Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

15 minutes ago, Čvarkov said:

Nadam se osvajanju još jednog trofeja i da suđenje bude bar na prošlogodišnjem nivou kada je mlađarija odsudila za desetku. 

Oni momci što su sudili stvarno su bili odlični, ovo ne govorim iz ugla jer smo mi osvojili,  jer prosto to jeste tako bilo.  

Većina ozbiljnih sudija ( starijih)  je odustala od proslogodišnjeg kupa, a ovi mladji su se uhvatili u koštac.

Naravno posle nase pobede svi znamo sta je bilo na konferenciji i da se pobeda potpuno bacila u drugi plan, priče o sudijama koje nisu dorasle, I o sijaset drugih tema.   volsebno sve drugo iskoči u prvi plan, svesno se gurne pobeda u ćošak. 

Edited by No name
  • Like 3

19 minutes ago, Čvarkov said:

Nadam se osvajanju još jednog trofeja i da suđenje bude bar na prošlogodišnjem nivou kada je mlađarija odsudila za desetku. 

Tako je, ne secam se imena sudija, niti znam gde su sada, ali se dobro secam Obradovicevog targetiranja kao da su najveci lopovi.

Bukvalno im je onom konferencijom stavio metu na ledja i pripremio ih za medijski linc, do kog hvala Bogu nije doslo jer je i vecina Grobara bila u fazonu da je sudjenje bilo korektno.

I to sve samo zato sto nisu hteli da ulaze s njim u raspravu i objasnjavanje, sto je Zoc normalno shvatio kao par ekselans nepostovanje.

• Like 6

Danas kreće Kup, iskreno neuporedivo bolje takmičenje od KLS, finala sa podeljenom publikom, uz uglavnom dobru košarku tako da ga  očekujem sa nestrpljenjem.

Preleteo sam kratko temu kod komšija, baš se svojski trude da objasne kako im je nebitan ( jer jelte ne igra im 5 igrača). Samo se malo prelistaju komenatri iz ranijih godina i finala, kako im je to takmičenje bilo nevažno i kako su im porazi lako pali.

Mi bar priznajemo unapred da idemo na trofej i da će nas pogoditi ukoliko to ne ostvarimo.

Šta donosi kup osim trofeja i prestiža?? A šta sport inače donosi osim toga? Šta donosi EL, Aba , novac? Trofej i prestiž, to je i svrha postojanja sporta.

Iskreno, neće biti lako ako dodjemo do finala i jedni i drugi ( a nećemo lako sigurno jer tako je na kupu), biće neizvesno finale ma koliko oni kukakli unapred. Oni tačno da imaju 4 stranca, ali koja mogu da igraju 35 min bez problema a inače dobra forma im se poklopila i sa skraćenom rotacijom, koja na kratak rok, ima svoje prednosti.

U svakom slučaju, borba može da počne🔴🔴

Edited by Todo
  • Like 3

1 hour ago, Todo said:

Preleteo sam kratko temu kod komšija, baš se svojski trude da objasne kako im je nebitan

Ja bih ipak pitao jednog Sasu Ilica ili pak Novicu Velickovica koliko im je bio bitan kup kroz karijere..

• Like 9