Smrtokapa Posted Tuesday at 06:48 PM Share Posted Tuesday at 06:48 PM Podsetio bih vas da imamo potpuno aktivan rezultat protiv Monaka u gostima. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 06:48 PM Share Posted Tuesday at 06:48 PM Ovaj trk sa njima ne možemo izdržati. Neverovatno da celo poluvreme ne igramo sa najjačom petrokom, Kodi, Kenan, Kalinić, Daum ili Gidra, Petrušev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Tuesday at 06:48 PM Share Posted Tuesday at 06:48 PM Gidraitis i Dobric, kakvo dva puta nista u prvom poluvremenu. U M E T N O S T Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM Je l' ima neko, Vazelin? 60 poena za poluvreme... Bride, guzovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM Hendikep je svaki put kada je Yago u igri. Svaka EL ekipa ce to konstantno napadati, mismatch u najavi. Nemam nista protiv momka, ali je on pozadi igrac manje na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM Od ovoga gore u 2p ne moze defanzivno, e sad problem je sto tesko da i mi mozemo igrati ovako dobro ofanzivno u drugom Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM Jago ne moze da odbrani nista. Potrebna nam je kontinuirana odbrana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM 1 minute ago, MrTripleDouble said: mmmmmm bili čiku Kakva Monakinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM Just now, Smrtokapa said: Podsetio bih vas da imamo potpuno aktivan rezultat protiv Monaka u gostima. Sigurno nećemo dobiti utakmicu rezultatom 125:120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:49 PM Share Posted Tuesday at 06:49 PM (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Po meni je za sve kriv trener.On napravi petorku Teo Jago Kenan. I onda se pitas sta oni mogu odbraniti?A u napadu se prenosi nervoza od nemoci. Prvo se gleda da se Teu dostavi lopta a ovaj iz nemoci poteze trojke koje ne pogadja. Yago je jako slab igrac bez lopte.Jedino Kenan al on ne moze da se bori sa trojkama efektivno. Bukvalno se vide samo mane a ne prednosti. I onda mi ovde vicemo kako lose igraju(sto i cine) ali umesto da ih razdvoje da da recimo Yagu 5 minuta da izdivlja, Teu da upari sa KALINOM(Gidrom).... Kenan moze i sa jednim i drugim pa da iz izlaznih kretnji pripaljuje. Ovako cemo davati ali bogami primati. A kako se to tacno prelila nervoza u napadu? Dali smo 48 poena u 1/2 1 minute ago, TB Told said: Sigurno nećemo dobiti utakmicu rezultatom 125:120. Zasto ne bi? Edited Tuesday at 06:50 PM by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlaka Posted Tuesday at 06:50 PM Share Posted Tuesday at 06:50 PM Sto Jaganjca nismo dali Unicsu. Kad sam video da smo ga produzili smorio sam se danima.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted Tuesday at 06:51 PM Share Posted Tuesday at 06:51 PM Sa par dobrih odbrana, možemo da dobijemo ovo. Nema tolikog pritiska domaćeg terena iz fiskulturne sale. Što manje Jaga, Tea i Plavšića i dobijamo. Plavšić je trupac Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Tuesday at 06:52 PM Share Posted Tuesday at 06:52 PM 2 minutes ago, forumko topic said: Kakva Monakinja Jos da ima, naOcarava me - Perfect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted Tuesday at 06:52 PM Share Posted Tuesday at 06:52 PM Gidraitis ove sezone 4 jebene trojke u 9 kola EL...Bas bijedne brojke za nekog kome je sut daleko najjača karika u napadu.Yago i Tea ne bi upario ni najveći neprijatelj našeg kluba ali eto izgleda da postoji što mi obični gledaoci ne vidimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Tuesday at 06:53 PM Share Posted Tuesday at 06:53 PM 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Zasto ne bi? Zato što će pre ili kasnije da nam stane napad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted Tuesday at 06:53 PM Share Posted Tuesday at 06:53 PM I da, kako bi nam Lazic valjao veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 06:53 PM Share Posted Tuesday at 06:53 PM Nedović je baš naložen, grize. 4 asistencije ima i ja izbrojao 4 ukradene, ali zvanično samo 2. Lopovi sa zapisničkog stola. Nadam se da će Sferopulos više minuta u drugom da da Nedoviću i Kodiju, pritom da Teo ne ulazi više a Jago ako mora onda na 2 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted Tuesday at 06:54 PM Share Posted Tuesday at 06:54 PM Just now, Maksim said: Gidraitis ove sezone 4 jebene trojke u 9 kola EL...Bas bijedne brojke za nekog kome je sut daleko najjača karika u napadu.Yago i Tea ne bi upario ni najveći neprijatelj našeg kluba ali eto izgleda da postoji što mi obični gledaoci ne vidimo. Imaju dobro zalaganje na treninzima 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted Tuesday at 06:54 PM Share Posted Tuesday at 06:54 PM I dalje ne mogu sebi da dodjem od onog šuta Dauma. A Petrušev sam pod košem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted Tuesday at 06:54 PM Share Posted Tuesday at 06:54 PM 14 minutes ago, Sector said: Nama treba i plej hitno. Teo neka sadi paprike negdje a Yaga udomiti u Portoriko. Znam jednog slobodnog reprezentativca, koji je trenutno u Amerike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Tuesday at 06:55 PM Share Posted Tuesday at 06:55 PM (edited) Monako ima najbolje šutersko poluvreme u ovoj sezoni. Ne mogu baš ovaj nivo da drže celu utakmicu. A mi možemo mnogo bolje. Take it easy. Edited Tuesday at 06:56 PM by Čočo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:55 PM Share Posted Tuesday at 06:55 PM 2 minutes ago, TB Told said: Zato što će pre ili kasnije da nam stane napad. Gledao sam Monako ove sezone skoro svaki mec, stace i njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Tuesday at 06:56 PM Share Posted Tuesday at 06:56 PM Ali da jedan trener toliko ne ume da vodi utakmicu Bila je sprdnja pre koju godinu da nam ne treba trener, e bas uhvatim sebe da zelim da popije tehnicke, sta god samo da ovo ne gledam. Momci bi se medju sobom bolje dogovorili, sta, ko, kada i koliko. Unosi nenormalno nervozu u ekipu ovim Nisu krivi ni Teo, ni Jago niti bilo ko od njih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:57 PM Share Posted Tuesday at 06:57 PM 3 minutes ago, TB Told said: Zato što će pre ili kasnije da nam stane napad. Mi imamo rezerve u Teu, Yagu, Rokasu. A oni?🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted Tuesday at 06:57 PM Share Posted Tuesday at 06:57 PM 1 minute ago, Čočo said: Monako ima najbolje šutersko poluvreme u ovoj sezoni. Ne mogu baš ovaj nivo da drže celu utakmicu. A mi možemo mnogo bolje. Take it easy. Bas me zanima zbog cega imaju takvo sutersko vece... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts