drakon1 Posted May 26 Posted May 26 Realno i nije bilo ništa. A šta je naša klupa radila, ne znamo. Petrusev sam kao duh baca ciglu za tri, a onda protivnicki igrac preko njega daje trojku kao kap. Kakva suterska nemoc celu sezonu celog tima. 1
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 5 minutes ago, drakon1 said: https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/players/lorenzo-brown/009622/ Ti verujes vise svojim ocima nego Dozetu? 🤣 1
Henry Chinaski Posted May 26 Posted May 26 Mislio sam da je nemoguće, al izgledamo još gore nakon pauze 1 2
Profaarmor Posted May 26 Posted May 26 Na koju je foru Kenan igrao za Oli da mi je znati. Kako se brukamo majko mila 1
forumko topic Posted May 26 Posted May 26 Gledao sam dosta utakmica i poraza, ali nisam skoro video ovoliku bezvoljnost. Ok, koga zabole za ABA iz koje nema izlaza ka Evroligi, ali ovaj stav je razočaravajući.
drakon1 Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, Profaarmor said: Na koju je foru Kenan igrao za Oli da mi je znati. Kako se brukamo majko mila Igrao je dok je mogao. Kad više nije, došao je kod nas. 1
Bejn Posted May 26 Posted May 26 Sram vas bilo bando razbijena i preplaćena. Ne treba ostaviti nikoga. Sramotno. 1
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 1 hour ago, TB Told said: Sreća te igrači nisu kukavice kao "verni" navijači. Nisu, nisu. Lepo su se pokazali veceras. 2
СтелаРоса Posted May 26 Posted May 26 Petrusevu treba javiti da prvo mora da bude bolji od Kamenjasa i Tanaskovica da bi isao u Nba 1
NMX Posted May 26 Posted May 26 Fica sa ovim pristupom nije dobar ni za sebe ni za klub. Da ga mrzi da digne ruke, da mu skacu po glavi Nece on nidje sa ovakvim pristupom. 2
No name Posted May 26 Posted May 26 Kalinic i Petrusev sramotni. Dva isključiva krivca za ovo večeras. Petrusev je prvi uveo tim u minus fazu na samom početku. Kalinic standardno kroz celu sezonu srlja i ide iz greške u grešku. Dva najbolja i najiskusnija igraca su najviše podbacila. 2
Recommended Posts