Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, NikeAir said:

Sta je uradio Lesor?

Počeo sa svojim budalaštinama na kraju poluvremena, posle valjda ne želi da priča dok se ne utiša publika. Ne vredi na budalu ni trošiti vreme.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, srlepajce said:

Plavsa se previse uplasio

Jago je usrao momenat

Ja ocekujem od Plavse bolje drugo poluvreme, on po difoltu udje onako uplaseno pa se tokom utakmice razbudi

• Like 1
Posted (edited)

"We're gonna play stronger and with motherfucking intensity! Get ready for that shit!" 😄

Ajd da vidimo šta nam Lesor to sprema.

Edited by Smrtokapa
  • Love 1
Posted

Odlična partija za sada protiv aktuelnog šampiona Evrope.

Jako je bitan početak treće, ako tu odigramo pametno mislim da možemo da dobijemo ovaj duel.

Još jednom, ne zaboravite protiv koga igramo.

• Like 2
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, K.Dot said:

Inače sto neko reče Luka baš ima traume od Lesora, bukvalno i to malo sto zna zaboravi čim ga vidi. 

Nema on traume od Lesora nego od bilo kog fizicki dominantijeg centra od njega a slozicemo se da su skoro svi u toj grupi.

• Like 2
Posted
Just now, K.Dot said:

Previše respekta pokazuje Plavša, mora to čvršće protiv Lesora, da nema razloga da flopuje. 

Plavsic, Petrusev i Mitrovic imaju ukupno dva faula. To svakako treba iskoristiti u drugom poluvremenu.

Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Onda i Nedovic isto?

Najaci ste majke mi.

Uobičajena laka meta, a malo ko će da primeti da je u seriji 15:0, odigrao odličnu odbranu na Nanu i iznudio faul u napadu i tehničku, posle čega je morao Ataman da ga izvede. 

• Like 2
Posted

Sfera pokazao da cita forum - Jago prevede loptu, preda Teu i onda se napad vrteo sjajno. Ofc, to je specijal za 3minuta, ali delovalo je odlicno. Kenan u onoj svojoj 1od3 utakmice. 

Kako je ocito da svi protiv nas koriste s namerom visoke petorke... A mi jos vise spustamo.