Don Dusko Posted April 21 Author Posted April 21 1 minute ago, K.Dot said: Kasni ti strim. Ne kasni.Prestani sa flejmovskim postovima. 2
K.Dot Posted April 21 Posted April 21 Ma nebitna je ova utakmica, videćemo kako će to izgledati kada se ekipama bude igrala košarka. Možda da batale par nedelja trening pa da se zažele košarke onako fino.
TB Told Posted April 21 Posted April 21 (edited) 5 minutes ago, Nini3112 said: Nisu dzaba prozivali Kenana da celu karijeru nestane u ovakvim momentima i na kraju sezone Za nekonstantnost ok, ali za nepojavljivanje u bitnim momentima na kraju sezone teško, on je pre dve sezone imao 21 poen i 5/6 u finalu Evrolige. Edited April 21 by TB Told
Kooineeperk Posted April 21 Posted April 21 Just now, Don Dusko said: 2 minutes ago, K.Dot said: Kasni ti strim. Ne kasni.Prestani sa flejmovskim postovima. Ali ako sad Partizan pogodi za 3p, onda da mu se da jedna "get out of jail for free" kartica 🙂 I odmah ga banujete, naravno 😄
fradler Posted April 21 Posted April 21 Izgubicemo ovo 15+. Ne mozemo da se sastavimo sa kosarkom, kombinacija iscedjenosti i bola u medjunozju... 1
Kooineeperk Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Kooineeperk said: Ali ako sad Partizan pogodi za 3p, onda da mu se da jedna "get out of jail for free" kartica 🙂 I odmah ga banujete, naravno 😄 E jbg, nisu ni sutirali za 3p. Nista onda od kartice, banujte ga svakako 😄
Webad Posted April 21 Posted April 21 Drzite se braco...treba ovo jos da se izdrzi. Ja se iskreno nadam da nas eliminise neko sto pre. Pa ajmo jovo nanovo...produzimo starosedeoce, dovedemo zamenu bolomboju i da pevamo 😁 1
Glavonjic Posted April 21 Posted April 21 Popizdim na svaki skok u napadu Browna jer znam da mu to produžava minutazu. Njega odbrana skroz ignoriše, napadamo 4 na 5, čovek jednostavno smeta u napadu. Jeste fajter, dobar skakač i u ovoj fazi karijere solidan defanzivac ali je to nedovoljno.
Sokmeniki Posted April 21 Posted April 21 Koliko ruzna utakmica za gledanje, kako mi losu kosarku igramo to je nevjerovatno. Nije mi jasno samo sta smo mislili sa ovakvom kosarkom raditi u zavrsnici Evrolige...
СамоТи3 Posted April 21 Posted April 21 Разумљиво је овакво прво полувреме после онаквог пораза од Бајерна, а може се рећи и у множини јер су лоше утицали порази на све од навијача до свих у клубу вероватно онако на продужетке а имали смо све у својим рукама. Само мало више жеље и енергије у другом, ако је уопште остало шта, и биће на једну лопту јер и Партизан ништа посебно не игра. 3
Сандро Лаки Ђентиле Posted April 21 Posted April 21 Кенан и Браун за шта примају плату, свака им част. 1
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 Cannan ima 1-4 iz igre, subjektivni osecaj 0-10. CMM 0-4 za 3p, ni Kalinic se nije proslavio. Ovo lici na prvi ovosezonski derbi po zalaganju.
suptil Posted April 21 Posted April 21 Imao sam utisak da je Partizan bolji u sutu za 3. Ipak na kraju poluvremena obe ekipe sa 3 pogodjene trojke. Kenan se bas klima i ljulja. Moramo da pronadjemo produkciju u ofanzivi da se rastrcimo. Kodijevo poluvreme u najavi.
fradler Posted April 21 Posted April 21 Nezamislivo mi je da Daum isporuci losije minute od Brauna. Bas bi morao da se potrudi... Ali ocito ga Sfero ni najmanje ne mirise, coveka nema u 12 ni kad smo bez Dede...
No name Posted April 21 Posted April 21 Do kraja utakmice bi igrao bez cannana...ta osoba kad krene da te kanali kad udje u svoju minus fazu on ne vuče samo sebe na dole nego kompletan tim.
СтелаРоса Posted April 21 Posted April 21 Jasno je da nismo na nivou nakon ispadanja iz EL i ne zameram puno, ali ovakve brojke stvarno ne mogu da razumem: Kodi 14 min 0p 0ass Kenan 13 min 2p Brown 10 min 1p Kakvo bezvezno poluvreme ovih igraca. 2
Chaos Is Me Posted April 21 Posted April 21 (edited) Jeziv govor tela naših, možda i očekivano posle svega. Partizan ništa specijalno ali više žele pobedu večeras. Da bismo dobili moramo se malo i iscimati. John Brown je tužna pojava. Kao ortak iz kraja u patikama za fudbal koji ne zna košarku pa da popuni broj i da bije. Edited April 21 by Chaos Is Me 3 2 1
Dzonii Posted April 21 Posted April 21 Drz te se sestre i braco, sada ce verovatno Teo da udje da nas "pokrene".
Nenadd Posted April 21 Posted April 21 3 minutes ago, fradler said: Nezamislivo mi je da Daum isporuci losije minute od Brauna. Bas bi morao da se potrudi... Ali ocito ga Sfero ni najmanje ne mirise, coveka nema u 12 ni kad smo bez Dede... Daum sigurno ne bi izvisio iz 12 na konto Branka da je zdrav... Pitanje je samo da li je nova povreda ili obnavljanje stare, mada i nije mnogo vazno.
Thor Posted April 21 Posted April 21 Razumem sve i ispadanje iz EL pre 7 dana i kosarke preko glave i bola u preponama pojedinih igraca, ali brate, malo se iscimajte, kako ih ne napali kad vide onog što se krivelji, busa u grudi i udara glavom u konstrukciju... 1
Nenadd Posted April 21 Posted April 21 Fali Deda da odmori Filipa i Mitra u momentima kada imaju po 2 licne, a i da posledicno digne visinu cele petorke. Kosarka je igra bekova, a nasi (izuzev Nedovica) beze od ulaza i poludistance celo poluvreme. Prekratki smo s rotacijom unitra da bismo tu dobili utakmicu, za to ce biti potrebno da Kodi i Kenan povuku, kao i da se vise ne promasuju jebena bacanja. 1
TB Told Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Nenadd said: Kosarka je igra bekova, a nasi (izuzev Nedovica) beze od ulaza i poludistance celo poluvreme. Nedović nije imao ni jedan poen iz ulaza, i možda jedan pokušaj da ide do kraja.
Recommended Posts