Thor Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, СтелаРоса said: Kako su nas sudije spasle? Pa isključili Tea😃 Svaka cast ekipi za drugo poluvreme, Neda i Fića povukli muški, Braun sveprisutan na skoku, Rokas ubacio kad je trebalo. Teo, da se ne ljubimo.
СтелаРоса Posted May 15 Posted May 15 4 minutes ago, TB Told said: Sigurno nisu kriterijumom, ni meni nije jasno šesto bacanje i lopta sa strane, faul Rokasa pre toga... Jedino mi pada na pamet da je svirana nesportska na sutu za 3 pa da je zato bila lopta sa strane, a da je trecu tehnicku (pored dve Teodosica) dobio Sferopulos
TB Told Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, СтелаРоса said: Jedino mi pada na pamet da je svirana nesportska na sutu za 3 pa da je zato bila lopta sa strane, a da je trecu tehnicku (pored dve Teodosica) dobio Sferopulos Ima objašnjenje na aba temi, Teodosić nije dobio drugu tehničku već direktno isključenje. 1 2
Chaos Is Me Posted May 15 Posted May 15 Teodosić poprima Gurovićev sindrom, da ti je neprijatno kad god kroči na teren jer znaš da će biti neko sranje, s tim što je Gurović tad bio u igračkom prajmu a ovaj u sarkofagu. Odličan Nedović danas i kao poenter i kao kreator generalno. 2
JPM Posted May 15 Posted May 15 Ne znam, mozda je Teo jednostavno u glavi i dalje onaj stari, ali telo vise ne moze, moguce da je to. Velikim sportistima je tesko da to shvate, da prihvate. On verovatno zbog velike zelje i ljubavi ka timu i Zvezdi krece da se ponasa apsolutno neprihvatljivo i sramotno za jednog profesionalca i sportistu. Dobro je ako se povlaci na kraju sezone, zasluzio je mnogo ljubavi i respekta i ne treba sada da rusi svoj imidz. 4
Nate Posted May 15 Posted May 15 Koje ljubavi? On je svoju ljubav prema zvezdi pokazao kad je odlucio da igra evrokup. 1 1
Carl Johnson Posted Monday at 07:10 PM Posted Monday at 07:10 PM Kakav mismec Nede sa Kamenjasem 😂 1 2
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 07:11 PM Posted Monday at 07:11 PM Kakav smesan faul su svirali Daumu auu, Nedovic koji ne sme Kamenjasa da napadne driblingom nego sutira neku frljoku, nemam reci. Sta smo mi spremali 10 dana?
Maksim Posted Monday at 07:11 PM Posted Monday at 07:11 PM Nedara koji ne moze da rijesi Kamenjasa 1v1 jbt i oce neki ugovor.. 1
Zadnji vezni Posted Monday at 07:12 PM Posted Monday at 07:12 PM Zna se da je Kamenjaš defanzivna zverima pa nejaki Neda ne pomišlja da ga probije. 1
mister-no Posted Monday at 07:13 PM Posted Monday at 07:13 PM 4 minutes ago, drakon1 said: Brodolom u najavi. Ma da izgubimo i završimo sa ovim mučenjem... 1 1
Don Dusko Posted Monday at 07:13 PM Author Posted Monday at 07:13 PM Jbg Nedo mozes ga probiti na 100 nacina a ti uzmes sut. :S 1
drakon1 Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM Canaan umesto 2+1 maši bacanje. Pa, dokle više bre!? 2
fradler Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM Koja je notorna besmislica da ne budu u petorci Kalina i Kodi... Kao roviti su, pa ne valja da pocnu, ali ako udju posle 5-6 minuta bice tip top. 1
TB Told Posted Monday at 07:16 PM Posted Monday at 07:16 PM 2 minutes ago, mister-no said: Ma da izgubimo i završimo sa ovim mučenjem... Sreća te igrači nisu kukavice kao "verni" navijači.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 07:16 PM Posted Monday at 07:16 PM 1 minute ago, mister-no said: Ma da izgubimo i završimo sa ovim mučenjem... Bkv ovo je sramotno na sta licimo, vidi se da nas boli patka. Ovi matorci zele sto pre na more da odmore stare koske. 2
Čvarkov Posted Monday at 07:18 PM Posted Monday at 07:18 PM Ali što se komentator pravda što je rekao faul u napadu pre nego što su sudije svirale. 🤮
Issey Posted Monday at 07:20 PM Posted Monday at 07:20 PM Jel ima neko da nije igrao do sad? Rotira Grk ko da je početak sezone...
drakon1 Posted Monday at 07:20 PM Posted Monday at 07:20 PM CMM-u niko nije rekao da Magee zna da pogodi trojku i sa 8+ metara? Bukvalno je Yago manje štetan bio. 1
Recommended Posts