KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo - Page 589 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Ovo je cist faul mad Nedovicem. Sramota

Bio, ali nerealno da nije zategao ovo za 3.

Za sada, brat Vezenkov bas postuje crveno-belu bratsku pricu.

Edited by Markoss
  • Like 3
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)

Baš su nas potcenili a naši konačno igraju ono što se od njih očekivalo. Kodi jako i do samog kraja, Rokas da puca iz ćoškova, Jago da ulazi i asistira. I Teo je čak skoncentrisan i ide mu pas.Njima još ušla voda u uši. Ajmo još malo. Samo malo. 

Edited by Čočo
Posted

Trebaju nam Neda i Canaan u 2 pol.

Rokas i CMM sjajni. Yago fino organizuje napade za svoje standarde, DeDa odlican. 

Trebaju nam Canaan i Neda ko leba jer ce sad krenuti masakr od sudija

• Like 7
Posted

Nestvarno dobro igramo. Znam da je daleko kraj ali jednostavno sam frapiran koliko dobro stojimo na terenu. 

• Like 2
Posted

Deda 3/3 za 2 1/1 za 3 i bije se za medalju sa njihovim džinovima. Rokas namestio nišanske sprave. Kodija ne mogu da stignu. Samo da uđemo čvrsto u trećoj, ali neću da se nadam.

• Like 4
Posted

Joj, mene sad strah trece cetvrtine. Nestvarno smo dobri za sad.

Just now, Čvarkov said:

Deda 3/3 za 2 1/1 za 3 i bije se za medalju sa njihovim džinovima. Rokas namestio nišanske sprave. Kodija ne mogu da stignu. Samo da uđemo čvrsto u trećoj, ali neću da se nadam.

Davidovac je tacno najbolji na petici,jebes mi sve 😄 i kod Radonje je igrao par puta specijale na 5

• Like 5
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

I da ima lošiji učinak, kada ima ovakve utakmice gde je maksimalno angažovan niko ne može da mu zameri.

• Like 2
Posted

Kaze Plavsic za Dedu da nije jak. Bukvalno netacno. Ima tu seljacku snagu, bez obzira na to sto je gradjen kao prosecan uzivalac LoL-a. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
8 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ne nadati se, ne nadati se, ne nadati se...

Samo lud covek moze da im poveruje.

Bez zezanja, nemamo ni promil sansi da dobijemo ovo.

• Like 2
Posted

Ma sad možemo i da izgubimo. Kad vidim ovakav pristup, stav i zalaganje možemo svakog da dobijemo. Ali mora i u narednim utakmicama ovako.