Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Odlično je ovo. Ajde ovako i drugo poluvreme. Sferopulos opet sjajno pripremljena utakmica. Mora jako i pametno i drugo poluvreme. Sjajno i suđenje. Nekako mi iskustvo kaže da se uvek u drugom poluvremenu onda okrene kljun. Očekujem mnogo sviranih faulova za njih. Ajmo momci, još malo. Samo malo. 💪

• Like 3
Posted

Dobro je ovo.. precizni smo u odbrani kao sat, tacno znamo kako i gdje pomazemo, sa koga riskiramo. Odlicnu kosarku igramo! Samo sada bez promaje u usima u 3/4, da odigramo pametno, koncentrisano. 

• Like 6
Posted

Krenuce da skupljaju pod kosem jos vise, ne mogu ni Filipa a ni Mitra i Kalinu da zaustave, morace da se ubaci nesto i spolja. Kenane u tebe gledam

• Like 4
Posted
Just now, NMX said:

Krenuce da skupljaju pod kosem jos vise, ne mogu ni Filipa a ni Mitra i Kalinu da zaustave, morace da se ubaci nesto i spolja. Kenane u tebe gledam

Ma i Neda se doima raspoložen

Posted

Šteta, zaslužili smo veću prednost.. Kako god, pametno igramo, tražimo prednost i to napadamo.. Pristup odličan, takođe.. Ako nastavimo ovako i u drugom poluvremenu, uzimamo ovo..

• Like 3
Posted
Just now, Don Dusko said:

Btw Pariz przi..Kukala nam majka ako nam Real zapadne.

Nek mi dobijemo ovo, posibacemo se u sa bilo kim u sledecoj tekmi, uveren sam u to.

• Like 1
Posted
Just now, BattleBender said:

Imam utisak da je Zvezda najgori free throw tim u EL, u poslednjih 15 god

Ono prvo slobodno Petruseva, dobro da nije bio air ball.. A bruke! Osim tih slobodnih, skoro perfektna igra Filipa. Svaka cast momcino!

• Like 4