djenkoslav Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Mi ne mozemo bolje od ovoga napadacki, pitanje dokle ce trajati...
Cavani Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Kalina, Kodi i Filip nisu izlazili iz igre. Nemanja ajde sto ne zna da igra odbranu, ali sto nece da pravi mali faul, da se postavi za faul u napadu.. Pizdurinski pristup cim je tvrdo 1
dzakala Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Ni Tea ovako nisu targetirali, kako je mucno gledati kumaru 1
No name Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Udje nedara kao da je pionir sa 12 g. Mene bi bilo sramota da me tako targetiraju. 1
Saxon01 Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 (edited) Hoce li tajmaut gosn sferopulosu ? Kakvi smo mi raspadi.... Ocekivano. Plus ovi mafijasi , kako bih im sisao dole i podelio im samarcine.... Edited April 4, 2025 by Saxon01
Markoss Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Moramo cvrsci da budemo, uprkos jebuckanju sudijskom. Ne moze se gubi lopta na prenosu i ne moze da se pusta igrac da polozi, kad si u situaciji da pravis faul.
No name Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Da li će doći dan kada će Nedovic otići iz zvezde...samo to je bitno. Direktan krivac sa svojom bolekurcijom u odbrani za ovaj minus 2
Recommended Posts