Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Losmi17 said:

Ne

Valjda je istorija neka nauka, kkcz nikad nece izaci iz tog zacaranog kruga i dobiti mec koji se podrazumeva da dobije.

Zamisli kako ce tek biti kad bas zagusti kad je sad ovako

Kako ce Alba da nas rutinira u Berlinu vec vidim.

• Thanks 1
Posted

Nije da nemamo snage, nego smo drzali dobrih 6-7 minuta EC petorku na terenu i dok se Asvel mucio u napadu mi smo bili zadovoljni sto gubimo 3-4 razlike, umesto da smo ih tada postavili na mesto i poveli. Vec u 1/4 je 11 igraca igralo. 

• Like 11
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ubija nas Lovernj guženjem u reketu, i neka sad neko kaže da nam ne treba centar, sve i da se Boki vrati na vreme, a Filip svakako može i na četiri, a to je ono sto nam je falilo od početka. Svakako više može doprineti od Luke Dede pa i Dauma...

Edited by Goran86
  • Like 2
Posted

Previse se ovde i Asvel podcenjuje, protiv Barse vodili celu utakmicu tek na kraju Barsa okrenula, znamo pre 2 dana sa Olijem kako su odigrali. Nekoliko tesnih poraza, nisu ni oni što su nekad bili.

Posted
2 minutes ago, Bagzzi said:

Previse se ovde i Asvel podcenjuje, protiv Barse vodili celu utakmicu tek na kraju Barsa okrenula, znamo pre 2 dana sa Olijem kako su odigrali. Nekoliko tesnih poraza, nisu ni oni što su nekad bili.

Ovde ili od strane trenera?

Posted
Just now, Stefi88 said:

Nebitan mec, mi smo svoju misiju ispunilo protiv Monaka, barem 1 pobeda u duplom kolu, a ovde sta bude bude...

Klasično gubitničko razmišljanje.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Stefi88 said:

Nebitan mec, mi smo svoju misiju ispunilo protiv Monaka, barem 1 pobeda u duplom kolu, a ovde sta bude bude...

Možda trenutno tako deluje, ali može kasnije biti bitan. Imamo šansu i treba je iskoristiti.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Bagzzi said:

Ljudi imaju 2-7, minus razliku skoro 60 i igraju veceras lose. Nema opravdanja za nas.

• Like 1
Posted

Petrusev ne može sam. Osovina deda,  luka,plavsic nema nikakav doprinos po kosem.

Miler je igrao u PP manje od Yaga. Baš čudne rotacije , I deljenje minuta.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Stefi88 said:

Biće baš nebitan ako tamo u maju/aprilu zafali pobeda za PO poziciju ili plej in.

• Like 3
  • Thanks 1