aleksa7 Posted June 14 Posted June 14 Зна ли се зашто су Мекинтајер, Теодосић и Костић ван протокола?
NMX Posted June 14 Posted June 14 Kostic nadam se iz razloga da se momak, ne daj boze, ne bi povredio pred put u Kanzas Mekintajer cuo da dovodimo Miljenovica pa bojkotuje Teo prepio sinoc, petak jbg 1
drakon1 Posted June 14 Posted June 14 3 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Мотивисано делујемо, то је добро. Kako bi tek izgledalo da nam se ne igra... Iovako nas Spartak školuje.
Miki28 Lakers in 5 Posted June 14 Posted June 14 Vidi se da trener drzi kontrolu, treniralo se dobro 2 1
Taki Posted June 14 Posted June 14 Nama bi bilo bolje da ovo izgubimo pa da bez razmišljanja sve rastjeramo
K.Dot Posted June 14 Posted June 14 Just now, Don Dusko said: Igramo prema vaznosti takmicenja. Ovako igramo od kupa, tako da je tu sve normalno. 1
bodo Posted June 14 Posted June 14 Just now, Don Dusko said: Igramo prema vaznosti takmicenja. I to je kao opravdanje. Trofej je imperativ pa makar to bio i na treningu.
Igor_ Posted June 14 Posted June 14 25 minutes ago, aleksa7 said: Зна ли се зашто су Мекинтајер, Теодосић и Костић ван протокола? Izadje mi Teov snimak na kome prica kako donira dres sa svoje poslednje utakmice u karijeri..
Miki28 Lakers in 5 Posted June 14 Posted June 14 50 primljenih poena a nije kraj poluvremena. Bravooo 1
NMX Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, Igor_ said: Izadje mi Teov snimak na kome prica kako donira dres sa svoje poslednje utakmice u karijeri.. Jel dres Virtusa? 1
Don Dusko Posted June 14 Author Posted June 14 Pa majku mu pokazite neku zelju. Nadam se da ispadamo od Spartaka jer ce nas Partizan ovakve pregaziti. 1
fradler Posted June 14 Posted June 14 Sta li je coach Sfero radio godinu dana s ovim ljudima, ostace vecna misterija. Izgledamo kao ekipa koja je imala 3 treninga zajedno, i tako vec mesecima... 2
No name Posted June 14 Posted June 14 2 minutes ago, Igor_ said: Izadje mi Teov snimak na kome prica kako donira dres sa svoje poslednje utakmice u karijeri.. Ako hvala je bogu, I da nam se nikad ne ponove slučajevi poput njega " velikog zvezdasa" da dodje ovde sa jednom nogom u penziji, da ladi j*ja, uzima milione, tera neku svoju pravdu po terenu. Kad je nešto i mogao , birao je EK I VIRTUS, pa neka mu tamo daju direktorsko mesto. I on je jedan od zaslužnih za ovu sezonu, prevashodno sa svojim šabanskim ponašanjem i nemirom koji je svaki put unosio u tim kad god se pojavi. 1
СтелаРоса Posted June 14 Posted June 14 Mi vise nista ne mozemo da odbranimo, a ne mozemo ni napadom da pariramo jer suteri ne mogu dve otvorene trojke da povezu
Recommended Posts