Tunji Awojobi Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM 3 minutes ago, fradler said: Od Kenana samo steta veceras... Moramo komplet remont na 2 da napravimo, ova dvojica su tragicni. Pa kako kad kaže Dozet uhvatili smo zverku? 😂 1
Issey Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM Nema leba sa Petruševim i Kodijem... Njih radi samo EL izgleda... 1
fradler Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM Sta radi ovaj Petrusev, majko mila... Odjednom mi se gadi ideja da ostane. Uporedite energiju (i kvalitet) Rajta i tzv. Vuka. Pakao. 3
TB Told Posted Sunday at 07:51 PM Posted Sunday at 07:51 PM Petrušev verovatno pokušava da ubedi Olimpijakos da ga ne vraćaju. 2
Thor Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Mekintajer je toliko usporen da je to strasno. Posledice povrede verovatno ali je bas usporio... Ubija nas Nedovic...obojica 😁
Bejn Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Koliko mi beskorisnih i bezmuudih igrača imamo. Ko da ih nam je Savić dovodio.
Kooineeperk Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Just now, NMX said: Zasto je ovo faul Brauna? Nevidjeni faul 😄
Issey Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM Just now, NMX said: Zasto je ovo faul Brauna? Pa nije faul, poklon...
Nini3112 Posted Sunday at 07:52 PM Posted Sunday at 07:52 PM A ovi nek ostave ovaj bekovski par i sledece sezone da uveseljavaju publiku.
drakon1 Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM Petrusev radi sve samo ne sto mu je posao tj. pozicija 5. Nikad ga nema u reketu, a ispucava trojke samo tako. 1
Tunji Awojobi Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM Hahahaha kakav faul Braunu. @TB Told šta kažeš matori, čist jel da?
Nini3112 Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM Just now, drakon1 said: Petrusev radi sve samo ne sto mu je posao tj. pozicija 5. Nikad ga nema u reketu, a ispucava trojke samo tako. Napunio gace kao i u svakoj bitnoj utakmici 1
Issey Posted Sunday at 07:56 PM Posted Sunday at 07:56 PM Nedović ni blizu za kritiku kao Petrušev, bar večeras...
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 07:56 PM Posted Sunday at 07:56 PM Nerealni ste, igramo dosta dobro, tanka je ovo ekipa. Nemamo centra, niko da uhvati loptu i da zatvori reket. Braun najviše rudari. 2
Kooineeperk Posted Sunday at 07:56 PM Posted Sunday at 07:56 PM Svaka cast Braunu kako se iskulirao kod onog dosudjenog faula. Majke mi. Moramo jos ozbiljnije da igramo, pre svega sa vise energije. Sve je ok dok ide sut, drzis se cak i ako pravis gluposti kao mi. Ali sa ovakvim procentima (a ovako losim protivnika) mi smo morali na pauzu sa barem 5-10 poena prednosti. 1
Урош19 Posted Sunday at 07:56 PM Posted Sunday at 07:56 PM Dobro je, delovalo mi je da će futura napraviti malo veću prednost
TB Told Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM 1 minute ago, Tunji Awojobi said: Hahahaha kakav faul Braunu. @TB Told šta kažeš matori, čist jel da? Kažem da to nema nikave veze što se neko čudi jer su se organizovani navijači premestili. Kao i da se zvezdaštvo ne dokazuje kukanjem na svaku sudijsku odluku koja ti se ne sviđa i pisanjem po 182. put kako je liga lakrdija.
JPM Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM Ako Buducnost popravi sut, nemamo nikakve sanse. skok nemamo, cvrstinu u reketu nemamo. Ovo je na cistu inspiraciju par igraca. Mi u junu izgledamo kao kad smo se sabrali. 2
quentin Posted Sunday at 07:58 PM Posted Sunday at 07:58 PM Kakvo odsustvo reakcije kod ovog komentatorčića sa Arene na ovaj buzzer beater Nedovića.
Recommended Posts