drakon1 Posted Monday at 08:51 PM Posted Monday at 08:51 PM Realno i nije bilo ništa. A šta je naša klupa radila, ne znamo. Petrusev sam kao duh baca ciglu za tri, a onda protivnicki igrac preko njega daje trojku kao kap. Kakva suterska nemoc celu sezonu celog tima. 1
forumko topic Posted Monday at 08:53 PM Posted Monday at 08:53 PM Dobro je što smo izašli nabrijani da pobedimo.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:53 PM Posted Monday at 08:53 PM 5 minutes ago, drakon1 said: https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/players/lorenzo-brown/009622/ Ti verujes vise svojim ocima nego Dozetu? 🤣 1
Henry Chinaski Posted Monday at 08:53 PM Posted Monday at 08:53 PM Mislio sam da je nemoguće, al izgledamo još gore nakon pauze 1 2
СтелаРоса Posted Monday at 08:55 PM Posted Monday at 08:55 PM (edited) Tv tajmaut hahahah Edited Monday at 08:55 PM by СтелаРоса 1
TB Told Posted Monday at 08:58 PM Posted Monday at 08:58 PM Just now, Issey said: Sramotan ponovo Petrušev... Premekan...
Profaarmor Posted Monday at 08:59 PM Posted Monday at 08:59 PM Na koju je foru Kenan igrao za Oli da mi je znati. Kako se brukamo majko mila 1
Dzo23 Posted Monday at 09:00 PM Posted Monday at 09:00 PM Odučavanje od košarke. Kakva je prevara Giros, ju ju... 1
Maksim Posted Monday at 09:01 PM Posted Monday at 09:01 PM Sad ce Nedara da udje da opusti rucicu na 40 razlike. 1
forumko topic Posted Monday at 09:01 PM Posted Monday at 09:01 PM Gledao sam dosta utakmica i poraza, ali nisam skoro video ovoliku bezvoljnost. Ok, koga zabole za ABA iz koje nema izlaza ka Evroligi, ali ovaj stav je razočaravajući.
drakon1 Posted Monday at 09:01 PM Posted Monday at 09:01 PM 1 minute ago, Profaarmor said: Na koju je foru Kenan igrao za Oli da mi je znati. Kako se brukamo majko mila Igrao je dok je mogao. Kad više nije, došao je kod nas. 1
Bejn Posted Monday at 09:01 PM Posted Monday at 09:01 PM Sram vas bilo bando razbijena i preplaćena. Ne treba ostaviti nikoga. Sramotno. 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 09:02 PM Posted Monday at 09:02 PM 1 hour ago, TB Told said: Sreća te igrači nisu kukavice kao "verni" navijači. Nisu, nisu. Lepo su se pokazali veceras. 2
pilif88 Posted Monday at 09:03 PM Posted Monday at 09:03 PM CMM ne bi mogao da organizuje ovce na pašnjaku. 1
СтелаРоса Posted Monday at 09:04 PM Posted Monday at 09:04 PM Petrusevu treba javiti da prvo mora da bude bolji od Kamenjasa i Tanaskovica da bi isao u Nba 1
NMX Posted Monday at 09:04 PM Posted Monday at 09:04 PM Fica sa ovim pristupom nije dobar ni za sebe ni za klub. Da ga mrzi da digne ruke, da mu skacu po glavi Nece on nidje sa ovakvim pristupom. 2
No name Posted Monday at 09:05 PM Posted Monday at 09:05 PM Kalinic i Petrusev sramotni. Dva isključiva krivca za ovo večeras. Petrusev je prvi uveo tim u minus fazu na samom početku. Kalinic standardno kroz celu sezonu srlja i ide iz greške u grešku. Dva najbolja i najiskusnija igraca su najviše podbacila. 2
Recommended Posts