Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, berti said:

Super, onda neka ga tu. Samo ako zaređa još pet poraza, verujem da ces i tada da budes protiv njegove smene.

Lose lose situacija i ostaviti i otpustiti. Gotovo je sad. Eventualno moze pred KLS, ali to je nebitno.

Posted

Uzasni smo od kupa, zaista uzasni. Od 17.1. i Monaka nemamo na kontu dobru utakmicu. Ljudi koji treba da daju koseve, bekovi i Petrusev, ne postoje.

Cetvrtak je prva biti ili ne biti utakmica u sezoni. 

• Like 7
Posted
Just now, NMX said:

Kakvo crno otpustanje trenera u sred marta, sta pisete jbt. I sta onda? Dok novi samo popamti imena igraca mi smo zavrsili sa svim takmicenjima. I u cemu je tu poenta? 

Neka ga Janis tu. Nije 16:10 u EL napravio Klipa ili Vlade Djurovic, nego Janis Sferopulos. Pa neka se pokaze sad. 

Cuj sutiranje trenera u martu :lol_2:

Nema naravno nista od otpustanja, niti sad treba da se desavaju takvi rezovi, ali Janisova krivica je ovaj slobodan pad forme gotovo citave ekipe. Tuzna kosarka koja nema prodju ni u Abi, kamo li u El gde ne vidim da mozemo do pobede u bilo kom mecu u ovom stanju.

Posted
1 minute ago, NMX said:

Kakvo crno otpustanje trenera u sred marta, sta pisete jbt. I sta onda? Dok novi samo popamti imena igraca mi smo zavrsili sa svim takmicenjima. I u cemu je tu poenta? 

Neka ga Janis tu. Nije 16:10 u EL napravio Klipa ili Vlade Djurovic, nego Janis Sferopulos. Pa neka se pokaze sad. 

Menjanje trenera što češće i šilbovanje su put ka uspehu. Zar to nije dokazano?

• Like 4
Posted
Just now, NMX said:

Evo ovaj im zna imena ali izgleda slabo zna sa njima od Barselone praktično.

Ekipa je toliko upala u kanal kao da su se juče skupili i upoznali.

Moje mišljenje je da će ovo biti još gore,i da će Grk dobiti pedalu kad ispuši za Top 10 .

Posted

Nadam se da je neke igrače sramota nakon večerašnje utakmice. Za šta neki igrači dobivaju ozbiljne novce je za ozbiljnu diskusiju. 

Posted (edited)
5 minutes ago, NMX said:

Druze si upuznat sa mentalitetom cigana?

Jedno je kritikovati a sasvim drugo ga terati.

Je li odgovoran za rezlutat 16:10?Jeste!

Da li je odgovoran za losu igru u poslednje vreme?Jeste.

Sad da vidimo kako ce da reaguje.Ako bude potop onda gledati sta dalje.

Ja bih voleo da se zadrzi ali da ima potpunu slobodu koga ce otpustiti a koga ce dovesti.

A ne kao ove sezone da mu uvalis Dobrica(iako ga volim),,,,

Edited by Don Dusko
  • Like 10
Posted

I ajde sad svi koji ste za otpustanje trenera odgovorite mi na 1 prosto pitanje

Sta mislite sta dobijamo smenom trenera sredinom marta meseca???????????

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Evo ovaj im zna imena ali izgleda slabo zna sa njima od Barselone praktično.

Ekipa je toliko upala u kanal kao da su se juče skupili i upoznali.

Moje mišljenje je da će ovo biti još gore,i da će Grk dobiti pedalu kad ispuši za Top 10 .

Da li ce dobiti pedalu ili ne - kazace konacni rezultati.

Ja samo komentarisem da je otpustanje trenera u ovom trenutku ravno cirkusu koji cak ni nama ovakvima nije svojstven i ama bas nista doneti nece. 

• Like 5
Posted
Just now, Урош19 said:

Krivca za lošu sezonu, to nas je naučio Čović. Onda bi usledila priča o tome koga bivši trener nije hteo da dovede, šilbovali bi par stranaca i time bi se zadovoljila javnost željna prinošenja žrtvi.

• Like 8
Posted (edited)

Grk kad krene ka dnu ništa ne može da ga zaustavi. Tako je bilo i u prethodnim timovima. Težak fejl je produženje ugovora u januaru, posle pobede nad Barsom u gostima. Iako je bilo malo rezona, trebalo je sačekati. Ni tad nismo plenili igrom iako smo dobijali. 

Nije mi jasno zašto drži raspalog Dedu na terenu i kako je moguće da je plan bio da se ide na njega (ako je bio)? Pa posle one qrcobolje da odigra odbranu kad smo primili trojku sa pola terena, ostavio bih ga da se peške vraća u Beograd i izbacio iz tima. Kenan? Totalni promašaj od igrača, a očekivanja su bila ogromna. Odigrao je 2 utakmice bukvalno, sem toga truba. Nedovića ne bih više ni komentarisao. On ako dobije novi ugovor, i treba da propadnemo... 

Edited by Issey
  • Like 3
  • Thanks 2
Posted
Just now, Урош19 said:

Ja sam za smenu. Izgubio je igru i ekipu, svaki meč vodi isto ne obazire se na protivnika i formu. Dobijamo to da se trgnu svi igrači ili bar glavni i da pokušamo doći do F4 ove godine. To je sad pa ko zna kad..

