Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Sinoć je na kosarkaškoj klinici Zvezdasrbija radjena vežba reagovanja na vodjstvo protivnika u prvim minutama.

Evo nekih reakcija polaznika klinike:

13 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Nedovic ne moze ni da se demarkira 😀

13 hours ago, Issey said:

A i Nedovića... Mrzi ga da potrči... 

13 hours ago, dzakala said:

Kako smo mlohavi

13 hours ago, Borky said:

Kakav ulazak u utakmicu Nedovica 🤯

13 hours ago, mister-no said:

Lebe mekani otvaranje

13 hours ago, MrTripleDouble said:

trp trp

13 hours ago, Volter said:

Pogubio se Daum u odbrani.

13 hours ago, pavlaka said:

Slavicu kad kumasin napusti klub....

Salonac 

13 hours ago, drakon1 said:

Daum lost in space. Izgubljene lopte, trojke preko njega, promasaj u napadu, ne hvata loptu posle istog... Bogami, momčina je odlično počeo. Sve iz repertoara horor kabineta pokazao.

13 hours ago, No name said:

Sve liči na još jedno turističko gostovanje poput Madrida

13 hours ago, Sector said:

Ništa, početi pripreme za Asvel polako.

13 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Mrceni Plavsic ne zna dje mu se nalazi Motejunas

13 hours ago, fradler said:

Koliko bedan pocetak. Znaci ne los, nego doslovno - bedan. 

13 hours ago, Filbi said:

Samo neka lije

13 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Ide ovo epilogu slicnom kao u Madridu. Volimo da statiramo na gostovanjima, bljesnemo tu i tamo ali uglavnom duplo golo.

13 hours ago, Don Dusko said:

Skok jbg.

13 hours ago, fradler said:

Od kako je promovisan u startera, Nedovic ne moze bazen da pogodi.

Valjda coach Sfero to primeti do nove godine i vrati Kenana, a mogao bi vala i Petrusev da pocinje utakmice.

• Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

1 minute ago, Sector said:

A kako si dosadan moj brate @Clash

Pusti ljude neka pišu šta hoće... I tvoje pisanje se ionako svelo na psihološke analize cigana.

Piši češće

Naravno da može da svako piše šta hoće i nemam nikakav problem sa tim.

Valjda to pdrazumeva i da ja mogu da pišem šta hoću?

Edited by Clash
  • Like 1

@Clash citirao si me ja mislim u trenutku kada smo trazili prvi TO ili na kraju prve cetvrtine, kada smo bas tako i izgledali.

Takodje ne vidim nikakav problem da ljudi pisu na live temi sve ovo(pa i da kritikuju) jer se utakmica komentarise uzivo i komentarisu se odredjene situacije tokom same utakmice.Live tema valjda za to i sluzi.

Da sam ja ili neko na glavnoj temi na kraju utakmice napisao da smo izgledali mlohavo sinoc e onda bi tvoji citati imali smisla.

• Like 3

11 minutes ago, Clash said:

Piši češće

Naravno da može da svako piše šta hoće i nemam nikakav problem sa tim.

Valjda to pdrazumeva i da ja mogu da pišem šta hoću?

Pa ima li neki drugi utisak jutro nakon pobjede, nego brže bolje da vidimo šta su cigani pisali na lajvu?

• Like 7

4 minutes ago, Sector said:

Pa ima li neki drugi utisak jutro nakon pobjede, nego brže bolje da vidimo šta su cigani pisali na lajvu?

Ima, ali što ti smeta to, pa na lajvu se svašta piše, to je prostor za malo slobodnije izražavanje, ti to najbolje znaš.

Ja live temu dozivljavam kao gledanje utakmice u kaficu i gdje se ljudi nerviraju,raduju,placu u svakom napadu/odbrani i na neki nacin im je tako lakse. To su trenutne emocije a ne zdrav razum. Zamjerati ljudima te trenutne reakcije je bas zlonamerno!

P.s Clash mene si q jer sam napisao da je Nedovic lose usao u utakmicu sto je bila istina, izgubio dve lopte, otvoren put do kosa gdje mu je ispod jedino M. James i bacanje povratne lopte u aut i promasena otvorena trojka i sve to u prvih par minuta. Ako ti nije los ulazak u utakmicu onda ne znam sta je!

• Like 2

2 hours ago, Borky said:

Ja live temu dozivljavam kao gledanje utakmice u kaficu i gdje se ljudi nerviraju,raduju,placu u svakom napadu/odbrani i na neki nacin im je tako lakse.

Mislim da svako ko je iole razuman i dobronameran ovako shvata tu temu. Po meni tu treba samo da bude kaznjivo ako se nekome zeli povreda, smrt, bolest, ili nesto vezano za porodicu igraca i slicno. To je bas preterano, sve ovo ostalo je neka vrsta, sto kazes, izduvnog ventila ljudima.

Ja bih verovatno napisao nesto ostro jer sam video pocetak utakmice, ali me je od toga spasilo obaveza prema detetu pa sam odgledao od sredine druge cetvrtine samo. Ali video sam start utakmice, usli smo kao da cemo da izgubimo 40 razlike.

• Thanks 1

17 hours ago, Clash said:

Sinoć je na kosarkaškoj klinici Zvezdasrbija radjena vežba reagovanja na vodjstvo protivnika u prvim minutama.

Evo nekih reakcija polaznika klinike:

.

.

.

Daum lost in space. Izgubljene lopte, trojke preko njega, promasaj u napadu, ne hvata loptu posle istog... Bogami, momčina je odlično počeo. Sve iz repertoara horor kabineta pokazao.

Moram da priznam da je moj post bio pun pogodak i da je značajno doprineo pobedi u Monaku. Ko zna, zna.

Sulude rotacije Sfera, Rokas ne postoji u napadu, Kenan divljak, CMM novi Šabaz, Deda i Mitar bivši košarkaši, Teo penzija, Nedović salonac, Petrušev se plaši znojavih tela, Plavšić neartikulisan, Daum nema šut.

Ja sam sve ispucao da ne morate vi u toku utakmice.

Edited by Урош19