Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Bolomboj se vraća posle Panate. Ako prođemo dalje u EL postoje šanse da bude na raspolaganju za plej in/of. Kao i kod povrede kolena Bokiška je terminator, oporavak ide bolje nego što se očekivalo. A za formu i njegove partije ne sumnjam ni najmanje po povratku na teren. 

Edited by Čočo
  • Like 11
  • Love 4
  • Thanks 1
Posted

Igrali smo tečno i sa small ball petorkom, sa Davidovcem i Braunom na 5, koliko se moglo, protiv Olija odlično, protiv Reala užasno, najviše jer se Petrušev usrao kad je bilo najpotrebnije. Potrebna je čvrstina u reketu i kontrola skoka, koju ne bismo nikako imali i da je Mitrović zdrav, ali bi se možda otvorila neka opcija u napadu iz pika. Da se vrati Bolomboj za F4 i da se pokenjamo u EL pehar i njihovih 5 meleona za učešće. :whistling:

Posted
3 hours ago, Čočo said:

Sramotna organizacija utakmice. 

Screenshot-20250403-120441.jpg

I sad svi sa nivo 200 treba da traže refundaciju novca. Nisam platio sezonsku za nivo 200 da bih gledao utakmicu sa nivoa 400 i to iza koša. Plus mogu da zamislim koliko će ljudi da izvisi jer neće imati gde da se smeste. Opet mora da se dolazi 3 sata ranije da bi obezbedio mesto. Sramota. 

Gde su li su raspoređene obične dnevne karte za sektor 421? Verovatno 430-432. 😀

Posted

4 hours ago, Čočo said:

Sramotna organizacija utakmice. 

Screenshot-20250403-120441.jpg

I sad svi sa nivo 200 treba da traže refundaciju novca. Nisam platio sezonsku za nivo 200 da bih gledao utakmicu sa nivoa 400 i to iza koša. Plus mogu da zamislim koliko će ljudi da izvisi jer neće imati gde da se smeste. Opet mora da se dolazi 3 sata ranije da bi obezbedio mesto. Sramota. 

5 hours ago, Kooineeperk said:

Bojkotovao sam Arenu od kad su Dileje branile ljudima imaju bilo kakav transparent na temu desavanja u Srbiji... negde od Asvela mislim da nisam otisao, ni EL ni ABA. Mozda odem na Efes.

Iiiiiiiiiiiii... bice Arena, ali ArenaSport a ne Beogradska. 

Hvala klubu sto me jos jednom sjebao, cele sezone nemam stolicu za sedenje na svom placenom mestu na nivou 200, sad jos treba da dolazim 2 sata pre utakmice da bih se smestio na nivou 400 i to iza kosa. 

Kakvi debili rade u nasem klubu, stramota me njihovog nedostatka sramote. 

A za sledecu sezonu cu razmisliti da li cu uzeti sezonsku. 

• Like 3
Posted
31 minutes ago, Kooineeperk said:

Hvala klubu sto me jos jednom sjebao, cele sezone nemam stolicu za sedenje na svom placenom mestu na nivou 200, sad jos treba da dolazim 2 sata pre utakmice da bih se smestio na nivou 400 i to iza kosa. 

Apropo kako nisu mogli da organizuju bolje mogli su da se konsultuju sa komšijama jer su i oni protiv Baskonije bili kažnjeni pa su bez mnogo premeštanje organizovali sve. Koliko se sećam samo im je tribina gde su najverniji bila prazna. 

• Like 1
Posted
50 minutes ago, Kooineeperk said:

Dok se ne pohapse ćaciji i ne padne rezim mene nece videti.Ovo je takva sranota za drzavu i za nas klub da je tesko recima opisati.Gadi mi se Ulrta kop….

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
33 minutes ago, Čočo said:

Apropo kako nisu mogli da organizuju bolje mogli su da se konsultuju sa komšijama jer su i oni protiv Baskonije bili kažnjeni pa su bez mnogo premeštanje organizovali sve. Koliko se sećam samo im je tribina gde su najverniji bila prazna. 

Teško da je klub mogao da bira koji delovi će biti zatvoreni. I kod njih i kod nas je Evroliga donela odluku o sektorima koji se zatvaraju. 

Edit. 

A i kod njih su pored navijačkog bili zatvoreni i sektori koji su kod nas označeni kao tribina D.

Edited by TB Told
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Teško da je klub mogao da bira koji delovi će biti zatvoreni. I kod njih i kod nas je Evroliga donela odluku o sektorima koji se zatvaraju. 

Edit. 

A i kod njih su pored navijačkog bili zatvoreni i sektori koji su kod nas označeni kao tribina D.

Ne znam ko donosi odluku ali znam da su oni kažnjeni sa istim procentom smanjenog kapaciteta (20%) a da je njima bio prazan kop i eventualno tribina D. A nama Kop, Tribina A, Tribina B, Tribina D. Kako je to onda 20% evo ne znam. Duplo više je delova kod nas zatvoreno. 

Posted

Bratijo, jos pobeda cika Duskiste sutra protiv Milana i mi smo minimum u plejinu? 

A onolko kukanje nad sudbinom kletom prethodnih dana, ko da su nam neophodne obe pobede protiv Efesa i Panata i da nam se  poklope jos tri rezultata da bi se dokoprcali do desetog mesta...

• Like 4
  • Love 1
Posted (edited)
1 minute ago, fradler said:

Sigurno smo u plejinu ako Virtus dobije?

Da da. To je to. Posle od nas zavisi koje mesto. Mada i od drugih. Da izgubi Pariz i Bajern večeras bilo bi top. Mi sutra sa pobedom i sa ova dva gore poraza rešavamo gornje pozicije plej ina. Sve to ako pobedi Duško. 

Edited by Čočo
Posted
3 minutes ago, MrTripleDouble said:

Bratijo, jos pobeda cika Duskiste sutra protiv Milana i mi smo minimum u plejinu? 

A onolko kukanje nad sudbinom kletom prethodnih dana, ko da su nam neophodne obe pobede protiv Efesa i Panata i da nam se  poklope jos tri rezultata da bi se dokoprcali do desetog mesta...

Pa dobro realno i ne treba da bude cilj deseto mesto. Mislim ok bolje i to nego da budemo van plejina, ali na kraju krajeva je plejin samo veliki uspeh ako preko njega udjes u plejof a to je kao deseti vrlo tesko.

Posted (edited)
5 minutes ago, Mile1 said:

Ne obecava kada moras da navijas za druge da bi prosao, to govori u kakvom se stanju nalazi nasa ekipa

Jedan manje. Jos jedan i u TOP 10 smo.

Ako bude nesto vise OK.

Ako ne, ne znam da li je neka velika prednost da li smo na kraju 10. ili recimo 7.

Prednost domaceg terena kao i da ne postoji kad smo mi u pitanju.

Edited by marko_pantelic
Posted
Just now, marko_pantelic said:

Jedan manje. Jos jedan i u TOP 10 smo.

Ako bude nesto viso OK.

Ako ne, ne znam da li je beka velika prednost da li smo na kraju 10. ili recimo 7.

Prednost domaceg terena kao i da ne postoji kad smo mi u pitanju.

Prednost je biti sedmi jer imas dve prilike da prodjes u PO. Meni se trenutno osmo mesto najvise svidja. To bi verovatno bilo gostovanje sedmoplasiranoj Barsi gde bi mogli da odigramo rastereceno, i sto ti kazes nama domaci teren ne znaci puno tako da sam siguran da bi dobro izgledali tamo. A ako se izgubi, onda kuci nova prilika protiv Pariza ili Efesa. Naravno, ja i dalje verujem da dobijamo obe utakmice do kraja.

U slucaju nase dve pobede, trebalo bi nam da Real izgubi veceras ili protiv komsija i tako bi Zvezda zavrsila verovatno kao sesta, a otvoreno bi bilo i peto mesto jer i Monako i Bajern i dalje mogu da zavrse na "samo" 20 pobeda. 

4 minutes ago, dzakala said:

Moze li Pao do drugog mesta ako Fener izgubi u Minhenu?

Moze, ali Fener igra dan ranije tako da ce Pao protiv nas vec znati da li mu treba pobeda ili ne.

• Like 3