Kooineeperk Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM Just now, fradler said: Ja ne mogu vise da svarim ovu Nedovicevu odbranu. Da ubacuje 25 u proseku na drugoj strani, pa i nekako... Ja sam pizdeo kad gledam onog starog Mike James-a, iako nisam navijao nikada za Monako... Mozes misliti kako pizdim na Nedinu odbranu.
Bejn Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM Yago, kenan, Nedović u isto vreme na terenu!!??
Kooineeperk Posted Sunday at 08:38 PM Posted Sunday at 08:38 PM 1 minute ago, TB Told said: Evo sad ga uvodi, nakon što je Flečer Megi obišao Nedovića kao čunj i dao 7. uzastuopni poen. To pricam, i sad kad hladan nista ne uradi bice drvlje i kamenje po njemu... 1
drakon1 Posted Sunday at 08:39 PM Posted Sunday at 08:39 PM Kako Nedovic ispada na inerciju pre prvog koraka Sulaimona...
Kooineeperk Posted Sunday at 08:39 PM Posted Sunday at 08:39 PM Jebote ovo je bilo jedno 7 sekundi Omica u reketu!
Nini3112 Posted Sunday at 08:39 PM Posted Sunday at 08:39 PM Nedovic-Kenan duo iz snova. Nadam se da ih gledamo i sledece sezone
TB Told Posted Sunday at 08:41 PM Posted Sunday at 08:41 PM I opet Petrušev i Nedović briljiraju u odbrani.
Nini3112 Posted Sunday at 08:43 PM Posted Sunday at 08:43 PM Mora nesto da se menja opasno u ovom timu Gledaj Petrusev kako ne razmislja
Saxon01 Posted Sunday at 08:43 PM Posted Sunday at 08:43 PM Just now, Nini3112 said: Mora nesto da se menja opasno u ovom timu U upravi,timu , svuda.
fradler Posted Sunday at 08:43 PM Posted Sunday at 08:43 PM Sta sad uradise Yago i Petrusev, je l' realno ovo?
drakon1 Posted Sunday at 08:44 PM Posted Sunday at 08:44 PM Petrusev je glup igrac. U svakom pogledu.
forumko topic Posted Sunday at 08:45 PM Posted Sunday at 08:45 PM Jebeš ti sve ovo kad Jago usere gomilu napada, a nemaš koga umesto njega
Saxon01 Posted Sunday at 08:45 PM Posted Sunday at 08:45 PM (edited) Ogadili su mi sezonu,svi redom. Bruketina na sta licimo 24 meseci ot kad je ova neznalica na klupi . Jos koliko veceras otkaz . Edited Sunday at 08:46 PM by Saxon01 1
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 08:46 PM Posted Sunday at 08:46 PM Koliko danas sekirica igraca buducnosti nisu svirali, bkv svaki put kad ih igrac prodje oni lupe po rukama i nikom nista.
TB Told Posted Sunday at 08:46 PM Posted Sunday at 08:46 PM Jebote, Sferopulos sad ima na parketu tim gde samo Jago može da spusti loptu, umesto da je Rokasa i Dobrića uvodio tako da ili Nedović ili Kenan budu sa njima, sad su obojica na terenu. 1
Valensija Posted Sunday at 08:46 PM Posted Sunday at 08:46 PM Tek kada tri faula naprave odluce da sviraju nesto. Kriterijum je sada skandalozan. 1
Issey Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM 1 minute ago, Saxon01 said: Ogadili su mi sezonu,svi redom. Bruketina na sta licimo 24 meseci ot kad je ova neznalica na klupi . Jos koliko veceras otkaz . Ček, nismo još izgubili...
Recommended Posts