Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Kako su nas sudije spasle?

Pa isključili Tea😃

Svaka cast ekipi za drugo poluvreme, Neda i Fića povukli muški, Braun sveprisutan na skoku, Rokas ubacio kad je trebalo.

Teo, da se ne ljubimo.

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Sigurno nisu kriterijumom, ni meni nije jasno šesto bacanje i lopta sa strane, faul Rokasa pre toga...

Jedino mi pada na pamet da je svirana nesportska na sutu za 3 pa da je zato bila lopta sa strane, a da je trecu tehnicku (pored dve Teodosica) dobio Sferopulos

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Jedino mi pada na pamet da je svirana nesportska na sutu za 3 pa da je zato bila lopta sa strane, a da je trecu tehnicku (pored dve Teodosica) dobio Sferopulos

Ima objašnjenje na aba temi, Teodosić nije dobio drugu tehničku već direktno isključenje.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Teodosić poprima Gurovićev sindrom, da ti je neprijatno kad god kroči na teren jer znaš da će biti neko sranje, s tim što je Gurović tad bio u igračkom prajmu a ovaj u sarkofagu. 

Odličan Nedović danas i kao poenter i kao kreator generalno.

• Like 2
Posted

Ne znam, mozda je Teo jednostavno u glavi i dalje onaj stari, ali telo vise ne moze, moguce da je to. Velikim sportistima je tesko da to shvate, da prihvate. On verovatno zbog velike zelje i ljubavi ka timu i Zvezdi krece da se ponasa apsolutno neprihvatljivo i sramotno za jednog profesionalca i sportistu.

Dobro je ako se povlaci na kraju sezone, zasluzio je mnogo ljubavi i respekta i ne treba sada da rusi svoj imidz.

• Like 4
Posted

Koje ljubavi? On je svoju ljubav prema zvezdi pokazao kad je odlucio da igra evrokup.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • 2 weeks later...