drakon1 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Sferopulos cirkuzant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago A i Petrušev kojii maši čist zicer... Pa jbt... Horor poluvreme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Rasturili u nas od kosarke, rezultat ne pokazuje pravo stanje na terenu! Sramotnu "kosarku" igramo i to kao domacini! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Losa zastita obruca, Kalina presecen sa dva rana faula, zatvoren Kodi i Kenan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Teo i Neda bas losi uz Kenana,Neda cim se povredi za njega ne postoju ulaz,Teo ne sutne otvoreno trojku ali zato preko ruke redovno sutira Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Nama je ubjedljivo najveći problem u ovom poluvremenu defanzivni skok, a za to Teo nije kriv. Između ostalog kriv indirektno i za to. Nama se odbrana raspala sa već lošim skokom kad je naš trener izveo svoju petorku sa tri beka zbog Tea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Užas od igre. Ništa pod našim košem nismo pokupili. Valjda ćemo se pojaviti na terenu u P2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Muke na skoku, muke u odbrani, muke u napadu. Dobro smo prošli. Uglavnom smo bolje igrali druga poluvremena, verujem da će tako biti i sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinic10 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kljucni momenat ulazak Teodosica, oni okrecu rezultat i Karlik Dzons se razigrava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 5 minutes ago, Ječmendo said: Nama je ubjedljivo najveći problem u ovom poluvremenu defanzivni skok, a za to Teo nije kriv. Lik je primio 10 poena u facu! Sa njim na terenu gubimo 10 ! A i taj def skok koliko ja poznajem košarku zavisi i od spoljne linije. Edited 20 hours ago by StiviKivi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ja ne znam kakav skok i odbranu očekivati kada ovaj sa klupe u isto vreme drži Teodosica , Yaga, Cannana....+pod kosem se smuca Mitrovic.... Ne mogu oni nas da pobede, samo mi sami sebe to možemo. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lansky Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) CMM ne može da bude prvi plejmejker ekipe. Čovek nije lider, igra u grču i isporuči svaku četvrtu utakmicu. Crnjak je da na kraju mi na terenu izgledamo najbolje sa fucking Jagom, trećom opcijom. Ovo sa skokom, to se u pionirima trčalo prvi trening kazneno dužine za svaki ofanzivni skok. Ako nas dobije Partizan koji šutira 5/25 trojke ne znam šta bih rekao. Mora druga ekipa da se pojavi u drugom poluvremenu. Edited 20 hours ago by lansky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ulaskom Teo mi smo otišli u minus jer je naprosto smešan u obrani. A realno osim Filipa i donekle Gidre mi nemamo raspoloženog igrača. Očekujem ipak bolje drugo poluvreme. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 24:16 skokovi. Od toga 10 u napadu. Od tih 10 bar 5 su realizovali, a vala ostalih 5 su imali otvorene pozicije. Baš loše poluvreme. Edited 20 hours ago by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nisam gledo prvo pol, kako odigro Peo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Mi imamo samo dva skoka vise pod nasim kosem (12-10). Jos malo pa cemo i tu u zaostatak. Sramotno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Očekivan razvoj utakmice, pretpostavljao sam da ćemo se mučiti. Baš su nas nadskakali, srećom ne pogađaju spolja inače bi bilo još ružnije. Igraćemo bolje u drugom poluvremenu, očekujem opet neizvesnu završnicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, Kalinic10 said: Kljucni momenat ulazak Teodosica, oni okrecu rezultat i Karlik Dzons se razigrava. Kao na terminu kad udje neko 20 godina stariji od svih. Čovek fizički više nije za profesionalnu košarku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Janis će nakon Zvezde u najboljem slučaju voditi neki Ulm. On ne odustaje od svojih suludih ideja sa triom Jago-Teo-Kenan, a pod košem Mitrović. To je samoubistvu, pričajte šta hoćete. To radi iz meča u meč i pokazuje, između ostalog, kakav je trener. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Volter said: Muke na skoku, muke u odbrani, muke u napadu. Dobro smo prošli. Uglavnom smo bolje igrali druga poluvremena, verujem da će tako biti i sada. Igrali smo bolje jer imamo 4 igraca u timu koji ce sad da igraju 16 od 20 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) Jedini krivac je Janis, koji forsira petorke sa 3 niska koja ne mogu moju babu da sacuvaju. Takodje, dve krstene akcije nismo odigrali za Nedovica i Kenana, vec sve nekako na silu igramo. Nadam se da cemo u drugom poluvremenu da stegnemo odbranu i skratimo rotaciju kao sto smo to radili na vecinu EL utakmica. Edited 20 hours ago by Dzonii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lansky Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Brat Nedović na terenu izgleda kao da ga intresuje jedino da strpa neku trojku sa 8 metara, odragi neki signature move za instagram a ovo ostalo nek odrade ostali. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ali,kuburiš sa def skokom od početka utakmice ,i pored toga imaš +4 ne znaš ni ti kako,ali iskusni Sfero na teren šalje Tea-Yaga i Kenana.Nit odbrane nit skoka. Karlik Jones sipa u facu Teodosiću 10 poena za 2 min ovom ne pada na pamet da istog povuče i da npr ubaci Lazu bar da ga malo udavi ili napravi neki jak faul da mi poremeti ritam....Jok.Drzi svog mezimca dok nije odneo vrag šalu! Užasno vođeno poluvreme i užasno pripremljena utakmica,rotacije,petorke...sve. Rezultat kad se sve sabere je top. Partizan je Kanta od ekipe.Da se malo pritegne odbrana,reguliše skok...odošmo na osetno plus.Naravno to neće uspeti sa pomenutim petorkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Jedino pozitivno je da igramo užasno, najgore ove sezone, pa kontam da ćemo igrati bolje u drugom jer ne može gore od ovoga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Mi nemamo odbranu. Sve zavisi da li ce oni pogoditi otvoreni sut ili ne. A ako i ne pogode, bice 2. ili 3. prilika nakon ofanzivnog skoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts