Webad Posted May 26 Posted May 26 Godina 2026. Nama u timu i dalje dobric,lazic, davi dovac, mitrovic, nedovic...zvezdina deca i menadzerske kombinacije. I cudimo se sto nema rezultata 3
fradler Posted May 26 Posted May 26 Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. 11 3
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 (edited) 3 minutes ago, berti said: Kako bi se melanholicni Lorenco veceras lepo uklopio... Bio bi pravi upgrade, upgrade za VMA. Edited May 26 by DijametralnoSuprotan
Sokmeniki Posted May 26 Posted May 26 Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. Opet ce glavni sarlatan prezivjeti.... 2
bodo Posted May 26 Posted May 26 Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. ne da srce da se radujem našem porazu. može remont i bez toga.
Issey Posted May 26 Posted May 26 Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. Sumnjam, treba mnogo para za to... Svi domaći šarlatani će ostati, čak i Nedović, nekoliko stranaca će platiti ceh. Jeftinije im je Grka da najure iako ima ugovor... 1
Issey Posted May 26 Posted May 26 Ovaj smarač Ferel qrcem da šutne večeras ušlo bi mu... Taka utakmica...
Kosjan Willavić Posted May 26 Posted May 26 Neke obaveze me spasise gledanja ove sramote u prvom poluvremenu. Za oduzimanje mesecnih plata
fradler Posted May 26 Posted May 26 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Partizan će rastaviti ovu Budućnost. Jedino mi imamo logistiku da im se suprotstavimo. Ali igru za sada nemamo. U oštroj konkurencini opet najgori Dobrić, taj dečko je zreo za Spartak ili Igokeu. Ipak je daleko najgori Lazic, on na danasnji dan ne bi imao mesta ni u kls timovima. Nestvarno da se uopste nasao na parketu, korisniji bi bio Nesa Ilic.
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, Issey said: Ovaj smarač Ferel qrcem da šutne večeras ušlo bi mu... Taka utakmica... Tebi bi svaka usla da te cuva Yago brate. 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted May 26 Posted May 26 Ово није неспортска, Јаворе, сисетино? И фаул Камењаша, и то није било?
Kooineeperk Posted May 26 Posted May 26 Navijac u invalidskim kolicima ulazi na parket... e sad sam sve video. 14 1
Issey Posted May 26 Posted May 26 Just now, DijametralnoSuprotan said: Tebi bi svaka usla da te cuva Yago brate. Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja...
Thor Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, drakon1 said: Ferrel pokazuje da postoje igrači-šuteri. Pogađači😉 1
Maksim Posted May 26 Posted May 26 Ma mrs u pm vise sa ovim cirkusom zvanim aba liga dabodga se nocas ugasila.Svake jebene godine prekidi i nervoza i haos na tribinama, igrajte samo Evroligu i to je to 1
drakon1 Posted May 26 Posted May 26 Just now, Issey said: Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja... Daj nam jednu takvu sprdnju. Treba nam kao ne znam šta. Zašto mi nikad nemamo takve, a nominalno su dvojica takvih kod nas. Koji ne mogu slobodno bacanje da pogode kako treba. 1
MV91 Posted May 26 Posted May 26 АБА лига at it's finest. Тотално нејасан потез Танасковића да се овако батрга и убије моментум своје екипе.
Recommended Posts