Webad Posted Monday at 08:02 PM Posted Monday at 08:02 PM Godina 2026. Nama u timu i dalje dobric,lazic, davi dovac, mitrovic, nedovic...zvezdina deca i menadzerske kombinacije. I cudimo se sto nema rezultata 3
fradler Posted Monday at 08:03 PM Posted Monday at 08:03 PM Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. 11 3
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:04 PM Posted Monday at 08:04 PM (edited) 3 minutes ago, berti said: Kako bi se melanholicni Lorenco veceras lepo uklopio... Bio bi pravi upgrade, upgrade za VMA. Edited Monday at 08:05 PM by DijametralnoSuprotan
Sokmeniki Posted Monday at 08:04 PM Posted Monday at 08:04 PM Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. Opet ce glavni sarlatan prezivjeti.... 2
bodo Posted Monday at 08:05 PM Posted Monday at 08:05 PM Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. ne da srce da se radujem našem porazu. može remont i bez toga.
Issey Posted Monday at 08:06 PM Posted Monday at 08:06 PM Just now, fradler said: Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario. Sumnjam, treba mnogo para za to... Svi domaći šarlatani će ostati, čak i Nedović, nekoliko stranaca će platiti ceh. Jeftinije im je Grka da najure iako ima ugovor... 1
Issey Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Ovaj smarač Ferel qrcem da šutne večeras ušlo bi mu... Taka utakmica...
Kosjan Willavić Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Neke obaveze me spasise gledanja ove sramote u prvom poluvremenu. Za oduzimanje mesecnih plata
fradler Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Partizan će rastaviti ovu Budućnost. Jedino mi imamo logistiku da im se suprotstavimo. Ali igru za sada nemamo. U oštroj konkurencini opet najgori Dobrić, taj dečko je zreo za Spartak ili Igokeu. Ipak je daleko najgori Lazic, on na danasnji dan ne bi imao mesta ni u kls timovima. Nestvarno da se uopste nasao na parketu, korisniji bi bio Nesa Ilic.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM 1 minute ago, Issey said: Ovaj smarač Ferel qrcem da šutne večeras ušlo bi mu... Taka utakmica... Tebi bi svaka usla da te cuva Yago brate. 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM Ово није неспортска, Јаворе, сисетино? И фаул Камењаша, и то није било?
drakon1 Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM Ferrel pokazuje da postoje igrači-šuteri.
Kooineeperk Posted Monday at 08:14 PM Posted Monday at 08:14 PM Navijac u invalidskim kolicima ulazi na parket... e sad sam sve video. 14 1
Issey Posted Monday at 08:14 PM Posted Monday at 08:14 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Tebi bi svaka usla da te cuva Yago brate. Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja...
Thor Posted Monday at 08:15 PM Posted Monday at 08:15 PM 1 minute ago, drakon1 said: Ferrel pokazuje da postoje igrači-šuteri. Pogađači😉 1
Maksim Posted Monday at 08:15 PM Posted Monday at 08:15 PM Ma mrs u pm vise sa ovim cirkusom zvanim aba liga dabodga se nocas ugasila.Svake jebene godine prekidi i nervoza i haos na tribinama, igrajte samo Evroligu i to je to 1
drakon1 Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Just now, Issey said: Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja... Daj nam jednu takvu sprdnju. Treba nam kao ne znam šta. Zašto mi nikad nemamo takve, a nominalno su dvojica takvih kod nas. Koji ne mogu slobodno bacanje da pogode kako treba. 1
MV91 Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM АБА лига at it's finest. Тотално нејасан потез Танасковића да се овако батрга и убије моментум своје екипе.
Recommended Posts