Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Godina 2026. Nama u timu i dalje dobric,lazic, davi dovac, mitrovic, nedovic...zvezdina deca i menadzerske kombinacije. I cudimo se sto nema rezultata

• Like 3
Posted
Just now, fradler said:

Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario.

Opet ce glavni sarlatan prezivjeti....

• Like 2
Posted
Just now, fradler said:

Ako ce debakl u ovom polufinalu doprineti da se rastera sto vise sarlatana iz kluba, apsolutno mi nece tesko pasti taj scenario.

ne da srce da se radujem našem porazu. može remont i bez toga.

Posted
Just now, fradler said:

Sumnjam, treba mnogo para za to... Svi domaći šarlatani će ostati, čak i Nedović, nekoliko stranaca će platiti ceh. Jeftinije im je Grka da najure iako ima ugovor...

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Partizan će rastaviti ovu Budućnost. Jedino mi imamo logistiku da im se suprotstavimo. Ali igru za sada nemamo. U oštroj konkurencini opet najgori Dobrić, taj dečko je zreo za Spartak ili Igokeu.

Ipak je daleko najgori Lazic, on na danasnji dan ne bi imao mesta ni u kls timovima. Nestvarno da se uopste nasao na parketu, korisniji bi bio Nesa Ilic.

Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Tebi bi svaka usla da te cuva Yago brate.

Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja...

Posted

Ma mrs u pm vise sa ovim cirkusom zvanim aba liga dabodga se nocas ugasila.Svake jebene godine prekidi i nervoza i haos na tribinama, igrajte samo Evroligu i to je to

• Like 1
Posted
Just now, Issey said:

Ma daj, onaj šut za 3 sa lukom od 56 metara je bio sprdnja...

Daj nam jednu takvu sprdnju. Treba nam kao ne znam šta. Zašto mi nikad nemamo takve, a nominalno su dvojica takvih kod nas. Koji ne mogu slobodno bacanje da pogode kako treba.

• Like 1
Posted

АБА лига at it's finest. Тотално нејасан потез Танасковића да се овако батрга и убије моментум своје екипе.