Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted (edited)
6 hours ago, Gudura said:

Losa vest je sto je nas 15 poteglo do Minhena da podrzi ovu gomilu bezmudasa ( sorry Boki, na tebe se ovo ne odnosi), a dobra je sto Minhen ima toliko dobrih pivnica, da ce do nedelje da me boli stojko zbog toga😆

U pravu si 🎯. A za pivnice to dobro znam jer sam živio i radio tamo odmah do glavnog trga. Kod Irish i Australian Puba koji su bili u istom prostoru. A radio sam i na Oktobar festu. Ne trebam dalje. 

Edited by bodo
Posted

Bayern je za klasu bolja ekipa od nas. Ljudi igraju košarku i to je to.

Nisam imao ni promil nade da ćemo dobiti ovu utakmicu, ali da sam očekivao baš ovakvo guženje, iskreno nisam.

• Like 3
Posted

Nista nije pod moranje, Miki. To sto se ti sekiras ne znaci da se manekeni sekiraju. Libo ih ckura, otpikaju malo basketic, stradaju, tusiranje, spavanje, avion... wooohoooo.

• Like 2
Posted

Ovo je ekipa koja može da dobija samo ako daje poene u tranziciji i igra dobru odbranu, jer na postavljenu igru nemamo ideju. Nemamo igraca na spoljnim pozicijama koji može individualno da napravi razliku u prodoru, a da ne govorimo o poenima u rukama. Prosto nevjerovatno da iz pika ne mozemo da napravimo nikakvu prednost. Bekovi jedni deugima uvaljuju loptu i napade zavrsavamo nerezonskim sutevima i izgubljenim loptama. Takodje je problem odbrana na spoljnim pozicijama. Protivnicki bekovi prelako probijaju i imaju vise opcija. Ne bih o pojedincima, ali neki treba da se zapitaju sta daju zauzvrat za ogromne plate koje imaju. Za pocetak, poceti igrati odbranu.

• Like 2
Posted

Doselekciju smo odradili očajno. Trenutno nas bije i maler sa povredama i bolestima. I meni se je je onih 16:10 činilo nadrealnim. Nije još kasno da se trgnemo ali ovo šta trenutno igramo ne obećava puno. 

• Like 2
Posted (edited)

Branko Lazić i Andrej Kostić na teren, Teo i kumić tribine! 

Apsolutno je nemoguće uraditi bilo šta ozbiljnije s Nedovićem u ekipi kao jednim od glavnih protagonista. Dečko je takav "minus" igrač da je to skoro nevjerovatno.

Daleko od toga da nam je on jedini problem, ali jedan od većih svakako. 

Što se Tea tiče svima je jasno da ne može. E sad druga je stvar što mi nemamo pravog pleja i što smo u igri 5 na 5 poprilično jalovi, pa se u maniru očajnika hvatamo  za slamku spasa. Teo odavno više nije taj igrač, fizički zaista ne može, iako ima 100 puta više plejmejkerskog u sebi nego Jago i Kodi zajedno. 

Bar da dobijemo na nekoj čvrstini spolja, a pokušati dati vjetar u ledja malom da nam donese polet i nešto drugačije s bekovske pozicije. Ovako definitivno ne ide!

Nadam se da će Daum sledeću igrati! 

Moraju neki opipljiviji rezovi da se dese unutar same ekipe. Nisam siguran da je Janis sposoban da to sprovede. Dijeluje mi da je mlak i ide linijom najmanjeg otpora. 

Veliki ziheraš i trener bez pečata na ekipu. Koja mu je trenerska filozofija? Šta mi igramo? Jesmo li defanzivna ili ofanzivna ekipa?

Edited by Dzo23
  • Like 6
Posted
Just now, berti said:

Videli smo da ovako ne ode. Onda na kraju sezone da najurimo sve igrace, a zadrzimo samo Sfera. Da probamo i mi tako...

I Bokija u ulozi Balse.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

Boki i Filip ako je ikako moguće jedini da se zadrže a sve ostalo je potrebno revidirat.Ja bih još Kalinu zadržao iako to nije više onaj igrač koji je žario i palio ali možda još ima želje u njemu i snage za još jednu sezonu. 

• Like 1
Posted

Kako god da se završi sezona prvo što treba da uradimo je da napokon vidimo Dozetu leđa i da dovedemo krštenog sportskog direktora, koji pre svega prati košarku i zna šta radi, a takvih ima puno.

Znači pre početka prelaznog roka, nije realno da toliko imamo ograničenu filozofiju sklapanja tima gde se sve svodi na povratnike i matore iscrpljene igrače, osim par izuzetaka naravno ali to je zakon velikih brojeva.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
10 hours ago, Nini3112 said:

Bolomboy stranac koji vise pokazuje zelje nego nasi domaci?

Nek se zapitaju Nedovic i Kalinic,od Kalinica po meni bas neocekivano a od ovog smo vec navikli

I posle 3-4 meseca ocajnih igara sa kratkim povremenim bljeskovima (steal protiv KKP, par clutch trojki u EL) su njegove lose igre jos uvek neocekivane?