• Ha-ha 1
Posted

Definitivno se uvukao neki crv u svlačionici i nešto medju igračima. Prosto je nemoguće da smo ovoliko loši u ključnom delu sezone, sledi kljucna utakmica protiv Armanija kojem takodje gori pod nogama. Ako ništa drugo, barem je Kalina proigrao, pročitana smo ekipa bas bas, Petrusev odsečen, Bolomboy takodje. Ne znam samo čime smo kaznjeni da gledamo najveću prevaru od igrača, a to je Nedović. Mada kad pogledam nije ni on kriv, nije sam došao, neko ga je doveo. Ako bih nešto prvo uradio na leto, to je da bi smenio sportske direktore koji se zajebavaju sa parama i troše ih na pogrešnim igračima. Dva bek sutera koji imaju zajedno preko 2 miliona su danas dali manje trojke nego jedan Aleksej Nikolić… Nemam šta drugo da dodam, haos i kanal veći nego sto sam ikad video. 

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Čočo said:

Ja nemam objašnjenje. Osim da se obara forma da možemo polako da se sad izdignemo za najbitniji deo sezone. Jer ovo na šta mi ličimo je teški raspad kakav se dugo nije video i očekivao. Naročito ne u delu sezone koji je najbitniji. 

Oborio je, jebo nam kevu..

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nikakav doprinos spoljne linije i to traje vec dugo. Ne mogu visoki igraci da nadomeste ovakav ucinak prvih napadackih opcija Kenana i Nedovica, pa i Kodija posle njih. Kenan 6p, Nedovic 1p, Kodi je kao nesto i ubacio u prvom poluvremenu, pa u drugom nestao. Njih trojica su promasili i 5 bacanja, a izgubili smo utakmicu 6 razlike. Premalo je to od njih. Da stvar bude jos gora dvojica od njih trojice su nikakvi defanzivci pa ih protivnici dodatno ubijaju u pojam kada ih napadaju.

Menjanje trenera nema smisla. Jasno je da se neke utakmice nisu smele izgubiti, ali sad nema menjanja i ovako se mora izgurati do kraja. Pre svega u Evroligi. Dosta se znoja prolilo da se dodje do ovakvog skora i to pre svega igraci i trener moraju da postuju, jer su oni to napravili. Sebi duguju da sada kada se lomi regularni deo budu pravi. Aba ligu su sjebali, ali igrace se plej of i realno kada nam fokus bude na njoj cemo biti minimum drugi favoriti za osvajanje. Kup je osvojen, tako da rezultatski nije sve tako crno, iako ovaj momenat jeste jako frustrirajuci za sve nas.

• Like 7
  • Love 1
Posted

Abolirati trenera krivice zašto mu ekipa ovako izgleda u važnom trenutku sezone je neozbiljno. Ne znam šta bi moglo najbolje razdrmati ekipu u ovom momentu. Ali ovo neminovno vodi u propast. 

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Issey said:

Kenan? Totalni promašaj od igrača, a očekivanja su bila ogromna. Odigrao je 2 utakmice bukvalno, sem toga truba

Pariz, Baskonija, Virtus, Baskonija, Pariz, Monako, Asvel, Alba to su sve utakmice u kojima je bio odličan ili solidan u pobedama, plus još neke gde je bio dobar iako smo izgubili. Tako da je "bukvalno dve dobre utakmice" ipak neozbiljno napisati. Druga je stvar što igra loše u posleddnjih par utakmica i što se od njega očekuje da bude nešto što nije.

• Like 4
Posted

Nisam gledao i hvala Bogu. Da odmorim od nerviranja barem oko kkczv. Nisam za smenu trenera. Bolesni smo (figurativno) i sada moramo da se lecimo i cistimo, taman nista ne osvojili vise ove godine. Mozda nam je sudbina trenutno vezana i za situaciju u drustvu. Ne mislim bukvalno. Karmicki. Zvezda-Srbija, a Srbija se bori sa visokom temperaturom. Volecu Zvezdu, mozda jos vise iako su igre sramotne. Odgovornost, skupa rec kod nas. (roster, sportski sektor, struka, logistika, finasije, org.navijacka grupa etc....).

Posted

"Očigledno je da smo izgubili utakmicu zbog loših procenata šuta za tri i sa slobodnih bacanja. Odbrambeno smo bili u vrlo dobroj situaciji, imali smo dobru utakmicu u tom smislu. Cedevita Olimpija kod kuće ubacuje 94 poena i pobeđuju. Mi smo ih spustili za 20 poena, ali nažalost mi napadački nismo iskoristili šanse”, rekao je Sferopulos i dodao:
”Imali smo dosta otvorenih situacija i slobodnih bacanja koje nismo pogodili. Ekipa se borila drugačije nego u prethodnoj utakmici, bili smo više fokusirani, odlučni, ali nismo šutirali dobro”.

• Ha-ha 2
Posted
13 minutes ago, Урош19 said:

Dobro, da li postoji crvena linija uopste po pitanju trenera? Da li ima podrsku taman da izgubi narednih 5 utakmica? Ako je tako, onda sve ok. Šta ga onda uopste kritikujemo.  Znaci, igraci ne valjaju, trener je dobar i nezamenljiv. Onda kao komsije, sve da najurimo, neka ga trener. 

• Like 2
Posted (edited)
17 minutes ago, Урош19 said:

Dobijamo novog trenera. :smiley53: :classic_biggrin:

Edited by Volter