Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

3 minutes ago, Don Dusko said:

Po meni je za sve kriv trener.On napravi petorku Teo Jago Kenan. I onda se pitas sta oni mogu odbraniti?A u napadu se prenosi nervoza od nemoci.

Prvo se gleda da se Teu dostavi lopta a ovaj iz nemoci poteze trojke koje ne pogadja. Yago je jako slab igrac bez lopte.Jedino Kenan al on ne moze da se bori sa trojkama efektivno.

Bukvalno se vide samo mane a ne prednosti.

I onda mi ovde vicemo kako lose igraju(sto i cine) ali umesto da ih razdvoje da da recimo Yagu 5 minuta da izdivlja, Teu da upari sa KALINOM(Gidrom)....

Kenan moze i sa jednim i drugim pa da iz izlaznih kretnji pripaljuje.

Ovako cemo davati ali bogami primati.

A kako se to tacno prelila nervoza u napadu? Dali smo 48 poena u 1/2

1 minute ago, TB Told said:

Sigurno nećemo dobiti utakmicu rezultatom 125:120. 

Zasto ne bi? 

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1

Nedović je baš naložen, grize. 4 asistencije ima i ja izbrojao 4 ukradene, ali zvanično samo 2. Lopovi sa zapisničkog stola.

Nadam se da će Sferopulos više minuta u drugom da da Nedoviću i Kodiju, pritom da Teo ne ulazi više a Jago ako mora onda na 2 minuta.

Just now, Maksim said:

Gidraitis ove sezone 4 jebene trojke u 9 kola EL...Bas bijedne brojke za nekog kome je sut daleko najjača karika u napadu.Yago i Tea ne bi upario ni najveći neprijatelj našeg kluba ali eto izgleda da postoji što mi obični gledaoci ne vidimo.

Imaju dobro zalaganje na treninzima 😂

Ali da jedan trener toliko ne ume da vodi utakmicu

Bila je sprdnja pre koju godinu da nam ne treba trener, e bas uhvatim sebe da zelim da popije tehnicke, sta god samo da ovo ne gledam. Momci bi se medju sobom bolje dogovorili, sta, ko, kada i koliko.

Unosi nenormalno nervozu u ekipu ovim 

Nisu krivi ni Teo, ni Jago niti bilo ko od njih

• Like 1