Posted

Koliko nam je to sto smo iskusna ekipa donosilo benefite u toku sezone da dobijemo neke bitne utakmice, sada nam starost tima to i odnosi po principu kuma donela, kuma odnela. Vec dugo vremena energetski na prvom mestu to nije to, otuda dosta frustracije kod igraca , te kako vreme prolazi delujemo sve gore. Neki igraci poput mog miljenika Kaline su jednostavno prosli svoj prajm, bas je vidljivo ove godine da mu je zelja i dalje tu, ali da telo ne moze vise to da isprati. Plus je imao ogromnu minutazu zbog budalesanja sa cetvorkom, zastitni znak naseg kluba

• Like 2
Posted
9 hours ago, Nini3112 said:

Ostaje da se vidi šta će trener Zvezde poručiti javnosti tokom konferencije za medije u minhenskom “SAP gardenu”.

Rekao je da su igrači, citiramo, „silno želeli pobedu“.

Je l normalan Sfero?

Jebote, kako bi tek izgledali da su mlohavo izasli na parket? Kao recimo vec protiv Makabija u Pioniru?

Nek Grk zajebe parole. Ovo sta je ekipa sinoc opet pokazala (ponavljam ovakav štrajk je vec bio protiv Makabija) je sramota.

Posted
9 hours ago, fradler said:

Zalgiris veceras ubacio 10 trojki manje nego prosle nedelje, na isti broj suteva.

Na stranu sav diletantizam kod nas, kojeg ima u izobilju, vecito smo i kurate srece. 

Nije sreća samo u pitanju. U pitanju su i situacije iz kojih protivnik daje te trojke. Ako to branis lose ili nikako i nadas se da ce protivnik sve to da promasi, onda... pa, mozes da se nadas i dalje. Na EL nivou to mozda prolazi kod nas sa nasim sutevima za 3 poena u nivou 19%-35%. Druge ekipe zbog takve odbrane naprave 45%-60%. Nije nam prvi put, opet kazem. I desava se to precesto da bi se samo radilo o "kuratoj sreci". Ima do nas itekako. Kukanja na odbrambeni level nasih bekova su sasvim opravdana. Ali, ni Kalinic ili Gedraitis se tu ne isticu mnogo bolje.

Posted

Prvo, nadam se da će nam se sljedeće sezone skresati budzet,nadam se onda i promijeniti politika dovodjenja ovih isluženih provjerenih evroligaških igrača,a onda i preplaćivanje ovih domaćih,jel eto ima se može se.

Prioritet da nam bude zadržavanje Petruševa,dovodjenje Gudurića,uz Bolomboja koji ima ugovor i zaslužuje da se zadrži,sa ostalima pregovarati,tražiti rješenje oko ugovora,nema smisla ovdje nekog zadržati,možda Kalinića ali uz normalnu platu,u skladu sa onim što trenutno može pružiti.Naravno i promjena trenera.

Vidjeti opcije oko Obradovića,Radonjića,Alimpijevića,može li se nešto sa njima dogovoriti i krenuti sklapati prije svega defanzivnu ekipu,sa igračima koji bi trebali napredovati u toku sezone i poslije nas otići u Real,Panathinaikos,Olimpijakos..a ne u Kinu ili penziju.

Posted
9 hours ago, Sinnerman said:

Dobra stvar je što i dalje sve imamamo u svojim rukama, a loša što su to ipak naše ruke.

Hmmm, mislim da ono što trenutno imamo u svojim rukama i ono što će nam ostati u rukama je jedna velika k.....a.

Posted (edited)

Sve normalne ekipe i treneri u bitnim utakmicama  u ovim delu sezone kada se svode računi, skrate rotaciju, uz to pojačaju minute nosiocima, samo ovaj " genije" ortak sa igračima,  deli minute i šakom i kapom, razigrava 12 igrača rotacije.

Igrači su toliko deziorentisani, pojedinci ne znaju gde se nalaze. Sve one loše igre gde smo se provlačili, dolaze na naplatu. 

Trener je apsolutni krivac za ovo stanje.  Napravio je igrače nesposobne za 30 minuta košarke, I ako u timu itekako ima igrača koji mogu da podnesu veću minutatu i veći napor. Uz vise minuta dolazi do kontinuiteta i rutine kod samog igrača. Ovako ih malo, malo šalje na klupu, non stop ih drži na leru . 

Sad neka gledaju pa neka u nedelju - dve, zjb sve što su uradili tokom godine.

Edited by No name
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, No name said:

Sve normalne ekipe i treneri u bitnim utakmicama  u ovim delu sezone kada se svode računi, skrate rotaciju, uz to pojačaju minute nosiocima, samo ovaj " genije" ortak sa igračima,  deli minute i šakom i kapom, razigrava 12 igrača rotacije.

Nemamo mi igrače koji su dovoljno kvalitetni i u prajmu da iznose utakmice sa velikom minutažom u kontinuitetu. Tačnije imamo dvojicu ali pokrivaju istu poziciju.

Na PF nemamo krštenu opciju već godinama. CMM, Nedović, Canan i Kalinić nisu igrači za 30+ minuta po tekmi. CMM je najbliži tome ali u drugačije ukomponovanom rosteru.

• Like 7
Posted
13 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Video sam juce na EL TV da se Mirota povredio. Ovo bi im bio ozbiljan handicap.

Batice Bajern nije imao Centra, Milanu netreba Mirotić ima Ledej da nas unakazi 

• Ha-ha 1