne menja misljenje. OK, ajde, Zeljko licemer, sujeta i te neke price, moze se diskutovati o tome, ali preporuka kad postavljas ovakve postove je i da malo obrazlozis sta time hoces da kazes, da izneses misljenje, da obrazlozis, argumentujes, a ne samo ovako da bacis. Inace, moze se protumaciti kao tatisanje (ako si upoznat sa tim terminom ovde), sto naravno, nije prihvatljiv vid ponasanja... Mišljenje u njegovom slučaju se mijenja od sezone do sezone. To jeste od toga jeli on osvojio ili nije osvojio. Nisam znao,naravno da cu obratit pažnju na to ubuduće. 2 1
Azazelkg Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, MrTwister said: Jednostavno Partizan je bruteforceovao ovo na dubinu i kvalitet. Imali su luksuz da rotiraju koliko oce dok ne nadju raspolozene pojedince. Buducnost nije imala luksuz da barem neki pritisak na loptu napravi zbog tanke spoljne linije a kamoli sto vise. Buducnosti je trebalo da se neko tu pojavi nakon povreda Wrighta i Morgana ali se to nije desilo, uz par izuzetaka. Zao mi je sto nijesu mogli odigrati seriju zdravi, neke stvari bi sigurno drugacije izgledale nego ovo sto smo vidjeli u ova 4 meca. Bez obzira na sve, visoki su tu najvise nekako zakazali, sto opet ima veze sa Wrightom jer je on srce i dusa ovog tima, ali da su mogli bolje svi - itekako su mogli, pogotovo Kamenjas koji je izgledao da je mislima spreman vec za narednu sezonu. Sramotan pristup, ponasanje i energija od njega kroz citavu seriju, lise mozda 1/4. Za citavu seriju da jednom ne proba da kad se switcha nizi igrac na njega (sto je bio slucaj vecinu serije) da se ponudi da primi tu loptu no ceka da se neki centarsut baci njemu od ovako tanke spoljne linije, u tom dodje pomoc i kraj napada pa se vruc krompir nekom uvali ili napad istekne. Tako je to nazalost izgledalo. Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli, al opet nekako ostaje zal™ za ovoliko povreda jer bi imali sigurno jos bolju seriju od ovog sto se moglo vidjeti. Dosta bi neke stvari drugacije izgledale. Baš sam slično komentarisao kao ti nakon polufinala. Šteta što Zvezda nije bila kompletna. U suštini oduzmi dva igrača iz prve postave i dva sa lepom minutažom bilo kom timu, odmah je drugačija slika na parketu. 1
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Uvek je sranje kada se igra serija za trofej a neki tim je nekompletan. Zato sam i napisao onaj upis iznad, jednostavno to je presurovo. Boris se cele godine, zasluzis priliku da osvojis, a onda ti neko ili splet okolnosti prakticno veze jednu ruku na ledja i tako te pusti u borbu. Mi nismo imali Bolomboya i Kalinica, Buducnost nije imala Wrighta. To je u oba slucaja nekih 30% jacine tima. Ali to je zivot i to je sport, i drugima nekad fali neko vazan pa se ne vade na to (valjda). Protivniku treba cestitati jer je i on bio tu gde i ti, i za malo spretniji ili sretniji ili oba. Kvalitetna sezona ABA je iza nas, imamo 5 ekipa koje su vrlo ozbiljne, imamo Spartak koji je odmah iza njih, Igokeu, FMP, Borac... ne treba to gusiti vec nadograditi. 5
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Overall, dobra ABA sezona iza nas. Moguće da bi bila još bolja da se KKCZ nije zajebavala i nonšalantno igrala veći deo sezone, svesno bacajući karte na EL. Nisam do kraja ispratio šta je sve potvrđeno za 25/26 ali ako EL ide na 20 klubova a ABA se širi na 18, postoji realna bojazan da iduće sezone i ostali evroligaši (i evrokupaši) igraju ABA kao Zvezda ove sezone. Što bi dobar deo lige, do plejofa, učinio solidno negledljivim. Šteta i za povrede/kazne nosilaca u KKCZ i Futuri, gledali bi još bolji dvomeč u polufinalu i još bolje finale. Čestitke grobarima, fair and square titula. Sad nek pogledaju tabelu EL i sve će biti mnogo jasnije 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Bad said: ABA liga je ponovo in A ni stanje na evroligaškoj tabeli više ne pokazuje ništa. 😛 2 3
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 12 hours ago, DameTime said: Samo sam došla da podsetim kako ste ispali u polufinalu. Za slučaj da si zaboravio. On 6/6/2025 at 9:16 AM, DameTime said: Dobra fora, za 5. osnovne. 2
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Konacno da finale bude bez incidenta i da jednom aba liga bude regularna. 1 2
Recommended Posts