DijametralnoSuprotan Posted March 31 Posted March 31 Fijasko od sezone. Ne razumem zasto vec par puta Kalinic zavrsava napade za pobedu koje po obicaju gubimo. 1
No name Posted March 31 Posted March 31 Bravo i za Kalinica. Svojski se potrudio od samog početka utakmice da ne dozvoli da se izadje iz mulja, nego se svojski potrudio da nas gurne na dole, ne mislim samo na ovaj promašaj. Naravno ni ostali nisu bolji, pogotovo ona dva brata blizanca cannan i nedovic koji se lepo dogovore kada će da dodju na utakmicu a kada nece. Osim Filipa svi ostali sramno uz trenera.
Kosjan Willavić Posted March 31 Posted March 31 Pizde su izgubile gotovo svaki iole bitan mec u ABA. Sramota 2
djenkoslav Posted April 4 Posted April 4 Kud nisu od sledece nedelje na Areni, ova dvojica mi ubijaju zelju za zivotom, a ne za kosarkom... 1
Saxon01 Posted April 4 Posted April 4 (edited) Hocemo li odbraniti jedan napad ? CMM-e se one stvari vuku po podu. Svaka cast igracino Edited April 4 by Saxon01
Henry Chinaski Posted April 4 Posted April 4 (edited) Ajmo, ajde Inače mi muka od ovih Ćaci komentatora na Areni Edited April 4 by Henry Chinaski
forumko topic Posted April 4 Posted April 4 Dobrića su mogli samo faulovi da izbace, trener ne kapira da čovek ne zna
Henry Chinaski Posted April 4 Posted April 4 Just now, forumko topic said: Dobrića su mogli samo faulovi da izbace, trener ne kapira da čovek ne zna Bila je planirana izmjena, Gidra je čekao bar minut
Cavani Posted April 4 Posted April 4 Dobro je da je Dobric poceo, disciplinovaniji je duplo igrac od bekova, a vazan nam je tvrdji pocetak.
mister-no Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Sector said: Ebo te Dobrić Sfero. Ubio ga je Sferopulos, ovo mu je najgora sezona kod nas
Recommended Posts